Selam hanımlar ben de ali Fuat beyin hastasıyım.geçen sene bu zamanlar tedaviye başlamıştım. 3 yıllık evliyim PCO luyum adet düzensizliği başrollerdeydi ozamanlar
klomen çatlama iğnesi falan filan 3 ay üstüste tedaviye başladık daha sonra hsg filmine göre konuşmam lazım dedi eyvallah dedik. Tabi ben rahat dururmuyum (eşim araştırmacı gazeteci koydu adımı) ağrı olurmu kanama olurmu korkağın tekiyim çünkü neyse gün geldi çattı benim için tam bir kabustu acılar içinde kıvrandım ve sonuç olarak bayıldım. Hastaneden soğudum. Çocuk falan istemiyoruma döndü iş, ama tam aksine hasretiyle yanıp tutuşuyorum
çevremdeki herkes oluruna bırak rahatla biraz gibi telkinlerde bulundu. Öyle yapmaya çalıştım ama yine bebeğime kavuşamadım.sonuç olarak geçen ay karar verdik aşılamaya yine vitale yine ali Fuat bey çünkü başarılı çünkü ilgili halden anlıyor. Başladık iğnelere 6 tane vurulduktan sonra kontrole çağırdı 7 taneyumurtan var ama 3 iğnelik işi kalmış dedi. Toplamda 9 iğne olduktan sonra 2 kez çatlama iğnesi ve dün aşılama... Umutluyum her zaman umutluydum. Bu kez olsa. Olurmu ki?