- Konu Sahibi bebetommmm
- #2.821
yok canim ama nisan ayinda cikcak ins.
inş cnm biri yolu açsın da bizde devam edelim artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canim ama nisan ayinda cikcak ins.
inş cnm biri yolu açsın da bizde devam edelim artık
Geldim geldim
maleseff evlendigimden beri evdeyim ben.Hosbuldukkkkk.
Sizler calisio musunuz arkadaslar?
Ben ve esim bankaciyiz.
ben ev hanimligimda 6.ayima girdim.oncesinde kesintili olarak yaklasik 10 yillik calismisligim var farkli yerleedeHosbuldukkkkk.
Ben ve esim bankaciyiz.
sende tedavi surecini anlatsana eger listeye girmek istersende ordaki bilg.yaz bebetom gelince ekler
Hosbuldukkkkk.
Ben ve esim bankaciyiz.
kiz senin yasin kac basin kac 10 sene calismissin. ne kadar erken baslamissinben ev hanimligimda 6.ayima girdim.oncesinde kesintili olarak yaklasik 10 yillik calismisligim var farkli yerleede
vaaayy bakanlikta hee :)) beni de alsaniza :)bende çalışıyorum cnm.kamu personeliyim bakanlıkta.
tmm öyle yapayım o zaman... Bu arada sizin kaçıncı denemeniz yada siz de süreç nasıl ilerliyor.Buraya yeni katıldığım için kim kimdir bilmiyorum...
ben 3 yıldır cocuk ıstıyorum 30 yasındayım ılk sene sadece yumurta takıpı yapıldı. daha sonra ılk ıkı ay klomen kullandım sadec. sonra 3 ay klomen +yumurta catlatma ıgnesı. oda olmadı. rahım fılmı. oda olmadı asılama yaptırdım. ılk asılamam da tutmadı. bu ay beklemeye aldı doktor kıs olmus malesef. 2. asılamam nısan 19 adet tarıhımde. bakalım ama ben tüp bebek arastırıyorum adet olunca gıdıp tüp bebege baslayacagım ınsallah. bu ay da bazı kurlerı denıyorum aslında sansım dusuk kısde var. bakalım yınede umut işte:)
ben liseyi tekstil uzerine okudum canim okul bitince modalistlik yaptim ama tekstilde devam edemedim sonra muhasebeci olarak calistim oyle yillar gecmis vallakiz senin yasin kac basin kac 10 sene calismissin. ne kadar erken baslamissin
ins tutar bu ayy
Sohbet icin geldim ama baya uykum geldi.herkese iyi gcler sabah grsrz
iyi geceler byySohbet icin geldim ama baya uykum geldi.herkese iyi gcler sabah grsrz
okudugun bolum daha guzelmis aslinda.keske devam edebilseydin. ama muhasebecilikte de daha iyi para var:)ben liseyi tekstil uzerine okudum canim okul bitince modalistlik yaptim ama tekstilde devam edemedim sonra muhasebeci olarak calistim oyle yillar gecmis valla
beni biliyosundur okumustun diimi benimde bu ay 1 kere oldu ama umudum varbılmıyorum ama cok zor bır ıhtımal onca ıgne ılac uygulandı tutmadıda sımdı beklerken zor galıba :) kıme sordumsa asılamada vakıt kaybetme tüp bebek dene dedı bakalım ınsallah hersey yolunda gıder de olur:)