Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bence var çünkü HCG önce kanda yükselip sonra idrar da çıkıyor yarın sabah bir kan ver güzel haberini bizlere de soyle canımBen normal test yaptım ondada silik çıktı inşallah kandada çıkar ya bir iki güne tahlil vericem
Ayy inşallah öyledir yaaCanım bence var çünkü HCG önce kanda yükselip sonra idrar da çıkıyor yarın sabah bir kan ver güzel haberini bizlere de soyle canım
Canım benim reglime 6 gün var. Pazar günü olmasını bekliyorum.İnşallah pozitif alırsın canım kaç gün var regl olmana
Ay hadi İnşallah canım ben burdan heyecanladim senin adına. Çok sevindim hayırlı haberlerini bekliyorumBen normal test yaptım ondada silik çıktı inşallah kandada çıkar ya bir iki güne tahlil vericem
Ayy inşallah olmazsın canımCanım benim reglime 6 gün var. Pazar günü olmasını bekliyorum.
Kan sonucumu yazarım canım valla o kadar stres uğraş inşallah nasip olur hepimize anne olmakAy hadi İnşallah canım ben burdan heyecanladim senin adına. Çok sevindim hayırlı haberlerini bekliyorum
Amin inşallah canım biraz tedirginim işte sivilcelerin çıkması bu ay olmayacak diye düşünmeme sebep olmaya başladı. Hayırlısı her şeyden Allah'tanAyy inşallah olmazsın canım
Çok iyi anlıyorum seni canım. Burda bekliyor olacağım hemen bakacağım inşallah sonucuna. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallahKan sonucumu yazarım canım valla o kadar stres uğraş inşallah nasip olur hepimize anne olmak
Sivilcede çıkıyomuş ama hormonlardan dolayı gebelikte canım umutsuz olma yineAmin inşallah canım biraz tedirginim işte sivilcelerin çıkması bu ay olmayacak diye düşünmeme sebep olmaya başladı. Hayırlısı her şeyden Allah'tan
Evet onu da duydum canım regl tarihim yaklaştığı için nedense regl olacakmisim gibi hissediyorum. Umudumu kaybetmek istemiyorumSivilcede çıkıyomuş ama hormonlardan dolayı gebelikte canım umutsuz olma yine
Hakkımızda hayırlısı olsun canım ben çok umutsuzdum bu ay daha ilk ama belirtilerim niyeyse halada umutsuzum ama göğüslerim falanda çok ağrıyo belki diyorum doğrudur testler güzel haberlerini bekliyorum inşallahEvet onu da duydum canım regl tarihim yaklaştığı için nedense regl olacakmisim gibi hissediyorum. Umudumu kaybetmek istemiyorum
Canım bilmiyorum ama ben nedense göremedim. Belki de fotoğrafta gözükmüyordur.Kizlar günaydın bugün 12. Günüm test yaptım. İlk beş dk da hayalet çizgi gördüm gibi belki de istediğim içindir diye düşünüyorum.
Aynen hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah senden güzel haberler alınca ben de test yapmayı düşünüyorumHakkımızda hayırlısı olsun canım ben çok umutsuzdum bu ay daha ilk ama belirtilerim niyeyse halada umutsuzum ama göğüslerim falanda çok ağrıyo belki diyorum doğrudur testler güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Aynen canım tekrarlarsan dahabdogru sonuç alırsınCanım benim de bi an gözüme göründü negatif olarak kabul ettim bakalım iki gün sonra adet olmazsam testi tekrarlarim
Canım senin kaçıncı günün hormonal olarak açlık yaşıyor olabilirsin iştah açılması da belirtiler arasında bugün benim regl günüm olmadım olacak gibi de hissetmiyorum inşallah kist olmamistirAynen canım tekrarlarsan dahabdogru sonuç alırsın