- 23 Mart 2013
- 557
- 69
- 43
- Konu Sahibi bebetommmm
günaydın tatlım hayırlı cumamız olsun inşallahgünaydınnn kızlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın tatlım hayırlı cumamız olsun inşallahgünaydınnn kızlarrr
listemiz guncellenmıstır lütfen herkez bugun 1 sayfayı ziyaret edip boşluklardaki bilgileri söylesin
Günaydn arkadaslar,hayırlı cumalar.listeyi nerdn görebiliyruz?
cnm benim yaş 32 denemede 11.ayımız klomende ilk kullanışım dr. iğne vermedi .henüz çalışma aşamasında
bakalım topiğin ilk hamişi kim olacak .
tarihleride sıralaman çok güzel olmuş ellerine sağlık
cnm bende bursadayım ve bende2.bebek için uğraşıyorum
ilk sayfada ilk mesaj cnm
listemiz guncellenmıstır lütfen herkez bugun 1 sayfayı ziyaret edip boşluklardaki bilgileri söylesin
kızımda bu kadar zor olmamıştı kendiliğnden 2.ayda gelmişti ama bu nazlı çıktı .senin ilki kaç yaşında kızmı erkekmi
kızlar klomen bugün bitti doktordan geliyorum.üç tane yumurtam çok iyi büyüyormuş.bu aydan çok umutluyum dedi ama geçen ayda buyudu çatladı tutmadı.bu ay inşallah tutar ya
günlerimiz aynıymış canımKlomende ilk ayım,bat 11nisan. . .yazmıstm ben ama listeye eklenmemiş
ben bu ay göbekten gonal f geliştirici iğneye başladım cnm aşılama yapılacak
hatta bu akşam vurduk iğnemi eşim vurdu :)) başta biraz stres oldum acır mı diye ama sinek ısırığı kdr bile acımadı :))
cnm normalde bu iğne 350 tl falan ben özel hast gidiyorum rapor çıkardım iğneye 130 verdim 40 tl de rapora para verdim yani yarı yarıya gelmiş oldu günde 1 kere 5 gün vurucam sonra kontrole gidicem bakalım allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Günaydın hanımlar nasılsınız dün akşam duayı yaptım allah kabul etsin hepinizin adınıda tek tek söyledim