Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen+Çatlatma iğnesi?
- Konu Sahibi Alynylmz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Helal olsun kuzum bende baya bu belirtileri hissediyorum ayyy inşallah kuzum sağlıklaKuzumm afedersin sen kasiklarinda kramp ağrı yanma hissetmiş miydin ilişkiler sonrasında acaba afedersin döllenme mi oluyor hissetmiş miydin sen çok fena yanmam ve agrim var kasiklarimda yumurtam mi çatlıyor yoksa döllenme mi oluyor çatladı anlamadım. Catlatma iğnesini dün saat 4 te olmuştum seni de çok rehin aldım ama çok heyecanlıyım hakkını helal et dua et birde maşallah ikizim olsa sağlıkla
- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
Öğrenmeden önce ilişki sonrası mı hissetmistin canım bu kadar erken olur mu ki kabız oldum karnımda ağırlık var sanki aşırı gazim var. Kaç ay oldu senin bebisler kuzum sağlıkla dogsunlar inşallah dualarım seninleHelal olsun kuzum bende baya bu belirtileri hissediyorum ayyy inşallah kuzum sağlıkla
Allah'ım razı olsun canım benimkiler 12 haftalık teyzesi vallaha ilişkiden sonra sanirimÖğrenmeden önce ilişki sonrası mı hissetmistin canım bu kadar erken olur mu ki kabız oldum karnımda ağırlık var sanki aşırı gazim var. Kaç ay oldu senin bebisler kuzum sağlıkla dogsunlar inşallah dualarım seninle
- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
Allah'ım razı olsun canım benimkiler 12 haftalık teyzesi
vallaha ilişkiden sonra sanirim
Oyyyy maşallah yesinler onları. Cinsiyetleri belli oldu mu
Kuzum daha öğrenemedim ama çok merak ediyorumOyyyy maşallah yesinler onları. Cinsiyetleri belli oldu mu
- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
Sağlıklı olsunlar da bizi De haberdar edersinKuzum daha öğrenemedim ama çok merak ediyorum
- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.183
- 333
- 42
Kelebegimx kuzum tatlı hamiş nasılsın bugün gittim iğne yazdı yarın bende vurabilirim dedi gidcem bakalım
Merhaba birtanem hayırlı mutlu güzel haberlerle inşallah dualrim seninle canım benimKelebegimx kuzum tatlı hamiş nasılsın bugün gittim iğne yazdı yarın bende vurabilirim dedi gidcem bakalım
- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.183
- 333
- 42
Allah razı olsun canım sende sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba birtanem hayırlı mutlu güzel haberlerle inşallah dualrim seninle canım benim
İnşallah kuuzm benim aminAllah razı olsun canım sende sağlıkla kucağına al inşallah
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Ben de bugün çatlatma iğnesi oldum. Bu ay güzel sonuçlar almayı umuyorum. Sizden de güzel haberler bekliyorumCanım merhaba nasılsın bebişler iyi mi ben geçen ay hsg çekindim şuan adet oldum Klomen e başlıycamm inş pazar günü 30. Da gel dedi tekrar nasıl olacak bakalım inş hayırlı haberler veririm bende yakın zamanda pco var ama sanırım hamile kalan var
- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.183
- 333
- 42
İnşallah canım hepimiz güzel hayırlı haberler alırızBen de bugün çatlatma iğnesi oldum. Bu ay güzel sonuçlar almayı umuyorum. Sizden de güzel haberler bekliyorum
Aynı gün vurulmuşuz iğne sizde bi belirti var mı acaba inşallah hayırlı sonuçlar alırızBen de bugün çatlatma iğnesi oldum. Bu ay güzel sonuçlar almayı umuyorum. Sizden de güzel haberler bekliyorum
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Ben de iğne vurulduktan sonraki gün sol kasıkta ağrı oldu. İkinci günümde ise sol ve sağ kasıkta birlikte ağrı oldu. Bugünde yüzümde sivilcelenme oldu. Bir de beyaz akıntı yaşıyorum. Acaba yumurta çatladı mı ondan mı böyle ?Aynı gün vurulmuşuz iğne sizde bi belirti var mı acaba inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Akıntı zaten çatlama belirtisi diye biliyorum benimde hala ufak kramplarım var bide ilişki sırasında bi ağrım oldu kasıkta inşallah çatlama olmuşturBen de iğne vurulduktan sonraki gün sol kasıkta ağrı oldu. İkinci günümde ise sol ve sağ kasıkta birlikte ağrı oldu. Bugünde yüzümde sivilcelenme oldu. Bir de beyaz akıntı yaşıyorum. Acaba yumurta çatladı mı ondan mı böyle ?
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Benim de aşırı ağrım oldu ilişki esnasında sanki patlayacak gibiydi. İnşallah olmuşturAkıntı zaten çatlama belirtisi diye biliyorum benimde hala ufak kramplarım var bide ilişki sırasında bi ağrım oldu kasıkta inşallah çatlama olmuştur
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Senin başka belirtilerin var mı canım ?Akıntı zaten çatlama belirtisi diye biliyorum benimde hala ufak kramplarım var bide ilişki sırasında bi ağrım oldu kasıkta inşallah çatlama olmuştur
Aynen benimde öyleydi inşallah olmuşturBenim de aşırı ağrım oldu ilişki esnasında sanki patlayacak gibiydi. İnşallah olmuştur
Benim karnımda bi şişlik var bide ufak ufak karın ağrılarım var iğne etkisi sanırım başka bi belirtim yok şuanSenin başka belirtilerin var mı canım ?
Canım naptın hiç test yaptın mı seninle iğne günlerimiz aynıydıBenim de aşırı ağrım oldu ilişki esnasında sanki patlayacak gibiydi. İnşallah olmuştur