- 17 Kasım 2015
- 32
- 14
- Konu Sahibi bebetommmm
- #48.181
Yapmadim yaptirirsam yarin kan testi yaptiricam. Bu geceyide kazasiz belasiz atlatirsam tabi :)
Aslında sabredebilirsen bi 5 gün test yaptırma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmadim yaptirirsam yarin kan testi yaptiricam. Bu geceyide kazasiz belasiz atlatirsam tabi :)
Ya haklisinda korkuyorum daha once dusuk yasadim 2 gune bir degerimi takibe almisti igne falan yapmisti ama gelisemedi kesem. Bundada erken ogrenirsem belki bir onlem vs bisey alinmasi gerekebilir diye dusunuyormAslında sabredebilirsen bi 5 gün test yaptırma.
Ya haklisinda korkuyorum daha once dusuk yasadim 2 gune bir degerimi takibe almisti igne falan yapmisti ama gelisemedi kesem. Bundada erken ogrenirsem belki bir onlem vs bisey alinmasi gerekebilir diye dusunuyorm
Bende aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum 1 düşük yaşadım takipteydim ama tutunamadı... Şimdi de serophene kullandım bu ay kafamdan atmaya çalışıyorum kendimi heveslendirmek istemiyorum
Insallah sende bende bu ay umutlarimiz bosuna gitmez... bende serophene kullandim bu ay. Simdide inofolic ve progestan kullaniyorum.. mutlu haberler alalimmm...
Inofolic icin doktor hamile kalmaya yardimci bir ilac dedi. Netten ve burdan da arastirdigimda baya etkili bir sey hormonlari falan duzenleme etkisi var sanirim. Bir kutu bitirip hamile kalanlar gordum burdan. Bir arastir bakalim
Bu arada benim hala gelen giden bisey yok.. ama hic bir agri sizida yok normal mi acaba ?[/QUOTE
böyle için içini yiyecekse kan testi yap hem reglin geciktiyse çıkabilir belki de hamişsindir :)
Gidiyorum simdi kan testi yaptirmaya :)
Hayirlisi olsun bende bu ay cok heves ettm adet gunmde bike ovulasyan twsttm pozitfdi ama olmadi bugun ruyamda bes aylik hamikeymsm napcam bikmymDeger 0.04 malesef bu ayda olmadi
Hayi
Hayirlisi olsun bende bu ay cok heves ettm adet gunmde bike ovulasyan twsttm pozitfdi ama olmadi bugun ruyamda bes aylik hamikeymsm napcam bikmym
Bende bu ay ruyamda hep bebek gormustum bu zamana kadar hic gormemistim oysaki hal boyle olunca icimde bir umut yeserdi ama bos umutmus... hala adet olmadim acaba ilaclar kiste falan mi sebep oldu kiHayi
Hayirlisi olsun bende bu ay cok heves ettm adet gunmde bike ovulasyan twsttm pozitfdi ama olmadi bugun ruyamda bes aylik hamikeymsm napcam bikmym
Varmi bi gelişme canm[/QUOTE]Varmı E="ozlemmmmmmmm, post: 43925992, member: 676198"]Bende bu ay ruyamda hep bebek gormustum bu zamana kadar hic gormemistim oysaki hal boyle olunca icimde bir umut yeserdi ama bos umutmus... hala adet olmadim acaba ilaclar kiste falan mi sebep oldu ki
Varmi bi gelişme canm
Hala adet olmadim yarina kadar gelmezse doktora gidicem.. burda kanda bazen cikmadigina dair yazilar okudum.. ne yazikki icimi yinede bir umut kapladi....
Evet oylede olabilir haklisin ama herzaman kendimizi umutsuzca kaptiririz ya o moddayim suan hayirlisi diyelim bekleyelim... keske senin kadar mantikli ve gercekci bakabilsem bende... [/QUOTE]Canım bu ilaçlar gecikme yapabiliyor. Çatlamayan yumurta kistede dönüşebiliyor. Doktor muhtemelen sana adet söktürücü ilaç verir ilaç bitiminde veya sonrasında adet olursun. Sıkma tatlı canını maalesef üzülme gibi lüksümüz yok stres baş düşmanımız önüne bak