- 9 Nisan 2013
- 3.343
- 7
-
- Konu Sahibi bebetommmm
- #4.181
adenozin canım kusura bakma senide soru yağmuruna tuttuk ama bişey sorucam bende progestanı 200 mg olandan günde 2 tane mi içtim dedin 400 mg yani günde nasıl kullandın söyleyebilirmisin canım
canım üzülme ya vardır bi hayır bence gitmelisin doktoruna
sağol canım cevap verdiğin için benim bugün çatlatma iğnesi olalı 15.günüm benimde akıntım var birde göğüslerim ağrıdı ağrıdı geçti ama cesaret edip test yapamıyorum :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Normal hap gibi yuttum canım. Ama çok etki yapınca vajinal al dedi beceremedim onuda en son geçen hafta ilacı değişmek zorunda kaldık. Çünkü tansiyon tavan yaptı kalbim sıkıştı ve fenalaştım dersin ortasında . Arkadaşlarım eve getirdi o kadar yani. Sonrasında işte crinone isimli bi vajinal jel verdi. Geceleri onu kullanıyordum canım
kızlar ben bugün doktora gittim yumurtalıklarım çatlamış yine ilişki önerdi ama bu sefer yumurtalıklarım ne tez çatladı bi anlam veremedim:26::26:
Canım ben çatlatma iğnesini yaptığımda 27 marttı. Çarş günü dayanamayıp idrar testi yapmıştım hafif silikti ikinci çizgi. Bence sende hamile olma olasılığın yüksek. Hadi inşallah bi hamiş daha var :))))
canım haklısın ama bir kez daha moralim bozulsun istemiyorum. yakında hastanede işe başlıcam vallaçalışanlar kadar ordayım zaten
bakalım. iyi olursam giderim. sen de ne var ne yook? test yapmamışsın hala
anladım canım çok teşekkür ederim tekrardan Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
nimet kızz.. aynı tezlikle bebişin de gelsin kele
Canım ben çatlatma iğnesini yaptığımda 27 marttı. Çarş günü dayanamayıp idrar testi yapmıştım hafif silikti ikinci çizgi. Bence sende hamile olma olasılığın yüksek. Hadi inşallah bi hamiş daha var :))))
kiz o sen degilsin sen hayit suyu icen kisisinpöööfff denizz. beni deyon heralyaa sen beni nasıl unutursuuun? benim yumoşlarda tık yok.. ama incir falan da yemedim. yiyemedim
ehhh bir hamis daha masallalsağol canım cevap verdiğin için benim bugün çatlatma iğnesi olalı 15.günüm benimde akıntım var birde göğüslerim ağrıdı ağrıdı geçti ama cesaret edip test yapamıyorum :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
canim bu dr seni tup bebege yollayanmi?yaa canım 22. gün olacak.. daha oluşmamış. oluşacak da büyüyecek dee... aman bu ay çok boğuldum. kendimi hiç iyi hissetmiyorum. olacağı varsa olur artık. bugün moral olarak çöktüm resmen. görümcemin arkadaşı adetten kesilmiş. ama kadın hamiş kalmışş.. nasıl oluyoooooo yaaaa...Allahın takdiri işte. nasibimiz de yoksa evlat sevmek neye yarar bunca çaba...rahim duvarı 8.3 bu arada.doktorun gözlerinden okudum. çok umutsuz o da.
sorun yok canim kismet artik bak dua etcen tamammiCanım birde rahim ağzında spermleri öldüren antikor üretebiliyormuş kimileri . Hem dediğn gibi rahime bırakınca spermler 20 dk lık yol kalıyor geriye. Eşinin spermlerde de sorun yoksa tamamdır. Ki bizde eşimin varikoseli vardı ameliyatla bile ancak 20 milyon olmuştu hareketli sayısı da azdı
canim bu ayi tahmin etmistik boyle olcagini hatirlarsan uzulmicem demistin bana neyse artik adet olunca onumuzdeki aya bakcaz bir kan gelseya ben şunu anlamıyorum. ben ilk doktora gittiğimde senin yumurtan çok büyümüş. çatlamamış. sorunun çatlamaması dedi... yımırtam nie oluşmuyooo yaaaaaaadelireceğum:44: ay aptal gibiyim şuan. misafirim de var. bağırarak ağlamak istiyoruum. ama tutuyorum kendimi.tutmam lazım
2. bir hamiş yok demi?
aynı canım akıntım var o yüzden cesaret edip test yapamadım sanki kırmızıları görecekmişim gibi bakalım hayırlısı artık :18::18:
amiin işallah saol cok tesekkur ederım allah butun ısteyen guzel yureklı anne adaylarımıza nasip etsinnAllah anali babali büyütmeyi nasip etsn insallah.darisi tüm isteyenlere olsun
heyoooooKızlar sonucu aldım. Beta hcg 111 çıktı :)) hala inanamıyorum
kiz o sen degilsin sen hayit suyu icen kisisin
ehhh bir hamis daha masallal
canim bu dr seni tup bebege yollayanmi?
sorun yok canim kismet artik bak dua etcen tamammi
canim bu ayi tahmin etmistik boyle olcagini hatirlarsan uzulmicem demistin bana neyse artik adet olunca onumuzdeki aya bakcaz bir kan gelse
kızz sende mi hamileesiiin yoksaaa
Yap kız testi ben de 15. Gün yapmıştım çıktı :))) ben dönene kadar bi hamiş daha çıkar inş
amiin işallah saol cok tesekkur ederım allah butun ısteyen guzel yureklı anne adaylarımıza nasip etsinn
heyoooootebrık ederım senın satın kaçtı ? aynımıyız bakalım
kiz o sen degilsin sen hayit suyu icen kisisin
ehhh bir hamis daha masallal
canim bu dr seni tup bebege yollayanmi?
sorun yok canim kismet artik bak dua etcen tamammi
canim bu ayi tahmin etmistik boyle olcagini hatirlarsan uzulmicem demistin bana neyse artik adet olunca onumuzdeki aya bakcaz bir kan gelse
tesekkur ederım allah saglıklı sıhhatlı kucagımada almayı nasıp etsın işallah sizlerede nasip etsin her gece dua edıyorum sızler ıcıncanım tebrik ederim rabbim kucağına almayıda nasip etsin
aynı canım akıntım var o yüzden cesaret edip test yapamadım sanki kırmızıları görecekmişim gibi bakalım hayırlısı artık :18::18: