- 23 Mart 2013
- 557
- 69
- 43
- Konu Sahibi bebetommmm
- #2.861
günaydın cicişlerhafta başı uğurlu gelsin hepimize inşallah benim bat a 3 gün kaldı çanlarım çalıyor:18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar inş bu hafta bol bol güzel haber duyarız
sen nasılsın canım ayağın ne durumda ???inşallah cnm inşaalllaaaaahhhhh
adeti yaklaşıpta belirti yaşan var mı hanımlar
sen nasılsın canım ayağın ne durumda ???
günaydın kızlar...bu hafta ayın 11-12 si gibi reglimi bekliyorum...her şey yolundaydı fakat hiç bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum karnım ağırıyor ve sanırım yine kırmızılar tam zamanında gelecek hayırlısı diyorum....
[lıst=1]
[*]intihap oldugunu nasıl anladılar
[*]tüpler tıkalıydı demişsin hsg cıkmadımı? Laporaskopi yaptılar.şimdilik bu kadar ben firsat buldukca sorarım
[/lıst]
kızlaar ben geldim ama yemek yapmaya gitcem slmveriyim dedim.do:131:rma yedim rahatladım.şu diyette sınırımı bozuyor istedigimi yiyemiyorum.
Azcık tatlı mutlu ediyor beni
günayyyydıın millett? nasılsınız bugün? istanbulda yine kapalı ve sıkıcı bir gün (
canım benim hsg çekildi orda anladılar tıkalı olduğunu o yüzden de laporaskopi yaptı
iltihapta bayağı bi akıyo anlamamak mümkün değil iç çamaşırımdan pantolana felan çıkıyo alttan muaye ettiğinde görüyo ve zaten acillik olduğum da tahlil sonuçları var
cuma günü gene acillik oldum ateşim 40 çıktı kanda iltihap çıktı kana geçmeye başlamış dedi
günaydın cnm.ankarada da kapalı sıkıcı bi hava var
zaten çok iyi değiliz. kafamız karışık. hava da böyle olunca hepten bunalım