Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En de 9 Şubat saat 14.00 te vuruldum iğneyiBende 9 şubatta akşam 6 da vuruldum canım
Aynen canım ben de 9 Şubat saat 14.00 te vuruldumBiz aynı gün vurulmuştuk demi canım şuan benimde 14
İnşallah canım rabbim gönlünden geçeni hayırlı eylesin inşallah sanırım o iğneli aşama aşılama oluyor ama rahim filminden sonra kendiliğinden gebe kalanda çok varmış bende bu ay kalamazsam bir ay daha deneyip aşılamaya geçicez öyle konuşmuştukBen öğlen 11 gibi vuruldum doktor bana 10-12-14-16-18 Şubat gece 23.00 da ilişki önerdi bu ay olmazsa bir ay daha klomen deneriz yine olmazsa bir rahim filmine bakalım dedi. Eğer rahim filminde sorun çıkmazsa o ay ara verip göbekten iğneye geçeriz dedi. İnşallah o zamana kadar olur da Rabbim nasip etsin bu sürecin uzamasını hiç istemiyorum.
Üçümüzde aynı gün burulmuşuz inşallah üçümüzde alırız hayırlı haberAynen canım ben de 9 Şubat saat 14.00 te vuruldum
Aynen canım. Amin inşallahÜçümüzde aynı gün burulmuşuz inşallah üçümüzde alırız hayırlı haber
Amin canimÜçümüzde aynı gün burulmuşuz inşallah üçümüzde alırız hayırlı haber
Günaydın kizlar ben adet oldum bu ay da nasip değilmiş. Rahim filmi cektireniniz var mı ? Arkadaşım tedaviye başlamadan önce rahim filmi çektirdi ve o ay gebe kalmış. Pcos vardı onda regl nerdeyse hiç olmuyordu bir yılda bir kaç kezAmin canim
Canım benim de 8-12 gün arası aşırı belirtim oldu sonra azaldı ve 15. Günde regl oldum. İnşallah senin ki gebelik belirtisidir. Gebelik ve regl öncesi belirtileri benziyor bir de iğne de hormonal olarak kasık ağrısı yapiyotmusMerhaba kizlarr.. Bende okudum mesajlarınızı yazmak istedim rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin ınsallah. Bnmde igneden sonraki yarın 10. Günüm olacak ama.snki adet olacakmışım gibi ağrı geliyor kasıklarıma modum düşüyor. Diger igne deneyimimde de öyle olmuştu çünkü bir umut ediyorum birde karamsarlığa düşüyorum gerçekten aşırı zor bir süreç. Rabbim yardımcımız olsun
Canım üzme kendini ben de arkandan gelecigim bunu hissediyorum. Ben de çektirmek istiyorum. Adet bitiminden sonra çekiyorlarmiş. Ben de düşünüyorum aslında.Günaydın kizlar ben adet oldum bu ay da nasip değilmiş. Rahim filmi cektireniniz var mı ? Arkadaşım tedaviye başlamadan önce rahim filmi çektirdi ve o ay gebe kalmış. Pcos vardı onda regl nerdeyse hiç olmuyordu bir yılda bir kaç kez
Canım ilk 10 gün benimde hatta 12.gunume kadar yoğun belirtiler yaşadım. Ama şu 3 gündür falan hiçbir belirtim yok. Bata 2 gün kaldı. Evde yaptığım testler hep negatif çıktı. Mecburen batı bekliyorum en son kan testi vereceğim. Hepimiz bir umut bekliyoruz hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizdenMerhaba kizlarr.. Bende okudum mesajlarınızı yazmak istedim rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin ınsallah. Bnmde igneden sonraki yarın 10. Günüm olacak ama.snki adet olacakmışım gibi ağrı geliyor kasıklarıma modum düşüyor. Diger igne deneyimimde de öyle olmuştu çünkü bir umut ediyorum birde karamsarlığa düşüyorum gerçekten aşırı zor bir süreç. Rabbim yardımcımız olsun
Aynen elimizden hiç birşey gelmiyor beklemekten baska. Bende test yapmadan direkt kan vermeyi düşünüyorum testte çok stres oluyorum acaba poz. Dönecek mi dönmeyecek mi diyeCanım ilk 10 gün benimde hatta 12.gunume kadar yoğun belirtiler yaşadım. Ama şu 3 gündür falan hiçbir belirtim yok. Bata 2 gün kaldı. Evde yaptığım testler hep negatif çıktı. Mecburen batı bekliyorum en son kan testi vereceğim. Hepimiz bir umut bekliyoruz hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden
