- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- Konu Sahibi bebetommmm
- #1.181
Ortalık sessiz. Herkes nerde :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEN 1 yıl önce düşük yaptım işyerimde bir arkadaşımla aramızda bir hafta vardı o kasımda doğum yaptı ona gittiğimde benimkisi de bu kadar olacaktı demekten alamıyorum kendimi tüm özlemle hayırlısını istiyorum çünkü hep ısrarla olsun istedim oldu ve düştü psikolojisi daha ağır oldu.şimdi herşeyin hayırlısı diyorum eminim onun da geleceği gün saat yazılıdır ne yapsak önüne geçemeyiz.tüm kalbimle iyi dileklerine AMİNNNNNNNNNN diyorum Rabbım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat versin.namazdan sonra belli bi isim listem vardı,şimdi kadınlar kulübündeki tüm arkadaşlarım için de diyorum.kulun başkası için yaptığı dua daha hızlı olurmuş,inşallah nisan ayında tüm gebişlerin haberini alırız.
BEN 1 yıl önce düşük yaptım işyerimde bir arkadaşımla aramızda bir hafta vardı o kasımda doğum yaptı ona gittiğimde benimkisi de bu kadar olacaktı demekten alamıyorum kendimi tüm özlemle hayırlısını istiyorum çünkü hep ısrarla olsun istedim oldu ve düştü psikolojisi daha ağır oldu.şimdi herşeyin hayırlısı diyorum eminim onun da geleceği gün saat yazılıdır ne yapsak önüne geçemeyiz.tüm kalbimle iyi dileklerine AMİNNNNNNNNNN diyorum Rabbım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat versin.namazdan sonra belli bi isim listem vardı,şimdi kadınlar kulübündeki tüm arkadaşlarım için de diyorum.kulun başkası için yaptığı dua daha hızlı olurmuş,inşallah nisan ayında tüm gebişlerin haberini alırız.
Ya ne güzel herkes kaç tane yumurtası olduğunu kaç mm olduğunu ne zaman çatlıyacağını ne zaman ilişkiye gireceğini ne zaman adet olacağını biliyor ben hiç birşey bilmiyorum çatlıcam ya artık ÇATLICAM meraktan. yanlış içtim klomeni kistim patladı gittim acile sonra kendi doktoruma gittim ilacı yanlış içmene rağmen güzel oluşmuş yumurtan çatlamış dedi iliskiye girmişsen 3 hafta içerisinde adet olmazsan Gebe olabilirsin dedi en son üç ay önce adet olmuştum. şimdi ne zamAn yumurtam çatladı ilişki oldu olmadı mı hiç birşey bilmiyorum ya artık gerçekten dayanmıyorum ya geçmiyor zaman geçmiyor
kızlar bugün kırmızıları gördüm sonunda.testin sonucu da negatifmiş zaten.çok moralim bozuk çok üzgünüm.üzülmeyeceğim ağlamak yok diyorum kendi kendime ama gözyaşlarım istemsiz akıyo tutamıyorum.bu 4 güblük gecikme çok umutlandırmıştı beni ama malesef acı son...bu ay artık hemen aşılama denemek istiyorum ama dr.umdan pek memnun değilim.Malatyada iyi bi doktor önerebilecek olan var mı?gittiğiniz memnun kaldığınız?ben doğu fertilde uğraş uçara gittim hiç menun kalmadım.klomeni verdi 3 ay kullan gel....sonuç 2. ayımda 6 tane kist..bi arkadaşımın ilk aşılamasında tutturmuştu tavsiye üzerine gittim çok da övüyolardı ama ters bi insan biraz.arayıp rahat rahat bilgi alamıyosun bile.nolur bana yardımcı olun bu konuda...
Ortalık sessiz. Herkes nerde :)
Günaydıınn.daha yataktaym ben:))))
Sen zaten yata yata şiştin artık :)
Dewy bu progestan ne ilacı? Şimdiye kadar hiç kullanmadım ben
Sen zaten yata yata şiştin artık :)
gunaydiiiiiiiiiiiiiinnnn guzel bir gun bol gunesliiii
iyi pazarlar hanımlar eminim herkesin eşi evdedir topiğe bugün belki yazamazsınız benim pc yoktu evde eşim götürüyordu bugün geldi yazamadım ne var ne yok nasılsınız?
Çok güzel hava ya hem çalışıyorum hemde aralarda kaçamak yapıp alışveriş yapıyorum içim kıpır kıpır
iyi pazarlar hanımlar eminim herkesin eşi evdedir topiğe bugün belki yazamazsınız benim pc yoktu evde eşim götürüyordu bugün geldi yazamadım ne var ne yok nasılsınız?
evet canim bende suan maltepe sahildeyim gunesleniyom yandim uzun koluyla