- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- Konu Sahibi bebetommmm
- #2.301
okudum canım daa psikolojim bozuk bugun pek ferfonmans gösteremıyommyeni yeni topluyorum kafamıherkezle kavga edesim vardı sokaga cıkıp:)) doktor da öyle söyledi. ama kiminle konuşsam doktor saçmalamış. böyle bir teşhis için çok erken. daha 1 sene olmuş, 2 aydır tedavi görüyorsun diyorlar. ya 35 yaşında değilim ki zaman kaybı olsun. benimle aynı tedaviyi gören kızlara doktorları hiç böle bişey dememiş (onlar da hemen hemen benimle aynı yaşta . benimki mi iyi yapıyor yoksa onlarınki mi acaba? hsg yi bile bu ay çekildim daha.
deniz geçen sayfalarda sana yazmıştım. kocişin dediğini okudun mu aşılama ve tüp bebekle ilgili
canım catlatmayla ilgili karar senin bır dr daha gıt ıstersen ama ben bu dr katıldım. eşinede katılmıyorum bence yenılıklere tedavılere acık olması lazım yani bebek için herseye deger zaten öyle bır karısıklık olma ihtimalı %1 dir.keske ben daha önce gelseymısım bosa 3.5 yılım gıttı.artı özeldede yaptırabılır devlete güvenmıyorsa ama o nunda devamını düşünmek lazım yani devletden tüp raporu almak ıcın 2 asılama sart belkıde daha fazla özelde yapılanda kabul olmuyomus.yani yaa sonuna kadar devlet yaa özel burda karar vermek lazım bence ama kendiliginden olmuyorsa mutlaka er yada gec bu yola gidilcek canım bende dogal yolla kalmak isterdim herkez ilacsiz kalmak ister ama kalınmıyorsaa çare ler var önumuzde zaten asılama tutan birsey degil bunuda göze alması lazım asılama oldum %100 tutcak dememek lazım ben okuyorum 4.denemesini bile yapan varr tüpdede 6.denemesini yapan okudum.zor bir sürecdeyiz yani....
:113::132:sen onu ikna etceksin ama önce sende iyi düşün ve karar ver böyle belirsizlik daha kötü