Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilk günlerde ben de kasıklarım patlayacak gibiydi. Sonra bel ağrısı yaşadım. Hafif hafif yine ağrıyor belim de kasıklarımda ilk güne göre azaldı ama. Ben de ağız kuruluğu oluştu. İğnenin 8. günü ateş basması yaşadım. Karnımın alt kısmından da ara ara ağrılar yaşadım. Benim bugün 11.gün olacak iğneden sonra.Bende 15 şubata çatlatma iğnesi kulandım
4 gündür karın ağrım kasım ağrım var sizde bu belirtiler oldu mu
Bende 15 şubata çatlatma iğnesi kulandım
İnşallah tutmuştur benim de 10. Günüm bugün sabredebilirsem 14. Gün test yapmak istiyorum çünkü o zaman adetim gecikmiş olacakEvet ilk günlerde ben de kasıklarım patlayacak gibiydi. Sonra bel ağrısı yaşadım. Hafif hafif yine ağrıyor belim de kasıklarımda ilk güne göre azaldı ama. Ben de ağız kuruluğu oluştu. İğnenin 8. günü ateş basması yaşadım. Karnımın alt kısmından da ara ara ağrılar yaşadım. Benim bugün 11.gün olacak iğneden sonra.
Bende 15 şubata çatlatma iğnesi kulandım
14. Güne kadar adetim gelmezse beklicem çünkü bir iki gün kaldı adetime.Merhaba iğne etkisi 1 hafta en geç 12. Gün kaybolur ve sonraki çizgiler testte gebelik olduğunu gösterir 14./15 günlerde 16. Günlerde belli olur..
Ben de de kabızlık şikayeti başladı canım. Birkaç gündür varCnim bende sadece göğüs uçlarım hassas bir de çok afedersiniz iğneden sonra kabızlık oldu. Başka belirtim yok
İnşallah tutmuştur benim de 10. Günüm bugün sabredebilirsem 14. Gün test yapmak istiyorum çünkü o zaman adetim gecikmiş olacak
Aynen bence de bekle. Bazen iğneler adet gecikmesi de yapıyormuş onu da burdan okumuştum14. Güne kadar adetim gelmezse beklicem çünkü bir iki gün kaldı adetime.
Evet umarım bu ay güzel haberler aliriz sonucunu buradan sende paylaş canım güzel haberler destek oluyor valla mutlu oluyorumAynen bence de bekle. Bazen iğneler adet gecikmesi de yapıyormuş onu da burdan okumuştum
İnşallah canım paylaşırım tabii ki.Buraya gelmeden önce kendimi çok yalnız hissediyordum. Ama sizlerle konuştukça umudum daha çok artıyor. Hepimiz de güzel sonuçlarla geliriz burayaEvet umarım bu ay güzel haberler aliriz sonucunu buradan sende paylaş canım güzel haberler destek oluyor valla mutlu oluyorum
Evet bende kimse ile konuşamıyordum. Burada sorulara cevap alabilmek tecrübeler den yararlanmak bana da iyi geldi sabrın sonu selamet tır inşallah biz de yakında anne olacagizİnşallah canım paylaşırım tabii ki.Buraya gelmeden önce kendimi çok yalnız hissediyordum. Ama sizlerle konuştukça umudum daha çok artıyor. Hepimiz de güzel sonuçlarla geliriz buraya
Amin amin inşallah Rabbım umutlarımizi boşa çıkarmasınAllah razı olsun dualarim isteyen herkes için Allah im aratmasin hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bende 15 şubata İğneyi vurdumCnim bende sadece göğüs uçlarım hassas bir de çok afedersiniz iğneden sonra kabızlık oldu. Başka belirtim yok.
Allah bir daha yaşatmasın inşallah bu ay güzel haberini aliriz canım ilk denemeden ikiz gebelik elde edenleri bile duydum açıkçası ben de umitliydim ama adet olacak gibi kasik ağrım başladı bat 21 Şubat ama testi 24 Şubat yap demişti doktor beklemedeyimBende 15 şubata İğneyi vurdum
Bel ağrım kasık ağrım var
Biz 14,15,16,17 beraberlik yaşadık
Dün bir ilaca daha başladım Duphaston 10 Mg
Tam 1 yıl önce bir gebeliğim oldu Boş keseydi
8.hafta Kürtaj oldum
İlk denemeden hamile kalan var mı
Bu konuda bilgi verirmisiniz
2 Mart Test yapıcam inşallah pozitif çıkar
Hepimizin gönlüne göre olur
Evet bende kimse ile konuşamıyordum. Burada sorulara cevap alabilmek tecrübeler den yararlanmak bana da iyi geldi sabrın sonu selamet tır inşallah biz de yakında anne olacagiz
Amin canım allah kimseye göstermesinAllah bir daha yaşatmasın inşallah bu ay güzel haberini aliriz canım ilk denemeden ikiz gebelik elde edenleri bile duydum açıkçası ben de umitliydim ama adet olacak gibi kasik ağrım başladı bat 21 Şubat ama testi 24 Şubat yap demişti doktor beklemedeyim
hayırlısı olsun14. Güne kadar adetim gelmezse beklicem çünkü bir iki gün kaldı adetime.
Canim ablam da nadir denecek kadar az sivilce çıkardı ama gebelik öncesi hep sivilcelenme yaşardı belirtiler kişiden kişiye değişebilir yani güzele yoralim inşallah güzel sonuç olsunKızlar ben de bir tane sivilce çıktı böyle küçük ama içi dolu gibi acaba adet belirtisi mi yoksa gebelik belirtisi olarak sivilcelenme olur mu ? Kafam çok karışık
İnşallah canım ben de biraz canımı sıktım işte. Alnımdan da çıkmıştı iki gün önce o gitti şuan yok. Çenemde minik bir tane bir tane de kaşımın üstünde var. Umarım hamileliktirCanim ablam da nadir denecek kadar az sivilce çıkardı ama gebelik öncesi hep sivilcelenme yaşardı belirtiler kişiden kişiye değişebilir yani güzele yoralim inşallah güzel sonuç olsun
Amin canım allah kimseye göstermesin
Çok zor bir süreçti benim için
Birde Ben yurt dışında yaşıyorum evlenip gelidim
Doktoruma çok fazla soru soramıyorum
Burası bana iyi gelecek
Kadının derdinden bir tek kadın anlar
İnşallah güzel haberi paylaşırım
Stres yapma inşallah olacakİnşallah canım ben de biraz canımı sıktım işte. Alnımdan da çıkmıştı iki gün önce o gitti şuan yok. Çenemde minik bir tane bir tane de kaşımın üstünde var. Umarım hamileliktir
İnşallah canım Allah razı olsunStres yapma inşallah olacak