- 7 Mart 2013
- 1.769
- 1
- Konu Sahibi bebetommmm
ay canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel hbercikler verir sevindirirsin bizleri tatlıımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebetommmm cuk 3.ayım 3 klomen +3 çatlatma iğnesiliste güncellendi
slm kıslarrrrrr..nasılsınız
Sıkıldımmmm çok
Bende sen neden sıkıldın
Şuan yumurta çatlatma sancısı çekiyorum canım.. Her ay bu ay oldumu acabalarından sıkıldım
Bende sen neden sıkıldın
Kaç aydır uğraşıyorsun
Aralık'ta başladım klomene.. Ama yumurtlama günlerini pek değerlendirememiştik bu ay ümitliyim bakalım
bende aynıyım tatlım dün iğnemi yaptırdım sancım vardı ama bugün çok az acep çatladımıki...anlamadım :44::44::44:Şuan yumurta çatlatma sancısı çekiyorum canım.. Her ay bu ay oldumu acabalarından sıkıldım
Tşkler canım sen nasılsın[/QUnasıl olcaz kuzum işte aynı bekle bekle bekle AALAHIM kalbimize göre versin inşallah ...sancım vardı biraz ama şuan dahada azaldı dün iğne yaptırdım dün çalışma oldu bugünde var doktor 2 gün yapın dedi bakalım :44:
bütün kızlar toplandık toplandık kızlar galiba yumurtam çatladı 36. saatim yarım saat sonra .sancım kesildi şuan
evet canım toplanalım ne kadar cok bilgi o kadar ıyı yyaa ben bu ay klomen icmedim ama yumurtalıkları acıyor.bugun 15 gunum psikolojık desem acıyor yaa hissediyom.bütün kızlar toplandık toplandık
bütün kızlar toplandık toplandık kızlar galiba yumurtam çatladı 36. saatim yarım saat sonra .sancım kesildi şuan
çalışmalara devam hucummmcalıs hee degerlendir sonrada gun asırı devam.
ozaman sende çalışmaları sıklaştır tatlım olsun vardır bir hayır..evet canım toplanalım ne kadar cok bilgi o kadar ıyı yyaa ben bu ay klomen icmedim ama yumurtalıkları acıyor.bugun 15 gunum psikolojık desem acıyor yaa hissediyom.