• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Çatlatma iğnesi?

Alynylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
104
29
28
25
Arkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???

Doktor sana kendisi mi vurdu iğneyi biz alıyoruz doktor mu yapıyor bu arada tek iğne değil mi çok soru sordum kusura bakma herşeyi merak ediyo insan senin bilgin olduğu için ovitrelle adlı bi iğne sanırım
Evet kuzum o iğneden vuruldum ama kendim vurdum ben evde canım tek ignedi

Ne güzel demek ki faydası var bende klomeni kullandım bitti cuma kontrolüm var bakalım ne olacak klomenle birlikte birde özel yumurta destekleyici bi vitamin verdi doktorum özel onu 600 liraya aldık onuda kullanıyorum hem toz hem kapsül umarım işe yarar
İnsallah seninde ikizlerin olur kuzum 🥰🥰🥰🤲🤲🤲🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kzilar merhabalar bende bugün kontrole gittim çok güzel buyumuserdi yumurtalıklsrım ikiz olma ihtimali yüksek dedi doktorum dua edin lütfen tedavi sürecinde klomen ve letu kullandım 5 gün

Kzilar merhabalar bende bugün kontrole gittim çok güzel buyumuserdi yumurtalıklsrım ikiz olma ihtimali yüksek dedi doktorum dua edin lütfen tedavi sürecinde klomen ve letu kullandım 5 gün
Ne güzel sevindim sizin adınıza bende 5 gün klomen kullandım birde thancss woman adlı yumurta destekleyici özel bir vitamin kullanıyorum yarın benimde kontrolüm var umarım bir sıkıntı yoktur... 🙏

Back