• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Çatlatma iğnesi?

Alynylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
104
29
28
25
Arkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???

Kızlar bugün 12 rekatlik namaz kılmak çok faziletliymiş. Yarın Şaban ayı giriyor. O yüzden bugün 12 rekat namaz kılıp dua etmek önemliymiş. Her 2 rekatta bir selam vererek bu namazı kılıyormuşuz.
1.rekatlarda 1 Fatiha 5 ihlas
2.rekatlarda 1 Fatiha 1 kurandan bir sure okuyarak 2.rekatta selam vererek 12 rekata tamamlayınca Allah onu annesinden doğmuş gibi günahsız kılıyormuş. Biz de kılalım dileklerimizi Allah'tan isteyelim. 😌🤲

Evet onu da duydum canım regl tarihim yaklaştığı için nedense regl olacakmisim gibi hissediyorum. Umudumu kaybetmek istemiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun canım ben çok umutsuzdum bu ay daha ilk ama belirtilerim niyeyse halada umutsuzum ama göğüslerim falanda çok ağrıyo belki diyorum doğrudur testler güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Kizlar günaydın bugün 12. Günüm test yaptım. İlk beş dk da hayalet çizgi gördüm gibi belki de istediğim içindir diye düşünüyorum.

Eklentiler

• IMG20230221075227.jpg
    IMG20230221075227.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 26
Hakkımızda hayırlısı olsun canım ben çok umutsuzdum bu ay daha ilk ama belirtilerim niyeyse halada umutsuzum ama göğüslerim falanda çok ağrıyo belki diyorum doğrudur testler güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Aynen hakkımızda hayırlısı olsun canım 😌 inşallah senden güzel haberler alınca ben de test yapmayı düşünüyorum

Canım benim iğneden sonraki 13.günüm bata 5 gün var.Bana da açlık belirtisi erken gibi geldi. Ama bugün hayatımda hiç olmadığım kadar aç uyandım. Normalde ben saat 10 Lara kadar uyurdum bu ara 8 civarı uyanıyorum ya da sabah namazından sonra hiç uyuyamıyorum. Akşamları erkenden uykum geliyor. Ve ara sıra midemde bulantı oluyor. Ve halsizlik akşamları çok oluyor. Sanki bacaklarım tutmuyor gibi hissediyorum. Akşam da bulaşıkları toplarken belim çok ağrıdı. İğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum çünkü bugün 13.gün

Back