• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Çatlatma iğnesi?

Alynylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
104
29
28
25
Arkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???

Test yapmaya ben de çok korkuyorum canım. İnternetten bir sürü test sipariş ettim. Yarın yabda ertesi gün gelir. Benimde bugün 12.günüm iğneden sonraki. Yine de regl tarihimi bekleyim diyorum umari sabredebilirim 😌
Ben dayanamadım vallahi yaptım 2 gün sonrayı bekleyebilirsem kan verip testi tekrarlarım diye düşünüyorum

Test yapmaya ben de çok korkuyorum canım. İnternetten bir sürü test sipariş ettim. Yarın yabda ertesi gün gelir. Benimde bugün 12.günüm iğneden sonraki. Yine de regl tarihimi bekleyim diyorum umari sabredebilirim 😌
Canım benim regl tarihim bugün yarın yani ben 28-29 günde olurum hep bugün 28. Günüm. Ama çatlatma iğnesi olduğun ay regl 14 gün de geliyormuş diye okudum kişiden kişiye değişir tabi ama sabredebilirsem 14. Günü Perşembe yapmayi düşünüyorum

Kızlar bir de ben şey duydum 41 hurmaya 41 Meryem suresi okuyup onu yoyince hamile kalıyorsun diye duydum. Hiç duydunuz mu? Yalan birisi oldu mu?
Canım bana da hergun bir tane Meryem suresi oku 41 gün boyunca devam et sen gebe kalmaz adet olursan eşin okusun mutlaka 41 e tamamla demişlerdi yani şifa Allah tan biz elimden geleni edelim hep tıbbi açıdan hem manevi acidan Rabbim aratmasın geciktirmesin en hayırlısı ile kısa zamanda yüzümüzü güldürsün 🤲

Canım benim regl tarihim bugün yarın yani ben 28-29 günde olurum hep bugün 28. Günüm. Ama çatlatma iğnesi olduğun ay regl 14 gün de geliyormuş diye okudum kişiden kişiye değişir tabi ama sabredebilirsem 14. Günü Perşembe yapmayi düşünüyorum
Yani iğnenin 14.günü mü regl olunabiliyormuş anlamadım canım orasını ?

Canım bana da hergun bir tane Meryem suresi oku 41 gün boyunca devam et sen gebe kalmaz adet olursan eşin okusun mutlaka 41 e tamamla demişlerdi yani şifa Allah tan biz elimden geleni edelim hep tıbbi açıdan hem manevi acidan Rabbim aratmasın geciktirmesin en hayırlısı ile kısa zamanda yüzümüzü güldürsün 🤲
Amin inşallah canım. Ben de bugün başlamayı düşünüyorum ama hurmaya okuyacağız ben de eşimde birlikte okuyacağız 41 hurmaya

Yani iğnenin 14.günü mü regl olunabiliyormuş anlamadım canım orasını ?
12-18 gün arası da regl gelmezse gebelik de kanda çıkmazsa kist var mı diye doktor kontrolüne gitmemiz sartmis daha önce bu tedaviyi gören arkadaşım dedi bana da . Ama en genel i gebelik varsa da 14. Gün kesin çıkıyormuş yoksa da 14. Gün adet olursunuz diyorlar.

Kızlar az önce mutfağı toplarken belim bildiğiniz ortadan yarılır gibi ağrıdı. Hâla devam ediyor. Acaba adet mı olacağım düşüncesi geldi aklıma. Yoksa gebelik belirtisi mi 😌

12-18 gün arası da regl gelmezse gebelik de kanda çıkmazsa kist var mı diye doktor kontrolüne gitmemiz sartmis daha önce bu tedaviyi gören arkadaşım dedi bana da . Ama en genel i gebelik varsa da 14. Gün kesin çıkıyormuş yoksa da 14. Gün adet olursunuz diyorlar.
Anladım canım ben bu hafta sonuna kadar bekleyeceğim o zamana kadar regl olmazsam test yapmayı düşünüyorum

Kızlar az önce mutfağı toplarken belim bildiğiniz ortadan yarılır gibi ağrıdı. Hâla devam ediyor. Acaba adet mı olacağım düşüncesi geldi aklıma. Yoksa gebelik belirtisi mi 😌
Benim de ara ara kasıklarım a giriyor ağrı. Ama bir şeye yoramiyorum. İnşallah gebeliktir. Çoğu kişi hep adet olucam sandım gebeymisim diyor ya.

İnşallah hepimiz güzel sonuclar alırız. Testini yapınca buraya ekle de canım merakta bırakma bizi ☺️
Ben normal test yaptım ondada silik çıktı 🙏🏻 inşallah kandada çıkar ya bir iki güne tahlil vericem

Eklentiler

• F3DB3565-DA34-49C1-8F86-4AF4F423D82A.jpeg
    F3DB3565-DA34-49C1-8F86-4AF4F423D82A.jpeg
    173,7 KB · Görüntüleme: 33
Back