- 1 Aralık 2011
- 4.799
- 30
- Konu Sahibi bebetommmm
- #2.261
günaydın güzel hanımlar herkese hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun bu mübarek günde Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarımızı hayırlı sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın güzel hanımlar herkese hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun bu mübarek günde Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarımızı hayırlı sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah
Eki Görüntüle 677160 GGuunnnaaayyyydddııınnn
Tünaydın nasılsın zd86 :)
merhaba kızlar cumanız mübarek olsun.kötüyüm ya dün adet oldum ben.klomen kullandım ilk kez bu ay tam 5 yumurta vardı ama tutmadı.kaçırdık bir gün galiba.çok üzüldüm arkadaşım beraber başlamıtık tedaviye onun da ilk ayıydı hatta tek yumurtası oluşu hatta kiste dönmüş dedi doktor ama hamileymiş onun adına seviniyorum ama moralim kendim için berbat.ama belliydi olacağım sivilceler o bir hafta kala kasık ağrısı memelerde dolgunluk anlamıştım ama umut fakirin ekmeği ya offffffffffffff çok kötüyüm ağladım bile.
ben geliyom kımse yok gidiyom geliyosunuzz aaa nırdesinin bee
ben burdayımmmmmmmmm
normalde muhammetömerin bu saatte açok olması lazım ma oda yok ala ala
normalde muhammetömerin bu saatte açok olması lazım ma oda yok ala ala
canım cok sıkkın aglamak ıstıyorum moralim cok bozukAra ara gelyrm cnm.annem temzlik yapyr onu yonlendiriyrm.
canım cok sıkkın aglamak ıstıyorum moralim cok bozuk
Ara ara gelyrm cnm.annem temzlik yapyr onu yonlendiriyrm.
bilmiyorum cok gerginim boylee biri ciksa karsimada kavga etsem modundayim ve herkezi tersliyorum.Niye ne oldu tatlim