- Konu Sahibi bebetommmm
- #2.161
Kizlar aklıma geldide güldüm simdi.benim kocam buraya kahvehane yakistirmasi yapti,nasil tel.elime aliyrm heh kahveye mi ugrayacn diyo:))))
çok iyi bir benzetme yapmış :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar aklıma geldide güldüm simdi.benim kocam buraya kahvehane yakistirmasi yapti,nasil tel.elime aliyrm heh kahveye mi ugrayacn diyo:))))
anladım oyüzden vermez bana her ottan biraz al dedi ama bi kıza 3 çeşit ot var onlar dedi bizede gösterdi hatta birine biz kömeç deriz yemeğini yaparız
çok iyi bir benzetme yapmış :)
:))))))))))) ya 2dkda bi bkacm illa
ben hiç anlamam ottan falan. Maydanozu dereotunu falan bilirim bi tek :))) sen bi yap bakalım canım. Inş tutar da o zaman seni örnek verip ikna ederim.
Benn kaçarrr iyi geceler kızlarrr
Benn kaçarrr iyi geceler kızlarrr
iyi geceler arkadşlar ben kaçar kocişim uyukluyo yarın devam ederim herkese tatlı rüyalar
Iyi geceler.imzani at öyle cik:))prosedür geregi:)))(
öğrenciyken yurtta kaldığımız zamanlarda gece yatmadan imza atar öyle yatardık. bu onun gibi olmuş :)
evet iyi geliyor ve insan bilgileniyor da dr gidince ona göre soru soruyor.ay valla doğru demiş. ben de grup terapisi diyorum buraya :)
iyi gecelerBenn kaçarrr iyi geceler kızlarrr
Iyi geceler.imzani at öyle cik:))prosedür geregi:)))(
iyi geceler arkadşlar ben kaçar kocişim uyukluyo yarın devam ederim herkese tatlı rüyalar
Bende bu gece iyi güldm vallaha:)))
galiba zamanlar kalblerde cogalıyor benim 3 tane olmus.kızlar benim adımın altında papatya yazıyordu şimdi nilüfer olmuş. neden ki? mesaj sayısına göre mi oluyor bu?
kızz topik acan sen kapatan senn bu arada nimet de gitti galibaaAyyneen,giris cikislar belli olsun cnm:))))(
sen pc denmi yazıyon suan cepdenmıBende bu gece iyi güldm vallaha:)))
galiba zamanlar kalblerde cogalıyor benim 3 tane olmus.
kızz topik acan sen kapatan senn bu arada nimet de gitti galibaa
kızz topik acan sen kapatan senn bu arada nimet de gitti galibaa