- 4 Kasım 2015
- 40
- 337
- Konu Sahibi bebetommmm
- #48.041
Mesajlarınızı bekliyorum ve klomen konusunda tecrübe sahibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm valla bes aşılama yaptrdm uç klomen ikii iğneli hepsi yolunda olması na rağmen sonuc negatif zaten aşılama sıradan bi yöntemMesajlarınızı bekliyorum ve klomen konusunda tecrübe sahibiyim
Sen neyi merak edyn sorablrsn tatlmBn yeni katıldım aşılama ile ilgili tecrübesi olan warmi 4 yıldır tedavi gruyrumm
Bnim klomen ve ignenin haddi hesabı yok yaanuraniniğnenin post: 43380479 .!.:Canm valla bes aşılama yaptrdm uç klomen ikii iğneli hepsi yolunda olması na rağmen sonuc negatif zaten aşılama sıradan bi yöntem
Canim klomen veya iğneyle yumurtalar buyutuluyo istenen boyuta ulaşınca çatlatmak iğnesi ile catlatlyr 36 saat içinde eşinden alınan sperm örnekleri yikanp en hızlı ve iyi olanları seçilip senn rahmine bir çeşit şırınga yöntemi ile yumurtalara yakın yere skliyor yarım saat yatryrlar tamam sonra gün aşırı ilişki oneriyrlar canm rabbm HAYİRLİSİYLA nasip etsn hepimize[/QUOTE]Canım E="merve2011kemal, post: 43391045, member: 714752"]Bnim klomen ve ignenin haddi hesabı yok yaa
Ee canm bebis ikizmi[/QUOTE]EE cUOTE="desmiraa, post: 43342751, member: 711402"]Yarın belli olacak 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım 1906.0 yükselmiş
Evet canım iki kese göründü ama daha erken olduğu için bebisler gözükmedi 4 haftalık[/QUOTE][QUOhayırlı olmiraa, post: 43400545, member: 711402"]Ee canm bebis ikizmi
Ayy hayirli Olsn canm[/QUOTE]desmiinsallh st: 43401928 .!.:Evet canım iki kese göründü ama daha erken olduğu için bebisler gözükmedi 4 haftalık
Çok TSK ederi m inşallah bebisleride görürüm allah isteyen herkeze nasip etsin insallah[/QUOTE]Ayy hayirli Olsn canm
Hadii hayırlısı canım Allah tamamı na erdirsınkizlar gunaydinnnn
bugun 5.gunum ve sabah erken gebelik testi yaptim.silik cizgi cikti.inaallah kanda da tescillenir.
nuraninbebegi benim takibim samsunda oldu.diger islemlerimi anatolia hakan yarali yapti
Canim hayırlısı inşallah hamilesin.müjdeni bekliyoruzkizlar gunaydinnnn
bugun 5.gunum ve sabah erken gebelik testi yaptim.silik cizgi cikti.inaallah kanda da tescillenir.
nuraninbebegi benim takibim samsunda oldu.diger islemlerimi anatolia hakan yarali yapti
Canim inşallah yükselir..bencede yukselirkizlar 5.gun degerim 23.52.insallah sali gunu yukselir.adet agrilarim var.