- 20 Mart 2013
- 3.954
- 110
- Konu Sahibi bebetommmm
- #45.881
Nuvit hocaya ne zamandan beri canim.su an hicbir ilac kullanmiyor musun.bence genetigi en basindan yapmalilarBen
Ben 4 yildr gdyrm canim zekai tahire
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nuvit hocaya ne zamandan beri canim.su an hicbir ilac kullanmiyor musun.bence genetigi en basindan yapmalilarBen
Ben 4 yildr gdyrm canim zekai tahire
Ben 14 kasmda basldm canmSen ne zamandan gidiyorsun.ben en son 24 ekimde nuvit hocanin yanindaydim.smear testi aldi oda daha yeni sonucu cikti bi ara gel ilac yazabilir nuvit hoca dedi.yanindaki sekreter arzu.bu hafta degilde belki onumuzdeki hafta ugrayabilirim.
Simdi Ne yapti sana.14 kasimdan beri ne uygulaniyir.merak ettimBen 14 kasmda basldm canm
yok canm ilac felan kan aldi bir suru onlari degerlndreck birz hormnlarda yuksklk varNuvit hocaya ne zamandan beri canim.su an hicbir ilac kullanmiyor musun.bence genetigi en basindan yapmalilar
Persembe insallah guzel sonuclar alirsinda hemen tedavine baslaryok canm ilac felan kan aldi bir suru onlari degerlndreck birz hormnlarda yuksklk var
Daha hicbirsey yapmadi kan kan ultrasyn bugun hepsini degerlndreckti olmadi baklm persembe ne diyeck. Genetk yapmdlar daha tup bebk yapildi genetk yok hayirlusi insallh canm ben cikuyrm gorusrz insallh dualarmdasinyok canm ilac felan kan aldi bir suru onlari degerlndreck birz hormnlarda yuksklk var
Hayirlisi olsun insallah genetik yapilmali.cok optum cnmDaha hicbirsey yapmadi kan kan ultrasyn bugun hepsini degerlndreckti olmadi baklm persembe ne diyeck. Genetk yapmdlar daha tup bebk yapildi genetk yok hayirlusi insallh canm ben cikuyrm gorusrz insallh dualarmdasin
İnsallh canm insallh allh gonlundekini versn hangi hastneye gdyrsnMerhaba kizlar bende klomen catlatma ignesi kullaniyorm bu ikinci ayim regl me 11 gun var umarm olr bu ay allah isteyen herkese evlat vrrsn
ben kırklrelndeym cnm br nefese gdyrmİnsallh canm insallh allh gonlundekini versn hangi hastneye gdyrsn
bende arada bır gırıyorum bakıyorum kımse yok cıkıyorum... ama yınede sızlerden arada bır de olsa haber almak cok ıyı gelıyor....kaptanelif kimsecikler kalmadi maalesef.ara ara geliyor herkes.
tam 1 haftadir surekli kahverengi leke.kanamam hala baslamayinca doktora gittim bugun.ultrasonda gecen hafta gordugumuz o parcayi gormedi.lekelenmelerimle dusmus yani.kanamayi da bu ayki ilaclar geciktirmis.hic mudahale etmeyelim.stressiz bir sekilde bekle regli dedi doktorum.yapacak birsey yok ilk kez hevesle regl baslamasini bekliyorum
anladm canm ben ankarada buyuk doguma gdyrmben kırklrelndeym cnm br nefese gdyrm
hepimizin yuzu guler birgun insallhanladm canm ben ankarada buyuk doguma gdyrm
Gunaydin..ne yaptin ne dedi nuvit hoca?hepimizin yuzu guler birgun insallh
meraba canm.en son cikan sonclar iyi bir sorun yokms.genetige gonderdi pihtlasma icn kani verdm onbes gun sonra cikack ama kromozmlar icin cok gec mayisa gun verdler baska hastane arastryrm erken yaptrablcgm bu arada esimin sonuclari bu sefer biraz skintili cikti onun ilacini verdi normalde iyi cikiyorduGunaydin..ne yaptin ne dedi nuvit hoca?
adetimin 3. tekrar giderm tekrar hormn tahlili esimin tahlilleri yenlrz bi ilac tedavisi felan baslatr umarm gentkten sonuc alana kadar sen tedavi suresnde nasil tol aldnz ozelide varms nuvit hocnnmeraba canm.en son cikan sonclar iyi bir sorun yokms.genetige gonderdi pihtlasma icn kani verdm onbes gun sonra cikack ama kromozmlar icin cok gec mayisa gun verdler baska hastane arastryrm erken yaptrablcgm bu arada esimin sonuclari bu sefer biraz skintili cikti onun ilacini verdi normalde iyi cikiyordu
Insallah genetikte de bi sorun cikmaz canim.nuvit hoca gelmisti yani..simdi genetik sonucu cikana kadar gitmeyecen galiba.benden kromozom icin test falan istemedi.kromozmda esinin sonuclarina da mi bakilcakmeraba canm.en son cikan sonclar iyi bir sorun yokms.genetige gonderdi pihtlasma icn kani verdm onbes gun sonra cikack ama kromozmlar icin cok gec mayisa gun verdler baska hastane arastryrm erken yaptrablcgm bu arada esimin sonuclari bu sefer biraz skintili cikti onun ilacini verdi normalde iyi cikiyordu
Yok ozelini kapatmis galiba.ben hep bekledim canim.genetik sonucu cikana kadar tedaviye baslamazadetimin 3. tekrar giderm tekrar hormn tahlili esimin tahlilleri yenlrz bi ilac tedavisi felan baslatr umarm gentkten sonuc alana kadar sen tedavi suresnde nasil tol aldnz ozelide varms nuvit hocnn
ne guzel canim allah kucagina almayi nasip etsin hangi hastaneye gittn. sorun neydiALLAH ım bu yolda bütün dualarınızı kabul etsin hepinizin şansı bol olsun inşallah.Ben de 4 sene aradım bebeğimi klomenler çatlatma iğneleri 1 başarısız aşılama ama umudum hiç bitmedi içimdeki ses hep bekle dedi.Çok şükür 4 sene sonra klomen ve pregynlle hamile kaldım ama 8.haftada kalp durması sonucu kaybettim malesef ve kürtajdan 3 ay sonra tekrar tedaviye başladık femara ve pregynlle o ay olmadı takiben sonraki ay aynı tedaviye devam ettik ve ALLAH ın izniyle o güzel haberi tekrar aldım ALLAH kucağıma almayı nasip eder inşallah ben 4 seneden sonra 3 ay arayla 2.hamileliğimi yaşıyorum o yüzden umudunuz hiç bitmesin sabırla o güzel günleri bekleyin bir gün olacak ben o zor günlerimi hiç unutmadım hala gözlerim dolu yazıyorum ALLAH ım hepinizi hayırlarla karşılaştırsın.