- 11 Ocak 2013
- 1.145
- 0
- Konu Sahibi bebetommmm
- #4.041
ben yatıyorum kızalr opuyorum sızı artık burdayımm gelırım sık sık bebişimle beni yalnız bırakmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ins.hersey yolunda gider canim baska dilegim yok suan Allah herkezin gonlune gore versin bekleriz beraber bakalim bir o gunler gelsesakır sakır adet olursunda bıran once baslarsın ınsallah... hemen hemen 1 hafta olacak aramızda:) safak sayarken bır hafta ondesın:)
bazı yazılanları okuyorum gec dollenme dıyorlar. benım bugun19. gunum sat 23 marttı. 20. gunde dollenme olur mu ya....ole yazanlar var...
benim de içimde bi ses olmadı yine dio =(( ama kocam kesin oldu bu ay hissediyorum diyo,bakalm hangimzinki doğru çıkcak =)
gunaydin kizlar beni uyku tutmadi progestan i arastirdim benim gibi hormon testleri normal cikip progestanin sorun olanlari buldum ilaclarla ignelerle atlatiliyomus benimde catlatma ignesinden sonra adet gecikmesi yasamadigim icin demekki ise yaramis.bakalim bu ay ne olcak ya boyle olup hamile kalan varmi acaba
hadi senden guzel haberleri bekliyoruz.Günaydın kızlar. Yeni bi hamiş var sanırım :)) hayırlı uğurlu olsun. Ayağını süreydi bari :)) ben birazdan kan testi için çıkıyorum. Hayırlısı bakalım akşama sonuçlar çıkacak. Çok heyecanlıyım. Dün gece ne uyumuşum. Bi önceki gece 3,5 saat uyuyunca dün saat 10 olmadan uyudum :)))) ben dönene kadar inş yeni hamişler çıkar
yok canim bu dr yeni zaten adamla daha tedaviye bile baslamadim.adeti bekliyozda ben sabirsizCanım başka bi doktora daha gitsen belki değişik bişeyler verir ne bileyim
gunaydin kizlar beni uyku tutmadi progestan i arastirdim benim gibi hormon testleri normal cikip progestanin sorun olanlari buldum ilaclarla ignelerle atlatiliyomus benimde catlatma ignesinden sonra adet gecikmesi yasamadigim icin demekki ise yaramis.bakalim bu ay ne olcak ya boyle olup hamile kalan varmi acaba
hadi senden guzel haberleri bekliyoruz.
günaydın kızlar şu dk itibari ile regl olmuş bulunuyorum umutlarım bir daha ki aya kaldı...
günaydın kızlar şu dk itibari ile regl olmuş bulunuyorum umutlarım bir daha ki aya kaldı...
hadi guzel haberler getir bizeGünaydın cnm.iyi olack her şey insallah.bende 5tendir ayaktaym.hastanedyiz.hematoloji icin.bakalm ne olck.karnımda agryr
gunaydin hebimiz guzel guzel hamile kalcaz boyleKızlar günaydın ben de iğneden sonra full çalıştım ve dün çalışma bitti geri geldim :))) hamile varmış aramıZda ay çok mutlu oldum biz de olalım yaaa banane ben de istiyom ben de :)))