- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- Konu Sahibi bebetommmm
- #2.241
Tabi sende o anne adaylarının içine giriyorsun sanki seni biraz dışarıda bırakmışım :)
ayy evet biraz öyle olmuş :)) sağol sedacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi sende o anne adaylarının içine giriyorsun sanki seni biraz dışarıda bırakmışım :)
hatun sen niye yazmadın o zaman? muhtarım sedaya bir çarpı :)
Çarpı atacktm ama yazik kıız biz çıktıktn snra gelmiş,iyi hali göz önünde bulundrularak çarpı yok sedaya:)))
aa öyle mi? ben de biz varken gelmiş sandım. tamam o zaman affedelim::)
:)))))))))) yırttın sedaa
Kizlar bir sey sorcm.sabh 6gbi uyandm derece yanımdaydi,atesimı olceym bi dedm.36,6 cikti.bu vücut sıcklgi normal mi
Kizlar bir sey sorcm.sabh 6gbi uyandm derece yanımdaydi,atesimı olceym bi dedm.36,6 cikti.bu vücut sıcklgi normal mi
bildiğim kadarıyla normal canım. ama bi de tam bilen kızlar cevap versin.
canım bende hergün ölçüyorum çatlatma iğnesinden önce 36,2 di sonra ise 36,6 ve 36,7 çıkıyo
Kasıklarima su an ara ara sanci gryr adt olcm galibayada sıkıştım bi tuvalete gdym:))kafayı yedm
:)))dün aksam iyi güldük..sana Allah kolaylik versn cnm,bitti mi işler?
Sende mi bu saatte ölçtn
evet canım yataktan çıkmadan ölçüyorum
Bitti ama bende bittim :) bügün cumadan sonra açılış var bakalım hayırlı olur inşallah
bende de kasık ağrısı başlamıştı.böyle bişey batar gibi. ilk kez oluyordu. internetten baktım kiminde o da gebelik belirtisymiş. çok umutlanmıştım.
Hadi hayirlisi,tutmstr insallah
Insallah insallahinş canım umarım hepimiz en yakın zamanda kavuşuruz kuzucuklarımıza
Benim klomen bittktn snra ara ara adt olackmsm gbi oldu agri.snra gecti.bu sabh iste tekrar hafif bi agri oldu tuvalete gttim gecti:))