Selam arkadaşlar bende pco oldugu için 4yıldır hamile kalamıyordum klomen+ovitrelle tedavileri yanıt vermeyince doktoruma ignelere geçelim dedim oda ignelerde aşılama yaparz dedi aşılama denedik oda olumsuz oldu 3 yumurta vardı ama olmamıştı işte sonradan doktorumun yeterince takip etmediğini düşündüm özel olmasına ragmen ve klomenden ümidimi kesmiştim.Doktorumu degiştirdim biraz daha özel ve işinde çok başarılı oldugunu duydugum bir doktor bana ilk muayenemde senin çocugun olmazsa kimsenin olmaz dedi.Ona çok güvendim sıkı bir takiple tedavisinin ilk ayında klomen+pregynlle hamile oldugumu ögrendim.Evet hamile kalmıştım o sevinç heyecan bambaşka doktorumda benim kadar sevindi zaten bambaşka bir insan iyi ki buldum bebegimin kalp atişlarını 5+4günlukken duydum 7haftada tekrar duydum muhteşemdi. Keşke devam etseydi
kısmet deglmiş 8.haftada kalbi durmuş bebeğimin doktorum zor söyledi bunu bana oda benimle üzüldü ama hep teselli etti atlattm sayılır 12gün oldu kürtaj olalı ilk adetimde tekrar başlıyoruz doktorum yine olacak hiç merak etme dedi tabi önce Allah'ın izniyle uzun lafın kısası doktor çok önemli arkadaşlar yumurtlama takibi gerçek anlamda yapıldgnda başka bir sorun yoksa hamilelik oluyor 4sene sonunda bunu ögrendim.