• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Çatlatma iğnesi?

Alynylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
104
29
28
25
Arkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???

Kuzumm afedersin sen kasiklarinda kramp ağrı yanma hissetmiş miydin ilişkiler sonrasında acaba afedersin döllenme mi oluyor hissetmiş miydin sen çok fena yanmam ve agrim var kasiklarimda yumurtam mi çatlıyor yoksa döllenme mi oluyor çatladı anlamadım. Catlatma iğnesini dün saat 4 te olmuştum seni de çok rehin aldım ama çok heyecanlıyım hakkını helal et dua et birde maşallah ikizim olsa sağlıkla 🙏💜
Helal olsun kuzum bende baya bu belirtileri hissediyorum ayyy inşallah kuzum sağlıkla

Helal olsun kuzum bende baya bu belirtileri hissediyorum ayyy inşallah kuzum sağlıkla
Öğrenmeden önce ilişki sonrası mı hissetmistin canım bu kadar erken olur mu ki kabız oldum karnımda ağırlık var sanki aşırı gazim var. Kaç ay oldu senin bebisler kuzum sağlıkla dogsunlar inşallah dualarım seninle

Öğrenmeden önce ilişki sonrası mı hissetmistin canım bu kadar erken olur mu ki kabız oldum karnımda ağırlık var sanki aşırı gazim var. Kaç ay oldu senin bebisler kuzum sağlıkla dogsunlar inşallah dualarım seninle
Allah'ım razı olsun canım benimkiler 12 haftalık teyzesi vallaha ilişkiden sonra sanirim

Canım merhaba nasılsın bebişler iyi mi ben geçen ay hsg çekindim şuan adet oldum Klomen e başlıycamm inş pazar günü 30. Da gel dedi tekrar nasıl olacak bakalım inş hayırlı haberler veririm bende yakın zamanda pco var ama sanırım hamile kalan var
Ben de bugün çatlatma iğnesi oldum. Bu ay güzel sonuçlar almayı umuyorum. Sizden de güzel haberler bekliyorum

Aynı gün vurulmuşuz iğne sizde bi belirti var mı acaba inşallah hayırlı sonuçlar alırız 🙏🏻🙏🏻
Ben de iğne vurulduktan sonraki gün sol kasıkta ağrı oldu. İkinci günümde ise sol ve sağ kasıkta birlikte ağrı oldu. Bugünde yüzümde sivilcelenme oldu. Bir de beyaz akıntı yaşıyorum. Acaba yumurta çatladı mı ondan mı böyle ?

Ben de iğne vurulduktan sonraki gün sol kasıkta ağrı oldu. İkinci günümde ise sol ve sağ kasıkta birlikte ağrı oldu. Bugünde yüzümde sivilcelenme oldu. Bir de beyaz akıntı yaşıyorum. Acaba yumurta çatladı mı ondan mı böyle ?
Akıntı zaten çatlama belirtisi diye biliyorum benimde hala ufak kramplarım var bide ilişki sırasında bi ağrım oldu kasıkta inşallah çatlama olmuştur 🙏🏻

Back