Malesef istanbuldayimmmm
Senin adina sevindimmm..suan memnunun drunda ama bu 5 aydur yaa butun terslikler beni buldu yada dr da bi sorunmu var dusuncesi guvenimi zedeliyorr..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
Hayırlısı olsun arkadaşım vardır onda da bir hayır.Sende olmaması için problem varmı yoksa sebepsizmi bir de ne kadardır bekliyosun çok sordum idare et
Oyy oyy ne sen sor nede ben soyliyimm...
5 yillik evliyim..hic korunmadimm..pko var bende...7..8 aydir tedavideyim...2 kere yumos oldu dogal denedik olmadi..
Evliligin ilk yili gitiim dr a kilo ver dedi...103 kiloydum izaman..simdi 78 im..asilama istiyoruz kac aydirr...yaa cok yumos oluyor..yada buyumuyorr...olamadik bi turlu..drda
tup bebek daha artik dedi..bende asilama olmadan tup bebek istemiyorumm..bole kala kaldim caresiz...
Canim dr tavsiye edebilirim. Ümraniyede Fatih unv. Tip fak. Hast. Dr Elif Baglam. Muayene 30 tl. Hastane aslinda biraz pahali ama umraniye bir kac yillik yeni bir sube o yuzden acildigindan beri indirimli. Hatta bazi bolumler ucretsiz. Merkezi maltepe orasi pahali. Umraniye acilmadan ben maltepeye gidiyordum orda kaldim ama diger bolumler icin defalarca umraniyeye gittim. Elif hanima da bir arkadasi goturdum. Dr hanim cok sevecen ve uzman bir bayan, hastanenin sitesinden bakabilirsin dra.
Cokk sagoll arkadasimm yaa...bakicamm..bende kosuyolu medipol bahar hanima gidiyorumm.
Oda cok ilgili sevecenn...cok dr dolastimm..bu cok ilgilendii...
4 seferdir igne kullaniyorum..1 kere oldu yumos sonra ya cok oldu ya az...kadinida suclayamiyorumm..omu ayarlayamiyor benim bunyede dengesiz birazz...klomenlede basda oldu sonra tik kesildii...bole kala kaldimm..kim hakli kim haksizz...
Dedigin dr normal kadin dogumcumu..yoksa bole sorunu olanlarlanda ilgileniyormuu
....ucreti cok iyiymiss...ben ki 75 tl..ayda 2 kere gidiyorum 150 ye geliyor..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.