- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- Konu Sahibi bebetommmm
- #3.361
ya canım acaba incir kürü mü denemek lazım? ben de incir yiyorum. ama incir kürü de çook sıkıcı.. sabah akşam 50 gün boyunca.
bu arada denizcim hayıt suyunu unutuyorum hep yaa. acaba tohum yerine o sudan mı alsaydım sabah akşam uğraşmak zor geliyor. misafir oluyor evde olmuyorum unutuyorum. bir de arı sütü polen bal aldım. onları yicem haberiin ola
canim bu konuda ben cok tembelim hergun ugrasamam o yuzden hep hazira kaciyom hayit suyunu alsaydin ama elindekiler bitince alirsin bir dahaki ay dr gitcen hayitmi denicen simdi ziyan etme bal lari ne biliyim yaa cuma gunude gec sanki aklimdakini dicemde korkuyom seni uzmeyeevet yaa birden çıktım. kociş geldii. acıkmış yemek hazırladım ona. yarın da görümcem gelecek bişeyler hazırladım akşamdan. şimdi kıçım koltuğa değdi. ütü de beni bekliyoor. dağ gibi. nefret ediyorum
kızlar bugun adetten sonrakı 17. gunum. beklemekten cok sıkıldım. ya göğüslerım oyle buyudu ben bıle sasırdım. sag tarafımda da ınce bır agrı var. bu ay doktoro hıc gıtmedım ne durumdayım bellı degıl. hanı hamıle bayanlara ıncır ye ssütün gelir derler bende o kadar cok yedım kı bebiş gelmeden süt gelmesın :))))
klomen kullandinmi?