- 20 Mart 2013
- 3.954
- 110
- Konu Sahibi bebetommmm
- #45.601
Bende yatmaya calisacam.yine uygun bi zamanda toplanalim.iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb canim sizleri cok özledim..umarim hepiniz cok iyisiniz..Evet arzuda yok hulyadaa kaptanda
canim basin sag olsun..allah mekanini cennet eylesinn..Geldim kizlar
Cnm hosgeldin.bizde sizleri cok ozledik.ohh bi dost daha geldiimrb canim sizleri cok özledim..umarim hepiniz cok iyisiniz..
efendimmm canimmmHülyaaaaaa
Hoşgeldin cnm nasilsin.nedir son durumlarkızlar herkese iyi akşamlarrrrr
iyi aksamlar canim nasilsin.kızlar herkese iyi akşamlarrrrr
Aleykum selam canim.bende de var bi huzun.sen niye huzunlusunAysun gıldenız slm
Hulya prenses nasıl
Bende huzunluyum bugun
Gecen kurban bayramında tup bebege baslamıstık olsaydı sımdı yanımda olcaktıAleykum selam canim.bende de var bi huzun.sen niye huzunlusun
Ah canim yaaa.nasipten ote gidilmiyor.Gecen kurban bayramında tup bebege baslamıstık olsaydı sımdı yanımda olcaktı
Hayirlisi cnm.insallah bu defa olurherkese selamm tekrar.
durumlar stabil:):)bugün 1500 lük pregnly vuruldum.bi de 7 sinde vurulacağım.sonradan nette okudum bu tarz tedaviyi.tüp bebekte transferden sonra da vuruluyormuş.
teyzesi prenses iyidir 7,5 aylik olduu..benim tombiss bi kizim var masallah..emekliyor heryeri karistiriyor sesler cikarma baslamis dede diyor bide alkis yapmayi ögrendi öyle iste gunum onunla geciyor..canim darisi senin basina en kisa zamanda..Aysun gıldenız slm
Hulya prenses nasıl
Bende huzunluyum bugun
canim hadi hayirlisi insallah bu sefer tutar ..herkese selamm tekrar.
durumlar stabil:):)bugün 1500 lük pregnly vuruldum.bi de 7 sinde vurulacağım.sonradan nette okudum bu tarz tedaviyi.tüp bebekte transferden sonra da vuruluyormuş.