- 20 Mart 2013
- 3.954
- 110
- Konu Sahibi bebetommmm
- #3.041
ultrason çıktısında yazıyor mu peki?
Evet cnm onda yazıyr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ultrason çıktısında yazıyor mu peki?
Benimde aynydı cnm.bak sonucu merak edyrz ona göre
evet ondan korkuyorum..bi kere daha böyle olmştu peki bu hamilelik nası anlaşılacak madem bu belirtiler çok benziosa???ooff
güzel sonuçlar olur inşallah da sevine sevine yazarım cnm =)
klomene başlamadan önce hemşire bana 9.günü baaşlayın demişti canım..bi ay 9,11,13.....diğer ay 8,10,12...... diye dewam ediyor
valla ben geçen ay adetimden 2 gün geçmesini bekledim. test yaptım tek çizgi üstüne bir de 7 gün gecikti reglim. çatlayacaktım nerdeyse.evet ondan korkuyorum..bi kere daha böyle olmştu peki bu hamilelik nası anlaşılacak madem bu belirtiler çok benziosa???ooff
Evet cnm onda yazıyr
Benim bugün 8. Günüm ama 2 gündür akıntım var eşimlede aram biraz bozuk sinirliyim ona ama mecburen yanına yavaş yavaş sokulucam :))
inşalah canım..sen yazınca doktorun verdiği kağıda gittim baktım 12.gün 7,1mm miş benimkii
bence de git gönlünü al :) geçen ay biz çatlatma iğnesinden 36 saat sonra kavga ettik.. başka seyler yapmamız gerekir ki oysaki :))
ayy çok oluyorum ama neresinde yazıyor göremedim ki.. sol ortada bikaç sey yazıyor ama 8 cm var o mu acep
ne yaptınız bakem bensiz bugün gııııııoşgeldin beyaaa
Ben ona sinirliyim normalde initımdır konuşmam trip atarım ama işte mecbur kalınca inat i si bile kalmıyor :))
kızlar sykapusuz 'ün regl tarihi dünmüş. haber var mı ondan ?
ne yaptınız bakem bensiz bugün gıııııı
(endometrium).diye yazck cnm
hala bebiş haberi yok ( dewy'den bekliyoruz.
hamiş kalıp bizi terk mi etti yoksa :)))Cnm dün buralrdaydi yazdm sordm bende ama cvp yok.