• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Çatlatma iğnesi?

Alynylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
104
29
28
25
Arkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???

Bende 15 şubata çatlatma iğnesi kulandım
4 gündür karın ağrım kasım ağrım var sizde bu belirtiler oldu mu
Evet ilk günlerde ben de kasıklarım patlayacak gibiydi. Sonra bel ağrısı yaşadım. Hafif hafif yine ağrıyor belim de kasıklarımda ilk güne göre azaldı ama. Ben de ağız kuruluğu oluştu. İğnenin 8. günü ateş basması yaşadım. Karnımın alt kısmından da ara ara ağrılar yaşadım. Benim bugün 11.gün olacak iğneden sonra.

Cnim bende sadece göğüs uçlarım hassas bir de çok afedersiniz iğneden sonra kabızlık oldu. Başka belirtim yok
Evet ilk günlerde ben de kasıklarım patlayacak gibiydi. Sonra bel ağrısı yaşadım. Hafif hafif yine ağrıyor belim de kasıklarımda ilk güne göre azaldı ama. Ben de ağız kuruluğu oluştu. İğnenin 8. günü ateş basması yaşadım. Karnımın alt kısmından da ara ara ağrılar yaşadım. Benim bugün 11.gün olacak iğneden sonra.
İnşallah tutmuştur benim de 10. Günüm bugün sabredebilirsem 14. Gün test yapmak istiyorum çünkü o zaman adetim gecikmiş olacak
Bende 15 şubata çatlatma iğnesi kulandım
4 gündür karın ağrım kasım ağrım var sizde bu belirtiler oldu mu

Cnim bende sadece göğüs uçlarım hassas bir de çok afedersiniz iğneden sonra kabızlık oldu. Başka belirtim yok

İnşallah tutmuştur benim de 10. Günüm bugün sabredebilirsem 14. Gün test yapmak istiyorum çünkü o zaman adetim gecikmiş olacak
Ben de de kabızlık şikayeti başladı canım. Birkaç gündür var
Bence sabrederiz bir şekilde. Ben yine de adet gecikmemi bekleyeceğim. Hayırlı haberler alalım inşallah

Evet umarım bu ay güzel haberler aliriz sonucunu buradan sende paylaş canım güzel haberler destek oluyor valla mutlu oluyorum
İnşallah canım paylaşırım tabii ki.Buraya gelmeden önce kendimi çok yalnız hissediyordum. Ama sizlerle konuştukça umudum daha çok artıyor. Hepimiz de güzel sonuçlarla geliriz buraya

İnşallah canım paylaşırım tabii ki.Buraya gelmeden önce kendimi çok yalnız hissediyordum. Ama sizlerle konuştukça umudum daha çok artıyor. Hepimiz de güzel sonuçlarla geliriz buraya
Evet bende kimse ile konuşamıyordum. Burada sorulara cevap alabilmek tecrübeler den yararlanmak bana da iyi geldi sabrın sonu selamet tır inşallah biz de yakında anne olacagiz 💞

Cnim bende sadece göğüs uçlarım hassas bir de çok afedersiniz iğneden sonra kabızlık oldu. Başka belirtim yok.
Bende 15 şubata İğneyi vurdum
Bel ağrım kasık ağrım var
Biz 14,15,16,17 beraberlik yaşadık
Dün bir ilaca daha başladım Duphaston 10 Mg
Tam 1 yıl önce bir gebeliğim oldu Boş keseydi
8.hafta Kürtaj oldum
İlk denemeden hamile kalan var mı
Bu konuda bilgi verirmisiniz
2 Mart Test yapıcam inşallah pozitif çıkar🙏🏼
Hepimizin gönlüne göre olur

Bende 15 şubata İğneyi vurdum
Bel ağrım kasık ağrım var
Biz 14,15,16,17 beraberlik yaşadık
Dün bir ilaca daha başladım Duphaston 10 Mg
Tam 1 yıl önce bir gebeliğim oldu Boş keseydi
8.hafta Kürtaj oldum
İlk denemeden hamile kalan var mı
Bu konuda bilgi verirmisiniz
2 Mart Test yapıcam inşallah pozitif çıkar🙏🏼
Hepimizin gönlüne göre olur
Allah bir daha yaşatmasın inşallah bu ay güzel haberini aliriz canım ilk denemeden ikiz gebelik elde edenleri bile duydum açıkçası ben de umitliydim ama adet olacak gibi kasik ağrım başladı bat 21 Şubat ama testi 24 Şubat yap demişti doktor beklemedeyim

Evet bende kimse ile konuşamıyordum. Burada sorulara cevap alabilmek tecrübeler den yararlanmak bana da iyi geldi sabrın sonu selamet tır inşallah biz de yakında anne olacagiz 💞
Allah bir daha yaşatmasın inşallah bu ay güzel haberini aliriz canım ilk denemeden ikiz gebelik elde edenleri bile duydum açıkçası ben de umitliydim ama adet olacak gibi kasik ağrım başladı bat 21 Şubat ama testi 24 Şubat yap demişti doktor beklemedeyim
Amin canım allah kimseye göstermesin
Çok zor bir süreçti benim için
Birde Ben yurt dışında yaşıyorum evlenip gelidim
Doktoruma çok fazla soru soramıyorum
Burası bana iyi gelecek
Kadının derdinden bir tek kadın anlar♥️
İnşallah güzel haberi paylaşırım sizinle

Kızlar ben de bir tane sivilce çıktı böyle küçük ama içi dolu gibi acaba adet belirtisi mi yoksa gebelik belirtisi olarak sivilcelenme olur mu ? Kafam çok karışık 😥

Kızlar ben de bir tane sivilce çıktı böyle küçük ama içi dolu gibi acaba adet belirtisi mi yoksa gebelik belirtisi olarak sivilcelenme olur mu ? Kafam çok karışık 😥
Canim ablam da nadir denecek kadar az sivilce çıkardı ama gebelik öncesi hep sivilcelenme yaşardı belirtiler kişiden kişiye değişebilir yani güzele yoralim inşallah güzel sonuç olsun 👍

Canim ablam da nadir denecek kadar az sivilce çıkardı ama gebelik öncesi hep sivilcelenme yaşardı belirtiler kişiden kişiye değişebilir yani güzele yoralim inşallah güzel sonuç olsun 👍
İnşallah canım ben de biraz canımı sıktım işte. Alnımdan da çıkmıştı iki gün önce o gitti şuan yok. Çenemde minik bir tane bir tane de kaşımın üstünde var. Umarım hamileliktir

Amin canım allah kimseye göstermesin
Çok zor bir süreçti benim için
Birde Ben yurt dışında yaşıyorum evlenip gelidim
Doktoruma çok fazla soru soramıyorum
Burası bana iyi gelecek
Kadının derdinden bir tek kadın anlar♥️
İnşallah güzel haberi paylaşırım

İnşallah canım ben de biraz canımı sıktım işte. Alnımdan da çıkmıştı iki gün önce o gitti şuan yok. Çenemde minik bir tane bir tane de kaşımın üstünde var. Umarım hamileliktir
Stres yapma inşallah olacak 👍

Merhabalar bende yumurtlama tembelliği nedeni ile çatlama iğnesi vuruldum 14 şubatda 17 şubat çatlamanin olmuş olduğunu gördük 14 15 16 17 18 şubat degerlendirdik bu gün 6. Günüm inşallah güzel haberler olur belirti olarak iğnenin 2. günü yani, 15 şubat da kasık ağrısı kasık batması kasık yanması ve yoğun akıntı oldu hala devam etmektedir. İlk denemem 😊❤️

Back