14. Gun gidcem klomende ben21 miiiii. Ben klomenden 7gun sonra gittimmm 20mm olmustu
Eşim hiç doktora gtmedi bende de pko varAmin inşallah eşinde ya da sende herhangi bi sorun var mi canım
Kiyamam seni cok iyi anliorum benden bunlardan cok korkuodum . Rahim filmi cektin mi hicBende öyle düşünüyorum ama ya olmazsa tüp bebek tedavisi olmak dahi istemiyorum çatlama ignesi 3,4 kez yapılınca aşılama tedavisine uygulanıyor sonra da tüo bebek bu durumlara gelmek de istemiyorum
Benim doktorum esimdende test istedi gormem lazim dedi test verdik biz.. sknti ckmadu onda bnde pko cktiEşim hiç doktora gtmedi bende de pko var
Nefes gbi sen ilk kullnmadami hamile kaldnKiyamam seni cok iyi anliorum benden bunlardan cok korkuodum . Rahim filmi cektin mi hic
Cektirdm temiz cktı kist falan da yok yumurtalarımda sağlıklı ama adet düzensizliğim var korkuyorum gerçekten hayrlısı ise olsun istiyorum Rabbim nasip etmıyor demkki banaKiyamam seni cok iyi anliorum benden bunlardan cok korkuodum . Rahim filmi cektin mi hic
Pco asılmayacak bi sorun değil canım kilon varsa biraz ver yemene icmene dikkat et bence eşinde sperm testi yaptırsınEşim hiç doktora gtmedi bende de pko var
Tup bebeklik bisi olsaydi rahim filminde cikardi canim allah korusun icini karartmaCektirdm temiz cktı kist falan da yok yumurtalarımda sağlıklı ama adet düzensizliğim var korkuyorum gerçekten hayrlısı ise olsun istiyorum Rabbim nasip etmıyor demkki bana
Amın bilmiyorum nasip ksmet herşey bekliyorum bendeTup bebeklik bisi olsaydi rahim filminde cikardi canim allah korusun icini karartma
İnşallh hamilesinzdr ama psikolojik de olabiliyor mide bulantıları doktor demişti bana inşallh üzülmezsnzSelam kızlar insAllah hepimizin bu ay güzel sonuçları olur bende tedaviye başladım iğnenin 8. Günüydu beklemedeyim dün prolaktin progesteron ve Estradiol değerlerim için tahlil istemişti doktorum bugün sonuçları attım çok güzel dedi bklm belirtileri dibine kadar yaşıyorum sanırım ben bu arada
Tatlıdan acayip tiksindim beneşim demin dondurma almış gelmiş kızımla limonlu bari yiyim dedim ama midem bulandı bıraktım şimdi tuzlu tuzlu hafif ekşili yerli domates olsa acayip yerim mesela Allah im iğne etkisi olmasın ya bu kadar ayrıntı lütfen Hayırlısıyla her isteyenle bana da nasip et
Yatsı namazını eğilip kalktikca midem bulanarak kıldım ayakta durasi gelmiyor insanın halsızlıkten
Yok canimben ilk kullandigim ay hamile kalamadm ikinci ay tekrar tedaviye gidecektim doktorum izne gitti . Aradi bizi sonra sakin korunmayin ben izne gidiorum bu ay gebelk olabilir die olduda cok sukur ama klomeninde igneninde etkisi buyuk cnki 1 bucuk yildir naptysak bizimdee olmadiNefes gbi sen ilk kullnmadami hamile kaldn
52 kilodaym 160 boyum kilom yok eşimde gtmedi Gdcem dedi diger ay bakalım nolcakPco asılmayacak bi sorun değil canım kilon varsa biraz ver yemene icmene dikkat et bence eşinde sperm testi yaptırsın
Oldumu gerçekten çok sevindim darısı bize inşallhYok canimben ilk kullandigim ay hamile kalamadm ikinci ay tekrar tedaviye gidecektim doktorum izne gitti . Aradi bizi sonra sakin korunmayin ben izne gidiorum bu ay gebelk olabilir die olduda cok sukur ama klomeninde igneninde etkisi buyuk cnki 1 bucuk yildir naptysak bizimdee olmadi
Evet canim cok sukur 5 haftalik hamileyim . Dedigim gibi klomen tedavisine kadar geldiysen sakin uzulme hamile kalmayi kolaylastiran en iyi ilacOldumu gerçekten çok sevindim darısı bize inşallh
Rabbim büyüktür inşallah olur canım52 kilodaym 160 boyum kilom yok eşimde gtmedi Gdcem dedi diger ay bakalım nolcak
Neguzel darisi basimizaaaaYok canimben ilk kullandigim ay hamile kalamadm ikinci ay tekrar tedaviye gidecektim doktorum izne gitti . Aradi bizi sonra sakin korunmayin ben izne gidiorum bu ay gebelk olabilir die olduda cok sukur ama klomeninde igneninde etkisi buyuk cnki 1 bucuk yildir naptysak bizimdee olmadi
İnşallh ya hadi biraz daha ümidim arttıEvet canim cok sukur 5 haftalik hamileyim . Dedigim gibi klomen tedavisine kadar geldiysen sakin uzulme hamile kalmayi kolaylastiran en iyi ilac
Amin darısı isteyen herkesin başına belki ben size umut olurum hamile olana kadar cok şey yaşadım cnkiNeguzel darisi basimizaaaasaglicakla al kucagina insallahh
Canim yaaİnşallh ya hadi biraz daha ümidim arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?