- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- Konu Sahibi bebetommmm
- #44.801
bence normal yapar ve cogu ınsan hamıle oldugunu sanarYaaa kızlar bir şey sorucam. Benim ilk klomen denemem ve ilacı aldıkça baş dönmesi , mide bulantısı hissi agresif tavırlarım oluşuyor. Normal mi? Karar veremedim...:44::18:
gelcek bıdık da sizi cok ugrastırıyor nazlııKizlar dua edin..
Nobetci doktor yatis Verdi
Bu gece burdayiz
Sancilari takip ediyoruz...
kist icin dogum kont.hapı vermıyolarmı:26:ben 4 aydır klomenın neden olduğu kisti kçültemiyorum her ay doktor korunma veriyor ne yapacağımı şaştım kaldım 3 yıl oldu evlenelımız nerdeyse ben şunu sorcam kistin küçülmesi için ne yapmalıyım folbıol kullanıyodum doktorda herhangı bışey demedi acaba kullansammı kullanmasammı acaba folıkasıt kistin küçülmesini engellermi kızlar nolur yardım edın kisten kurtulmam lazım en azından korunmadığımız zaman bir ümidimiz oluyodu artık oda yok
bence erken 15.gun cıkar dogru sonucmerhaba arkadaşlar bugün aşılamamin 10 günü ama hich bir belirtim yok acaba tutmuşmudur dün meraktan idrar testi yaptım negatif acaba erkenmi yaptım
elif 5.gun tutunmaya calısıyor genelde bebekler boyle karın agrında varmı bırde karnnda pıtpıt atıs göbek delıgının oralardaelifff telefonda ulasamadım sana
bırsey soracam bugun benım cok agrım var aynı adet olacakmısım gıbı... sanırım senınde olmustu boyloe agrılar... ama benım bugun 5. gunum daha erken gıbı geldı... senın kacıncı gununde basladı o adet agrıları canım ya...
Valla ben başladım başlayalı tavsiye ediyorum. Bana ilk kez Ankara'daki aile hekimim tavsiye etmişti. O zaman evleneli çok olmadı diye yapmamıştım. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama bırakmayacaksın. Devamlılık önemli. İnşallah güzel olacak.
İnşallah canım yaa, sağ salim gelişsin de artık o korku ve heyecanı çekerim. İple çekiyorum o zamanı.
Ben içtim canım yaa, o atışları görmeye değerdi. Ama beklemek de güzel. Sadece endişelenme...
anka yaa bu 1 soganla ögle aksam olurmu yazık soganlara yaa