- 7 Mart 2013
- 1.769
- 1
- Konu Sahibi bebetommmm
kıııız belkide hamilesindirrr heheheheyyyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın cnm evet yok hiç belirtim ama gideyim de kesinleşsin bende rahatlayayım
ben istanbul da yaşıyorum 2 yıl gibi bir sürede o kadar çok doktora gittim....bundan 4-5 ay önce bi tek şeyi fark ettim bunlar beni atm makinası olarak görüyorlar bir daha gelmicem dedim....1,5 ay önce tamamen farklı bir şey için çok küçük bir hastaneye gittim ve orada şimdi ki doktorumla tanıştım..adam resmen beni zorla aklıma girerek muayene etti.şu ana kadar sana söylenen herşeyi unut sorunun bu dedi klomeni verdi otville mi neydi o iğneyi yaptık şimdi bekliyorum....o kadar pozitif bir insan ki öyle büyük bir insan sevgisi var ki artık doktor çok önemli görüşünü benimsedim...tam her şey bitti oldu oldu olmadı ne yapayım derken bu sürece girdim ....şunu söyleyeceğim umut bizim için herşey asla pes etmemeliyiz ve bizi kimsenin üzmesine izin vermemeliyiz :))) bak ben senden daha uzun yazdım :)))
canım mesajını alıntı olarak cevaplandır anlamakda zorluk çekiyorum:) ben 21 yaşındayım yedinci ayımıza gireceğiz evlilikte evlendiğimden beri istiyoruz eşimle artık eşim yeter artık şu evde bi bebek sesi olsun diyo Bende sabret diyorum olur allahın izni ile
boşver canım ne pişmanlık duyuyorsun olan olmuş zamanı geri getiremeyiz ya boşveeeeeerrr gitsin gı de vardır bundada bir hayırr :80::80::80::80::80::80::80::79::79::79:
Bu arada aksam ve bu sabh akıntm oldu.suan kasigma ara ara sanci gryr.belkide yumurtladm(
merhaba sen ne iğnesi oluyosun canım akıntın olduysa değerlendir bence canım
ay canım sıkma be canını allah büyüktür.geçmiş olsun bu arada inşallah hamişş kalırsın
kızlar selammmm, ben de bu yolda ilerliyorum..
26 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. 10 aydır çocuk istiyoruz. İlk olarak yumurtalıklarımda küçük kistler gözüktü fakat kan testinde hormon değerlerim normal değerlerde çıktı. Doktorum herhangi bir problem olmadığını fakat çocuk istiyorsak adetlerimi düzenlemesi için matofin + progestan kullanmamı önerdi. Adetlerim progestan sayesinde düzene girdi diyebilirim.
Bu sırada eşime de tetkikler yapılmasının uygun olacağını düşündük ve Morfoloji %1 çıktı. Okuduklarımdan sonra biraz moralim de bozuldu diyebilirim. Fakat doktorum morfolojinin önemli olmadığını söyledi..
Fakat doğal yolla olmayınca yumurta takibi yapalım dedik. Yumurta takibinde yumurtalarımın yeteri kadar gelişmediğini öğrendik ve bir kez de klomen ile takip yaptık. Klomen ile yapılan takibimin 15. gününde 2 adet 19mm, 1 adet 17mm boyutunda yumurtam oluştu. Sonrasında çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra ilişki önerdi doktorum. Fakat yine pozitif sonuç alamadık.
Sonrasında rahim filmi çektirdim ve rahim filminde bir problem olmadığını öğrendik. Ve son olarak da fostimon iğne ile yumurtalarımı geliştirerek takip yaptık. 1 adet yumurtam gelişti ve iğne ile çatlattık. Şimdi bekliyorum bakalm inşallah mutlu haberler veririm size :)
öyledir canımm çokkk nazlı bu bebelerrr çooookumarım annesi gibi inatçı bir velettir :)))
inşş canım hepimizin evinde o güzel bebiş sesleri olurcanım mesajını alıntı olarak cevaplandır anlamakda zorluk çekiyorum:) ben 21 yaşındayım yedinci ayımıza gireceğiz evlilikte evlendiğimden beri istiyoruz eşimle artık eşim yeter artık şu evde bi bebek sesi olsun diyo bende sabret diyorum olur allahın izni ile
AMİİİİİİİİİİN canım benimm inşş hepimiz bi gün yükümüzden kurtuluruzDestek de önemli tabi Rabbim onları da başımızdan eksik etmesin o zaman yük biran önce kalkar inşallahhhhh
siz nerde görev yapıyorsunuz tatlım?
kızlar selammmm, ben de bu yolda ilerliyorum..
26 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. 10 aydır çocuk istiyoruz. İlk olarak yumurtalıklarımda küçük kistler gözüktü fakat kan testinde hormon değerlerim normal değerlerde çıktı. Doktorum herhangi bir problem olmadığını fakat çocuk istiyorsak adetlerimi düzenlemesi için matofin + progestan kullanmamı önerdi. Adetlerim progestan sayesinde düzene girdi diyebilirim.
Bu sırada eşime de tetkikler yapılmasının uygun olacağını düşündük ve Morfoloji %1 çıktı. Okuduklarımdan sonra biraz moralim de bozuldu diyebilirim. Fakat doktorum morfolojinin önemli olmadığını söyledi..
Fakat doğal yolla olmayınca yumurta takibi yapalım dedik. Yumurta takibinde yumurtalarımın yeteri kadar gelişmediğini öğrendik ve bir kez de klomen ile takip yaptık. Klomen ile yapılan takibimin 15. gününde 2 adet 19mm, 1 adet 17mm boyutunda yumurtam oluştu. Sonrasında çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra ilişki önerdi doktorum. Fakat yine pozitif sonuç alamadık.
Sonrasında rahim filmi çektirdim ve rahim filminde bir problem olmadığını öğrendik. Ve son olarak da fostimon iğne ile yumurtalarımı geliştirerek takip yaptık. 1 adet yumurtam gelişti ve iğne ile çatlattık. Şimdi bekliyorum bakalm inşallah mutlu haberler veririm size :)