- 20 Mart 2013
- 3.954
- 110
-
- Konu Sahibi bebetommmm
- #2.481
Haftasonlarını aslında Sevmiyorum bir de hava sıcak ise daha kötü oluyorum herkes sevgilisiyle eşiyle gezmeye alışverişe gidiyor bizde ancak çalışalım o gezen insanların mağazaya gelip alışveriş yapmalarını bekleyelim
Haklisin cnm ya. . .
kızlar slmmmmm naparsınızhamiş yokmu aramızda of of günler geçmiyor
yok bea daha bat günüme 5 gün var :18:tabi bir günde erteleme bazen ama inşallah heçççç olmaz bat bu ay harbi batsın kısssyok bea kimsecikler daha haile çıkamadı sende yok mu bişiler
kısss olma regli meglide gelsin inşallah bebişinTünaydınn ben ancak kendime gelebldm =) klomen kullanmamış olsaydım bugün regl olmş olmam gerekiodu, klomenle çatlama günüm geciktiği için regl tarihim de attı tabii, kaldı 3 gün :S
yok bea daha bat günüme 5 gün var :18:tabi bir günde erteleme bazen ama inşallah heçççç olmaz bat bu ay harbi batsın kısss
inşallah kuzuşum yaaa valla ne güzel olur ilk haberimi buradan sizlerle paylaşırım teyzeleri oooo birsürü teyzesi olurkorkma inşallah olmazsında bi bebiş gelirde bizlerde ohhhhhh çekeriz vallahi ya
Slm hanimlar
Ben dun o uzayan akintilari gorunce sabahi bos gecmedim.ya tutarsa ihtimalitelefondan girdigim icin pek arastirma yapamiyorum.19.gunde filan yumurtlama olurmu diye bakacaktim aslinda
inşallah kuzuşum yaaa valla ne güzel olur ilk haberimi buradan sizlerle paylaşırım teyzeleri oooo birsürü teyzesi olur
seda bugün sende yoksun duyduğuma göre bizleri terkedip anangile gidiyormuşsun ne iş
Slm hanimlar
Ben dun o uzayan akintilari gorunce sabahi bos gecmedim.ya tutarsa ihtimalitelefondan girdigim icin pek arastirma yapamiyorum.19.gunde filan yumurtlama olurmu diye bakacaktim aslinda
Çatlak ben hep buradayım sen merak etme telefon kırılmadığı sürece Heran takibinizdeyim.
kız senin adet bitti mi
Dün bitti senin