• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Çatlatma iğnesi?

Alynylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
104
29
28
25
Arkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???

Kızlar az önce karnım aşırı şekilde ağrımaya başladı. Kasıklarım ve karnımın alt kısmı ağrıyor sanırım regl olacağım
Bnmde ağrım var galiba bende adet olacagim ama bnm adet günüm 5 mart acaba igneden dolayimi ağrıyor yoksa adet mi ki...Öncede böyle ağrıyordu adet oluyordum off ya :(

10 gün daha erken canım adet içinde erken bence daha 3 4 gün sonra test yap bence benimde iğneden sonra hep kasık ağrım vardı hala daha var
Ama cnm benim kasık ağrısından ziyade sanki adet olacağım ağrısı benim cok ağrılı gecer adet dönemi aynı oyle geliyor gecen ki ignemdede bu ağrı olmustu sonunda adet oldum cok mutsuz oluyorum o yüzden o ağrı geldikce :( bende 15. Gun direkt kan testine gitmeyi düşünüyorum normal test yapmadan gitmek istiyorum çünkü negatif goruncede belki yükseklik acaba yükselecek mi diye düşünüp durcam en azindan kesin sonuç kan test diye düşündüm. Hem dgerlerimede bakılır dedim öyle düşündüm ama bakalım yine de kısmet diyelim

Back