Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bakilmadi bana rahim filmi ileBenimde rahim cok güzel gözüktüğümu söyledi ama olmuyor işte... bende bu ay olmazsa rahim filmi çektirecegim
Amin inşallah canım.çok sevindim hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben de regl oldum az önceKızlaar benim kan sonucum çıktı pozitif çok şükür rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla sizlerede nasip etsin inşallah
iin canım çok teşekkür ederim darısı size inşallah bu ay okur inşallah senindeAmin inşallah canım.çok sevindim hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben de regl oldum az önce
Amin inşallah canım bize de dua etmeyi ihmal etmeAm
iin canım çok teşekkür ederim darısı size inşallah bu ay okur inşallah seninde
Ederim tabi canım inşallah güzel haberlerini yaz sendeAmin inşallah canım bize de dua etmeyi ihmal etme
İnşallah canım hemen doktor arayışına başladım. Özel hastaneye başlamayı düşünüyorum ama erken mi bilmiyorum özel içinEderim tabi canım inşallah güzel haberlerini yaz sende
Ayyy çok sevindim canım ya inşallah sağlıklı gebelik olup saglikli sekilde allahin izniyle kucağına alırsın inşallahKızlaar benim kan sonucum çıktı pozitif çok şükür rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla sizlerede nasip etsin inşallah
Bana da hic cekilmedi film..Hiç bakilmadi bana rahim filmi ile
Bnmde iğnenin 10. Günü bugün cnm ana adet olcam gibi ağrı geliyor ara ara ama biraz uzun duruyor sanki galiba adet olcamKızlaar benim kan sonucum çıktı pozitif çok şükür rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla sizlerede nasip etsin inşallah
Ben görüştüm telefonla fiyat aldım da bakalım gitmeyi düşünüyorumBana da hic cekilmedi film..
Belirtilerini yazsr misin cnmKızlaar benim kan sonucum çıktı pozitif çok şükür rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla sizlerede nasip etsin inşallah
Bende adet olursam eğer bende görüşeceğim 2.500 -- 3000 civari demislerdi duymustum öyleBen görüştüm telefonla fiyat aldım da bakalım gitmeyi düşünüyorum
Evet cnm bnde 15 veya 16.Günü vereyim diyorumO zamana kadar da beklemek insanı yıpratıyor canım haklısın. İğneden sonra say 15. gününde kan testi verebilirsin.
Bnmde ağrım var galiba bende adet olacagim ama bnm adet günüm 5 mart acaba igneden dolayimi ağrıyor yoksa adet mi ki...Öncede böyle ağrıyordu adet oluyordum off yaKızlar az önce karnım aşırı şekilde ağrımaya başladı. Kasıklarım ve karnımın alt kısmı ağrıyor sanırım regl olacağım
Benim sadece yoğun bi kasık ağrım ve göğüs ağrım var şuan canımBelirtilerini yazsr misin cnm
Daha varmış adete aslımda ama iğne günü önemli canım kaç gün oldu bana dr 1 hafta veya 10 güne iğne etkisi geçer demiştiBnmde ağrım var galiba bende adet olacagim ama bnm adet günüm 5 mart acaba igneden dolayimi ağrıyor yoksa adet mi ki...Öncede böyle ağrıyordu adet oluyordum off ya
10 gün daha erken canım adet içinde erken bence daha 3 4 gün sonra test yap bence benimde iğneden sonra hep kasık ağrım vardı hala daha varBnmde iğnenin 10. Günü bugün cnm ana adet olcam gibi ağrı geliyor ara ara ama biraz uzun duruyor sanki galiba adet olcam
Ama cnm benim kasık ağrısından ziyade sanki adet olacağım ağrısı benim cok ağrılı gecer adet dönemi aynı oyle geliyor gecen ki ignemdede bu ağrı olmustu sonunda adet oldum cok mutsuz oluyorum o yüzden o ağrı geldikce bende 15. Gun direkt kan testine gitmeyi düşünüyorum normal test yapmadan gitmek istiyorum çünkü negatif goruncede belki yükseklik acaba yükselecek mi diye düşünüp durcam en azindan kesin sonuç kan test diye düşündüm. Hem dgerlerimede bakılır dedim öyle düşündüm ama bakalım yine de kısmet diyelim10 gün daha erken canım adet içinde erken bence daha 3 4 gün sonra test yap bence benimde iğneden sonra hep kasık ağrım vardı hala daha var
Bugün iğne günü hariç 10. Gun cnm 14 subat saat 11 de vurulmuştum iğneyiDaha varmış adete aslımda ama iğne günü önemli canım kaç gün oldu bana dr 1 hafta veya 10 güne iğne etkisi geçer demi