-
- Konu Sahibi bebetommmm
- #4.061
İnş verebilirim o haberi :))) şimdi çıkıyorum bana dua edin
ya kizlar benim adet tarihim bugundu ama cat.ign sinden sonra 1gun once oluyodum.simdi olmadim diye dr gitsem sokturucu icin verirmiki yok pzrtesimi gitsem bekleyip en azindan 3 gun oldu derim.
bazı yazılanları okuyorum gec dollenme dıyorlar. benım bugun19. gunum sat 23 marttı. 20. gunde dollenme olur mu ya....ole yazanlar var...
günaydın kızlarşu dk itibari ile regl olmuş bulunuyorum umutlarım bir daha ki aya kaldı...
canım sen adet oldun mu yine bi kan testi yaptırsana nolur nolmaz
herkese günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hanımlar
bende düşünüyom ama bir türlü elim değmedi şüphem umudum işte böyle hep oluyo canım benim
sen iğneli tedaviye geçsene canım benim dr söyle
dün rüyamda hadi çocuğun tuttu diyorlar
büğünde gidiyom hastaneye yumurtaların iyi büyümüş tüp bebek aşamasında diyorlar koşarak hemen oraya gidiyom tüp bebek yaptıracam diye gündüz aklımdan çıkmıyor gece rüyamdan
sağol canııım. sana da hayırlı cumalar
Gunaydinnnnnnn
hayirli cumalar olsun hepimize.
Sag kasigim agrio.belime vuruo gibi.gogus uclarim acayip acio.ama gogsumde bisi yok.karnim surekli hareket halinde.acayip gaz var iki gundur.brlkide bundan agrim var.hepsini klomenr yoruyorum bu ay
güldeniz sen nasılsın canım inşallah iyi haberlerle gelirsin doktordan
herkese merhaba .. Allahım el açıp dileyen kullarına bu mübarek cumalar hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
ya çok üzülüyorum bazen canım...yumurtlayabiliryorum...çatlama sorunu da yok...reglim de düzenli...ama tutmuyorhayırlısı olsun canım.. ya biliyor musun bazen regl olmak bile iyi. en azından bir an önce bir sonraki ayın tedavisine başlıyorsun. benim reglim çok düzensiz 7,10,15 gün gecikiyor.. bu gecikmeler yüzünden 1 sene de 2 aydan fazla kaybım oldu