- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- Konu Sahibi bebetommmm
- #4.201
güldeniz,
nasıl oldun canım?
nasıl oldun canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaayyydiiiinnn saka diyorum yaa giremiyosun pek ondan kaciriyosun
güldeniz,
nasıl oldun canım?
Yatiyrm inanki.adt sancisi beni mahvetti,sükür dindi biraz önce.bugün 12tüp kan verdm ya halsizlik oldu.ya ben bebek ugrasima ara vermk istemyrm ,pazartsi kalp damar doktruna bi söyleycm bkaym ne dyecek.hani diyecksn senin saglgn önemli ama insanin gözü bşka bir sey görmyr.cok istyrm cok
evet canım benim senin sağlığın önemli. bebeğin olsa ona bakacak gücün olmasa ne olur? sabret azıcık. biraz kendini topla. için rahat etsin istiyorsan bir doktorla konuş ona göre davranırsın.
Dogru söylyrsun sabretmek lazm amaa. . .doktora bi söyleyeym yinede
canım senin mi eşin kuran kursu hocasıydı?
kızlar şimdi başka bir şey ararken tüp bebek bölümüne girmişim kadınlar kulübünde bi bayan yazmış benim tek yumurtalığım yok tüplerim yok rahimde kalınlaşmıyor ama ikizlerim oldu tüp bebekle diye onu okuyunca bi kötü oldum ya çok şükür herşeyimiz tastamam o şekilde olan insana bile nasip ettiyse Allah elbet bizimde olucak kesinlikle hiç kimse karamsar olmasın bundan sonra karamsar olmayı yasaklıyorum
Evet canım . . .
kızlar şimdi başka bir şey ararken tüp bebek bölümüne girmişim kadınlar kulübünde bi bayan yazmış benim tek yumurtalığım yok tüplerim yok rahimde kalınlaşmıyor ama ikizlerim oldu tüp bebekle diye onu okuyunca bi kötü oldum ya çok şükür herşeyimiz tastamam o şekilde olan insana bile nasip ettiyse Allah elbet bizimde olucak kesinlikle hiç kimse karamsar olmasın bundan sonra karamsar olmayı yasaklıyorum
Kızlar sonucu aldım. Beta hcg 111 çıktı :)) hala inanamıyorum
kapalı mısın canım
Evlendikten snra kapandım cnm
tam buldum seni benim eşim de istiyor kapanmamı yıllardır. ben çok açıktım eskiden. şimdi daha dikkat ediyorum. ama bir taraftan da kapanmak istiyorum. önce Allah sonra hem kendim hem eşim için. ama bir türlü yapamıyorum. cesaret edemiyorum sen nasıl kapandın? nasıl yaptın? zorlandın mı? çok sorum var kusura bakma.
darısı zendurenin başına
darısı zendurenin başına
Amin aminnn... . .