- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
-
- Konu Sahibi bebetommmm
bişey degil canım kendi dr cekerse daha ıyı oluyor o an zaten soyluyor genelde tüpler acık cıkıyor.ben 3.5 yıldır korunmuyorum 4 aydır ugrasıyorum canım
Gecmiş olsun bu konuyla ilgli pek bir bilgim yok ama dr agrıların gecer dediyse insallah tez zaman da gecer.Kızlar günaydın şimdi acilden eve gidiyorum çooook kötüydüm kistim patlamış sabah 6 buçuk lavobo için kalktım sıkıştığım için ağrı girmiştir diye düşündüm ama alakası yokmuş yatağa uzandım kıvrandım kıvrandım hemen eşim hastaneye götürdü tahliller ultrason felan çekildi anlattım ilaçları ne içtiğimi kistin patlamış dedi klomenle yumurtalar oluşmuş kistin bi tanesi 4 cm olmuş çatlamasıyla içimde sıvı oluşmuş kanla da karıştığı için ağrı yapıyormuş bu kadar sancağa iyi dayanmışsın dedi ameliyat demicem dedi zaten bebek için uğraşıyorsun 2 gün istirahat et cuma tekrar kontrole gel dedi ağrı kesici verdi ağrıların olabilir dedi. Hani anlattım ya ilaçları yanlış içtim diye Dr anlattım şu ağrıların bi geçsin dedi tekrar ilaçlarını doğru bi şekilde kullanırsın dedi
selam kızlar bıraz kendımden bahsedıyım 21 yaşındayım nisanda 1 yıllık evli olucam evlendıkten 3 ay sonra korunmayı bıraktım ve pko teşhisi konuldu hala bebeğim bana gelmediii ve ben artık sabırsızlanıorum bu ay klomene başladım allahım bu ay mucezımı bana vermesini çokk istiorummhem evlilik yıl dönümü hediyem gelmiş olurrr gel beiiiş gellllll hee birde ben obezıte hastasıyım baya kıloluyum ve dıyetteyım ama bakalım
daha yaşın çok genç. rahat ol. inş en kısa zamanda olur.
canım öncelikle aramıza hoşgeldiiiiinnnnnnsanırsam çok zor şeyler yaşamışsın.ama neyseki atlatmışsın çok şükür .inşallah burası sana uğurlu gelir sende bebişini alırsın kucağını canım.
Gecmiş olsun bu konuyla ilgli pek bir bilgim yok ama dr agrıların gecer dediyse insallah tez zaman da gecer.
inşallah canım.nerden katılıyorsunnn
yaa çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. Allah en kısa zamanda atlatmanı nasip etsin.ilaçları kullanırken dikkat et bari bundan sonra.
Kızlar günaydın şimdi acilden eve gidiyorum çooook kötüydüm kistim patlamış sabah 6 buçuk lavobo için kalktım sıkıştığım için ağrı girmiştir diye düşündüm ama alakası yokmuş yatağa uzandım kıvrandım kıvrandım hemen eşim hastaneye götürdü tahliller ultrason felan çekildi anlattım ilaçları ne içtiğimi kistin patlamış dedi klomenle yumurtalar oluşmuş kistin bi tanesi 4 cm olmuş çatlamasıyla içimde sıvı oluşmuş kanla da karıştığı için ağrı yapıyormuş bu kadar sancağa iyi dayanmışsın dedi ameliyat demicem dedi zaten bebek için uğraşıyorsun 2 gün istirahat et cuma tekrar kontrole gel dedi ağrı kesici verdi ağrıların olabilir dedi. Hani anlattım ya ilaçları yanlış içtim diye Dr anlattım şu ağrıların bi geçsin dedi tekrar ilaçlarını doğru bi şekilde kullanırsın dedi
pempiş senin bugün batın geldimi merak ettim ayy inşallah gelmemiştir canımmm.
canım çok gelmiş geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın inşş
benim de geçen ay kistim vardı yumurtam çatlayamadığı için kiste dönüşmüştü 7cm büyüklüğündeydi çok şükür ki patlamadı doğum kont hapıyla atlattımsenin ki aslında küçükmüş ama işte olacağı varmış olmuş bitmiş