- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- Konu Sahibi bebetommmm
- #2.801
anlamadim soruyu ama catlatmami yapmican kackere yaptinkikızlar ben daha aşılama düşünmüyorum ama merak ettiğim bişey var bayıltıyorlar mı aşılama yaparken??:18::18::18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlamadim soruyu ama catlatmami yapmican kackere yaptinkikızlar ben daha aşılama düşünmüyorum ama merak ettiğim bişey var bayıltıyorlar mı aşılama yaparken??:18::18::18:
Bilgsyara gecince bkarm cnm,tşk edrm.nasılsn?
iyiyim cnm.beklemedeyim ama göğüslerim şişmeye başladı ve acıyo.başka herhangi bi ağrı sızı hissetmemiştim ztn.galiba kırmızılar gelcek.aynı adet öncesi belirtilerim başladı gibi malesef hayırlısı olsun diorum.sen nasılsın? ayağın fln nasıl oldu??
sana dedigim o topikdi canim reklam da olabilir bilemedim.ne bileyim bazilari bu markanin suyuyla hamis kalmislar.kadinin biri 9 sene sonra mecitefendi hayit suyu bi de ari sutu ile hamile kalmis
anlamadim soruyu ama catlatmami yapmican kackere yaptinki
Allah buyuktur canim gorucez bakalim son 5 gun birde ilac icmedim diye adet olmazmisim.canım rabbim istedi mi 1 kerede de olur ve inş olmuştur hem bizede moral olur senin güzel haberin
hadii yaaa kaca aldin onu sen oyle bakim ari bilmem neside aldinmitadi da hakikaten kotuymus
iyiyim cnm.beklemedeyim ama göğüslerim şişmeye başladı ve acıyo.başka herhangi bi ağrı sızı hissetmemiştim ztn.galiba kırmızılar gelcek.aynı adet öncesi belirtilerim başladı gibi malesef hayırlısı olsun diorum.sen nasılsın? ayağın fln nasıl oldu??
Evet hayırlısı olsun adt belirtileri bzen hamilelik belirtısde olablr unutma.ayagm sükür iyi olma yolunda.
bayitma yokmus aci ultrasyon muanesi gibiymis canim yarim yada bir saat yatiriyolarmis bakalim bende nasil olcak anlatirim bol bol merak etme sen igneni ol ve stresden uzak dur canimyok canım ben zaten bu ay iğneye başladım bir iki ay daha denemek istiyorum ama olurda aşılama yapmak zorunda kalırsam canım yanar mı acır mı yoksa bayıltıyolar mı diye merak ediyorum??
tohumunu 10 tl ye aldim. ari sutu poleni almadim canim. aksam bi markette gordum aslinda. alsam mi kiAllah buyuktur canim gorucez bakalim son 5 gun birde ilac icmedim diye adet olmazmisim.
hadii yaaa kaca aldin onu sen oyle bakim ari bilmem neside aldinmi
bayitma yokmus aci ultrasyon muanesi gibiymis canim yarim yada bir saat yatiriyolarmis bakalim bende nasil olcak anlatirim bol bol merak etme sen igneni ol ve stresden uzak dur canim
adet belirtisiyle hamilelik belortisi ayniymis merak etme seniyiyim cnm.beklemedeyim ama göğüslerim şişmeye başladı ve acıyo.başka herhangi bi ağrı sızı hissetmemiştim ztn.galiba kırmızılar gelcek.aynı adet öncesi belirtilerim başladı gibi malesef hayırlısı olsun diorum.sen nasılsın? ayağın fln nasıl oldu??
Ben ckiyrm kizlar uykum geldi.sabh erkendn burdaym insallah hadi hayirli geceler
iyi gecelerBen ckiyrm kizlar uykum geldi.sabh erkendn burdaym insallah hadi hayirli geceler
al canim eksik olmasin yaptin bari tam olsuntohumunu 10 tl ye aldim. ari sutu poleni almadim canim. aksam bi markette gordum aslinda. alsam mi ki
al bendende oyle ne yapcaz ya ben psikolojo gitsem diyorum.stresten uzak durmam imkansız canım benim
adet belirtisiyle hamilelik belortisi ayniymis merak etme sen
inş cnm daha topic olarak bi hamiş çıkaramadık demi yaa
cikcak ins coook yakinda. bir degil bin tane :)inş cnm daha topic olarak bi hamiş çıkaramadık demi yaa
yok canim ama nisan ayinda cikcak ins.inş cnm daha topic olarak bi hamiş çıkaramadık demi yaa
iyi geceler geldinmi gidiyonmu?İyi gecelerr hnmlar
İyi gecelerr hnmlar
iyi geceler geldinmi gidiyonmu?