Klomen+Çatlatma iğnesi?

Alynylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
104
29
28
25
Arkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???

Allah gönlüne göre versin canım. Güzel haberlerini alırız inşallah. Benimde ilk denemem hayırlısıyla inşallah nasip olur

Canım doktorun sana her gün mü ilişki önerdi benim de ilk denemem 9 Şubat'ta iğne vuruldum 10-12-14-16-18 günlerini değerlendirmemi istedi yani gün aşırı dedi benim de bugün 11. Günüm yarın regl günüm eğer olmazsam çarşamba günü test yapmayı planlıyorum

Doktoruma ilişki sıkıntı verirmi diyet sorduğumda ilişki sıkıntı değil dedi, ama çatlamasi olduğu için iğne etkisi falan şansım artar diye her günü değerlendirdim açıkçası 5 günü birden. Artık gün aşırıya çektim bende

Kızlar bir şey sorcam ben 2 gün önce test yapmıştım 9. Günümdü negatif çıkmıştı bugün 11. Günüm testi tekrarladım silik çizgi çıktı sizce var mıdır gebelik heyecanlandım bir an ben daha öncede iğneden sonra 12. Günde silik çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi ama düşük yapmıştım şimdi silik görünce heyecanlandım

Ayy inşallah gebeliktir canım bu sayfada iğne etkisi sifirlandiktan sonra yükseliyor dediler istersen kan ver ya da iki gün sonra testini tekrarla

Testini atar misin canim çektiysen

Ayy inşallah gebeliktir canım bu sayfada iğne etkisi sifirlandiktan sonra yükseliyor dediler istersen kan ver ya da iki gün sonra testini tekrarla
İnşallah ya çok heyecanlandım bir an inşallah gebeyimdir 2 gün sonra bi tekrarlıyım ondan sonra kan veriyim dedim bende bakalım çarşamba kan vericem galiba pozitif çıkarsa tekrar

Bu şekilde şuan akşama normal kaset testtede bir denicem yine bu erken gebelik adetime 4 gün var ondan erken test yapmıştım
Bu şekilde şuan akşama normal kaset testtede bir denicem yine bu erken gebelik adetime 4 gün var ondan erken test yapmıştım
Canım ilk 5 dk da çıktıysa bence var yani kan vereceksen yarın versen de net çıkar doktorum iğneden 12 gün sonra kan da ogrenebilirsin ya da 14. Gün evde idrar testi yap demişti

Canım ilk 5 dk da çıktıysa bence var yani kan vereceksen yarın versen de net çıkar doktorum iğneden 12 gün sonra kan da ogrenebilirsin ya da 14. Gün evde idrar testi yap demişti
aynen canım ilk 5 dk da çıktı inşallah kandada görürümde içim rahatlar hepimiz inşallah görelim boş kalmasın kucaklarımız

İğneden sonra ben de negatiften sonra pozitife hamilelik diye okumuştum. Başımdan böyle bir şey geçmedi ama inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…