• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Çatlatma iğnesi?

Alynylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
104
29
28
25
Arkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???

Bilgim yok kuzum ya inşallah yukselir ben ondan çok umitliydim bu kadar testin de yanılma payı olmaz heralde. Hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim en güzel zamana saklıyor sabırla elimizden geleni edip beklememiz lazım. 🤲💞
Aynen canım biz plan yaparız ama Allah en doğru zamanı bilen Allah'tır. Olmazsa diğer ay yine gelişmelerimizden birbirimizi haberdar edelim

Canım kan sonucun mu çıkmadı yoksa kanda HCG değerin mi çıkmadı ? Bence testlere göre kesin vardır kimyasal olsaydı silik çizgi git gide azalıp kaybolması lazım kimyasal gebelikte HCG değeri sürekli azalıyor
Kan sonucum çıkmadı canım anlamadım dün sabah vermiştim galiba yarın bidaha vericem sanırım sorun olmuş labaratuvarda🤦🏻‍♀️ inşallah yani bende öyle düşünüyorum ama yinede sevinmek için bi sonuç arıyırum kendime

Ben
Benim iki gündür kasik ağrılarım ve göğüs ucu ağrım azaldı. Bugün iğnenin 14. Günü ne adet oldum ne test yaptım salı kanda negatif demisti. Beklemedeyim pazartesi ye kadar adet olmazsam test yapar doktora giderim reglim iki gün gecikti.
imde göğüs ağrılarım bi oluyo bi olmuyo ara sıra dokununca bile acıyo ara sırada sadece elimle yoklayınca ağrıyo anlamadım gitti ama kasık ağrılarım aynı devam gecikmede olmuş inşallah vardır canım ya belki geç döllenme olmuştur

Kan sonucum çıkmadı canım anlamadım dün sabah vermiştim galiba yarın bidaha vericem sanırım sorun olmuş labaratuvarda🤦🏻‍♀️ inşallah yani bende öyle düşünüyorum ama yinede sevinmek için bi sonuç arıyırum kendime
Hastaneye gitseydin canım öğleden sonra hemen e nabiza düşüyordu. Aile sağlığı merkezlerinde geç çıkıyor

Ben

imde göğüs ağrılarım bi oluyo bi olmuyo ara sıra dokununca bile acıyo ara sırada sadece elimle yoklayınca ağrıyo anlamadım gitti ama kasık ağrılarım aynı devam gecikmede olmuş inşallah vardır canım ya belki geç döllenme olmuştur
Benimde dokununca aciyor göğüslerim bazen de bi an kasıklarıma hafif ağrı giriyor adet oldum sanıyorum ama olmamisim. Allah tan umut kesilmez diye bekliyorum belki dediğin gibi geç döllenme olduysa adet olmazsam çıkar diye nasip 🤲

Aynen kesinlikle öyle canım ben de adet gecikmesinden önce verip vermeme konusunda kararsızım ya bir yanım bekle diyor bir yanım yaptır diyor.
Doktorum bana regl tarihi önemli değil iğne vuruldugun günün ertesi 1 kabul edip 14-16 gün say adet olmazsan kan ver dedi en son konuştuğumda yani suan adetim gecikmis görünse de bugun 14. Gün ya 17. Gün adet olmazsam gecikme sayılır dedi cidden karışık işler nasip yani adet olmadığım surece umut edip bekliyorum sende iğneden sonra 16 gün doldurduysan test doğru sonuç verir inşallah

Doktorum bana regl tarihi önemli değil iğne vuruldugun günün ertesi 1 kabul edip 14-16 gün say adet olmazsan kan ver dedi en son konuştuğumda yani suan adetim gecikmis görünse de bugun 14. Gün ya 17. Gün adet olmazsam gecikme sayılır dedi cidden karışık işler nasip yani adet olmadığım surece umut edip bekliyorum sende iğneden sonra 16 gün doldurduysan test doğru sonuç verir inşallah
Ben iğne olduğum günden saymistim hep iğneden sonraki günden sayarsak bugün 14.günüm oluyor o zaman canım

Benim adet olacagim gün daha gelmedi o zamana kadar beklersem tam 17.günüm olacak 26 Şubat'ta. Adetimin ertesi günü pazartesi kan vermeye gitmeyi düşünüyorum yani 18.günümde vermiş olacağım.

Benimde dokununca aciyor göğüslerim bazen de bi an kasıklarıma hafif ağrı giriyor adet oldum sanıyorum ama olmamisim. Allah tan umut kesilmez diye bekliyorum belki dediğin gibi geç döllenme olduysa adet olmazsam çıkar diye nasip 🤲
Ay inşallah işte adet olmadıkça umut var hayırlısı olsun hakkımızda

Benim adet olacagim gün daha gelmedi o zamana kadar beklersem tam 17.günüm olacak 26 Şubat'ta. Adetimin ertesi günü pazartesi kan vermeye gitmeyi düşünüyorum yani 18.günümde vermiş olacağım.
Aynen inşallah öyle daha doğru olur herkesin nasibi bünyesi farklı kimin erken döllenme kiminin geç döllenme nasibimiz de varsa olacak bu ay olmazsa önümüzdeki ay her daim umut vardır 🤲

Benimde şuan 14 test pozitif kanıda yarın sabah bercem tekrar. 🙏🏻 gerçekten nasip 🙏🏻🙏🏻

Bende 9 şubatta akşam 6 da vuruldum canım
Ben öğlen 11 gibi vuruldum doktor bana 10-12-14-16-18 Şubat gece 23.00 da ilişki önerdi bu ay olmazsa bir ay daha klomen deneriz yine olmazsa bir rahim filmine bakalım dedi. Eğer rahim filminde sorun çıkmazsa o ay ara verip göbekten iğneye geçeriz dedi. İnşallah o zamana kadar olur da Rabbim nasip etsin bu sürecin uzamasını hiç istemiyorum.

Back