klomen+iğne+aşılama+tüp bebek....bu yolda yürüyen anne adaylarını bekliyoruz....

seda bugün sende yoksun duyduğuma göre bizleri terkedip anangile gidiyormuşsun ne iş

kızlar slmmmmm naparsınız hamiş yokmu aramızda of of günler geçmiyor

Tünaydınn ben ancak kendime gelebldm =) klomen kullanmamış olsaydım bugün regl olmş olmam gerekiodu, klomenle çatlama günüm geciktiği için regl tarihim de attı tabii, kaldı 3 gün :S

Tünaydınn ben ancak kendime gelebldm =) klomen kullanmamış olsaydım bugün regl olmş olmam gerekiodu, klomenle çatlama günüm geciktiği için regl tarihim de attı tabii, kaldı 3 gün :S
kısss olma regli meglide gelsin inşallah bebişin ondan sonra pırtttt

Slm hanimlar

Ben dun o uzayan akintilari gorunce sabahi bos gecmedim.ya tutarsa ihtimalitelefondan girdigim icin pek arastirma yapamiyorum.19.gunde filan yumurtlama olurmu diye bakacaktim aslinda

Arkadaşlar merhaba,Bugün doktora gittim nihayet bu ay yumurtalarımda gelişme var sağ ve sol yumurtalığımda birer tane yumurtam varmış.Ekranda gördüm biri 11 mm diğeri 9 mm. iğne verdi menogon iki gün vurulacağm pazartesi gelişmesine bakacak.Menogon kullanan var mı ve iki günde yumurtası büyüyen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…