- 6 Temmuz 2012
- 860
- 489
- Konu Sahibi bebetommmm
- #2.281
kızlar merhaba bu ay umutlarım sona erdi.. çünkü karın ağrılarım başladı maalesef:2: bu ay da olmadı olduramadık((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh valla ne kadar güzel anne temizlik yapıyo bizim hanım oturuyo acaba bende annemi arasam hastayım desem o da gelip yapar mı temizlik bi denemek lazımmmm
kızlar merhaba bu ay umutlarım sona erdi.. çünkü karın ağrılarım başladı maalesef:2: bu ay da olmadı olduramadık((
Bazen öyle olur cnm ya.belirsizlik insani bu hale getiriyorbilmiyorum cok gerginim boylee biri ciksa karsimada kavga etsem modundayim ve herkezi tersliyorum.
akıntım falan da yok canım...bu ay denedik ümitliydim aslında ama nasip değilmiş...Cnm daha adt olmamssn ve gününde var.niye böyle karamsar oldn.gerci sbh benimde karnim agrida hih tamam adt olcm dedm
yine adet yine en başa dön ilaç iç yumurtla ilişki bekle hüsran kimyasal gebelikten tam 4 ay geçti he ay umut.bu ay da gidicem oldu oldu olmadı sınava kadar ders sonra yaz dönüşüne kadar gitmicem ne yapayım.siteye da biraz ara vereceğim annee ders çalışmaya gidicem haftada bir gelir dönerim artık kafayı tam dağıtmam şart.
akıntım falan da yok canım...bu ay denedik ümitliydim aslında ama nasip değilmiş...
akıntım falan da yok canım...bu ay denedik ümitliydim aslında ama nasip değilmiş...
canım sen niye böyle kesin düşünüyosun ki karın kasık ağrısı hamilelikte de oluyo hemen ümitsizliğe kapılma bence
yine adet yine en başa dön ilaç iç yumurtla ilişki bekle hüsran kimyasal gebelikten tam 4 ay geçti he ay umut.bu ay da gidicem oldu oldu olmadı sınava kadar ders sonra yaz dönüşüne kadar gitmicem ne yapayım.siteye da biraz ara vereceğim annee ders çalışmaya gidicem haftada bir gelir dönerim artık kafayı tam dağıtmam şart.
yaa kızlar kafayı yicem.. ben daha 2 kez klomen kullandım. bir kez çatlatma iğnesi vuruldum. bu doktor beni niye aşılama tüp bebek doktoruna yönlendirdi? hala aklım almıyor. yaa daha çok erken değil mi sizce de?
gercek fikrimi söyliyimmiyaa kızlar kafayı yicem.. ben daha 2 kez klomen kullandım. bir kez çatlatma iğnesi vuruldum. bu doktor beni niye aşılama tüp bebek doktoruna yönlendirdi? hala aklım almıyor. yaa daha çok erken değil mi sizce de?
gercek fikrimi söyliyimmi
zaman kaybetme diyedir :76:
Cnm benim bildigm en az 3dfa klomen tedavsni uyguluyrlar.eger klomenle olmazsa igneye dönyr.bska bi doktro görün drm
gidicem yarın ben çatlatma iğnesini bir kez daha denemek istiyorum bir dahaki ay dicem. bakalım o zaman ne dicek