İşte geçen ki ignede aynı şey oldu ve regl oldum o yüzden bu his geldikçe böyle ağrı modum yerle bir oluyor... Hayırlısı tabiki bekleyip göreceğiz. Bn 28-30 arasinda oluyorum şimdi igneden kaynakli 31. Güne çekti yNi 5 martta adet olmam gerekiyorCanım benim de 8-12 gün arası aşırı belirtim oldu sonra azaldı ve 15. Günde regl oldum. İnşallah senin ki gebelik belirtisidir. Gebelik ve regl öncesi belirtileri benziyor bir de iğne de hormonal olarak kasık ağrısı yapiyotmus
Ben doktoruma söyledim geçen ay tedaviye başlamadan rahim filmi de çeksek eğer temizse ona gore yol izlesek hani herseyi araştırıp baslasak dedim doktorum suanlik herşeyin normal olduğunu klomen ile yumurta gelişimini takip etmek istediğini söyledi iki yumurta olgunlaştı rahim duvarı vs çok iyiydi doktor beni çok umutlandırdı bu ay olur bence diye ama nasip değilmiş. Pazartesi doktora gidince bakalım ne diyecek. Rahim filmi devlette sıra bulmak çok zormuş arkadaş İzmir de 2500 e çektirmiş fiyatı da uygun değil yani ama Allah yardım etsin elimizden ne gelirse yapmaya hazırımCanım üzme kendini ben de arkandan gelecigim bunu hissediyorum. Ben de çektirmek istiyorum. Adet bitiminden sonra çekiyorlarmiş. Ben de düşünüyorum aslında.
Hayırlısı rabbim aratmadan sana da bizlere de herkese de nasip etsinİşte geçen ki ignede aynı şey oldu ve regl oldum o yüzden bu his geldikçe böyle ağrı modum yerle bir oluyor... Hayırlısı tabiki bekleyip göreceğiz. Bn 28-30 arasinda oluyorum şimdi igneden kaynakli 31. Güne çekti yNi 5 martta adet olmam gerekiyor
Amin rabbik kimsenin kucağını boş birakmasin hayirli evlatlar nasip etsin hepimizeHayırlısı rabbim aratmadan sana da bizlere de herkese de nasip etsin
Benimde rahim cok güzel gözüktüğümu söyledi ama olmuyor işte... bende bu ay olmazsa rahim filmi çektirecegimBen doktoruma söyledim geçen ay tedaviye başlamadan rahim filmi de çeksek eğer temizse ona gore yol izlesek hani herseyi araştırıp baslasak dedim doktorum suanlik herşeyin normal olduğunu klomen ile yumurta gelişimini takip etmek istediğini söyledi iki yumurta olgunlaştı rahim duvarı vs çok iyiydi doktor beni çok umutlandırdı bu ay olur bence diye ama nasip değilmiş. Pazartesi doktora gidince bakalım ne diyecek. Rahim filmi devlette sıra bulmak çok zormuş arkadaş İzmir de 2500 e çektirmiş fiyatı da uygun değil yani ama Allah yardım etsin elimizden ne gelirse yapmaya hazırım
O zamana kadar da beklemek insanı yıpratıyor canım haklısın. İğneden sonra say 15. gününde kan testi verebilirsin.İşte geçen ki ignede aynı şey oldu ve regl oldum o yüzden bu his geldikçe böyle ağrı modum yerle bir oluyor... Hayırlısı tabiki bekleyip göreceğiz. Bn 28-30 arasinda oluyorum şimdi igneden kaynakli 31. Güne çekti yNi 5 martta adet olmam gerekiyor
Aynen fiyat olarak uygun değil canım ben de Kayseri'deyim. Burda devlet Hastanesi'nde cihaz yokmuş ben de özel arastirdim burda da en uygun fiyat 3000 TL diğerleri çok pahalı. Allah yardımcımız olsun. Aşılama için bile burda sıkıntı var. Solisyon olmadığı için aşılama yapamıyorlar onun için de özel hastaneye gitmemi söyledilerBen doktoruma söyledim geçen ay tedaviye başlamadan rahim filmi de çeksek eğer temizse ona gore yol izlesek hani herseyi araştırıp baslasak dedim doktorum suanlik herşeyin normal olduğunu klomen ile yumurta gelişimini takip etmek istediğini söyledi iki yumurta olgunlaştı rahim duvarı vs çok iyiydi doktor beni çok umutlandırdı bu ay olur bence diye ama nasip değilmiş. Pazartesi doktora gidince bakalım ne diyecek. Rahim filmi devlette sıra bulmak çok zormuş arkadaş İzmir de 2500 e çektirmiş fiyatı da uygun değil yani ama Allah yardım etsin elimizden ne gelirse yapmaya hazırım