Klomen + catlatma ignesi yaptiranlar...

Bende öyle düşünüyorum ama ya olmazsa tüp bebek tedavisi olmak dahi istemiyorum çatlama ignesi 3,4 kez yapılınca aşılama tedavisine uygulanıyor sonra da tüo bebek bu durumlara gelmek de istemiyorum
Kiyamam seni cok iyi anliorum benden bunlardan cok korkuodum . Rahim filmi cektin mi hic

Kiyamam seni cok iyi anliorum benden bunlardan cok korkuodum . Rahim filmi cektin mi hic
Cektirdm temiz cktı kist falan da yok yumurtalarımda sağlıklı ama adet düzensizliğim var korkuyorum gerçekten hayrlısı ise olsun istiyorum Rabbim nasip etmıyor demkki bana

Selam kızlar insAllah hepimizin bu ay güzel sonuçları olur bende tedaviye başladım iğnenin 8. Günüydu beklemedeyim dün prolaktin progesteron ve Estradiol değerlerim için tahlil istemişti doktorum bugün sonuçları attım çok güzel dedi bklm belirtileri dibine kadar yaşıyorum sanırım ben bu arada
Tatlıdan acayip tiksindim ben eşim demin dondurma almış gelmiş kızımla limonlu bari yiyim dedim ama midem bulandı bıraktım şimdi tuzlu tuzlu hafif ekşili yerli domates olsa acayip yerim mesela Allah im iğne etkisi olmasın ya bu kadar ayrıntı lütfen Hayırlısıyla her isteyenle bana da nasip et

Yatsı namazını eğilip kalktikca midem bulanarak kıldım ayakta durasi gelmiyor insanın halsızlıkten

Cektirdm temiz cktı kist falan da yok yumurtalarımda sağlıklı ama adet düzensizliğim var korkuyorum gerçekten hayrlısı ise olsun istiyorum Rabbim nasip etmıyor demkki bana
Tup bebeklik bisi olsaydi rahim filminde cikardi canim allah korusun icini karartma

İnşallh hamilesinzdr ama psikolojik de olabiliyor mide bulantıları doktor demişti bana inşallh üzülmezsnz

Nefes gbi sen ilk kullnmadami hamile kaldn
Yok canimben ilk kullandigim ay hamile kalamadm ikinci ay tekrar tedaviye gidecektim doktorum izne gitti . Aradi bizi sonra sakin korunmayin ben izne gidiorum bu ay gebelk olabilir die olduda cok sukur ama klomeninde igneninde etkisi buyuk cnki 1 bucuk yildir naptysak bizimdee olmadi

Oldumu gerçekten çok sevindim darısı bize inşallh

Neguzel darisi basimizaaaasaglicakla al kucagina insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…