- 20 Mart 2013
- 3.954
- 110
- Konu Sahibi bebetommmm
- #3.061
yok benimkinde yazmıyor (
Rahim duvari kalınlgda mı yazmyr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok benimkinde yazmıyor (
hadi be bu ne ya heç kimseler hamile kalamıyo sende mi kalamadın gı
hamiş kalıp bizi terk mi etti yoksa :)))
Cnm dün buralrdaydi yazdm sordm bende ama cvp yok.
yok kızzz. benden haber beklemeyin. ben en sonlardayım. daha yımırtlamadım bile :)
gıııız sen ne yapıyon sen hamile çık bari
Rahim duvari kalınlgda mı yazmyr
yok canım. bak aynen söyle yazıyor
6.5 mhz
fa:m
ee:l
cn64
8 cm
dr66
g48
neden öle diyon gız belkimde bi süpriz olur da geliverir kerata
gıııız sen ne yapıyon sen hamile çık bari
Cnm 8olma ihtimali yüksek
Yaaa benim çok mu inceee???Benim 7.1di cnm
Valla ben de söylemedim kimseye. Başka hastalık için gidiyorum diyorumhaklısın canım bu sefer iyice kurcalayacaklar. beni çıldırtacaklar. en iyisi söylememek ama ne bileyim. ne bahane uydurabilirim ki off neden en başta söyledimse
Sağol canım daa, yaaaaa benimki çok inceee! Gene mi yutmayacaaaakinşalah canım..sen yazınca doktorun verdiği kağıda gittim baktım 12.gün 7,1mm miş benimkii
Canım bence de 8.yok canım. bak aynen söyle yazıyor
6.5 mhz
fa:m
ee:l
cn64
8 cm
dr66
g48
Yaaa benim çok mu inceee???
Valla ben de söylemedim kimseye. Başka hastalık için gidiyorum diyorum
Sağol canım daa, yaaaaa benimki çok inceee! Gene mi yutmayacaaaak
Canım bence de 8.
Bu ay nedense hiç umudum yok benim reglim 17 nisan hakkımızda hayırlısı inşallah
Bu ay nedense hiç umudum yok benim reglim 17 nisan hakkımızda hayırlısı inşallah
canım ben geçen aykilere baktım da ilk gittiğimde 6 cm yazıyor. sonraki muayenelerde 8 cm olmuş. seninki de artar belki. hem bilinmez ki ne olacağı
yaaaaa.. bu ne erken pes ediş böylee.. bu günler moraller yüksek olmalı. hem umudum bittiği yerde her şey yeniden başlar :)) bebiş gelir belki
kavga ettikten sonra eşim bana sokuldu ama ben de inat olduğumdan geri teptim :)) tersledim. akşam boyu konuşmadık. gitti uyudu. baktım olmayacak. pişman olacağım bir şey yapmak istemedim. uykudan uyandırdım. :)) hiihii
o yüzden sen doğrusunu yaparsın. aslında sadece bugün değil her zaman böyle yapıcı olmamız lazım ama işte huy!