Yaptırdım yan etkilerini bekledim sıfır yan etkiyle geçti doktor çok güzel yumurtaların var dedi umutlandık ama olmadı nasip değilmiş 5 günde erken adet oldum o ay
Bende martta kullanmıştım 2 kere 2de olumsuz sonuçlandı adetlerim düzensizdi klomenle düzeldi baktik olmuyo ara verdik ramazndan sora gideriz dedik gittik adetli değilim dr adetli olmadan bise yapamam dedi geldik ader olmamı bekliyodum ama olmadım hamileymisim
Çatlama iğnesi olmadım ama klomen kullandım. Düzensiz adetim vardı önce adet olmam için ilaç verdi sonra günde 1 kere klomen kullandım sanırım sadece 5 gündü o ay doktorun tavsiye ettiği günler ve daha fazlası günlerşimdi 7 aylık bir oğlum var. Emeklese diye gözünün içine bakıyorum ☺
Sağol canım inşallah evet mahvediyo bilmez miyim benim adetlerim o kadar düzensizdiki yumuslarda büyüme olmuyodu denemeler olumsuz olunca üzülüyordu insan ama rabbim tedaviden 4 ay sora nasip etti ilacın etkisinin olduğu da söyleniyo ve bide ovu testi kullandımNeguzelll hayirlisi olsun insallah. Sagliklica buyut insallah..darisi basimiza ... bu beklemeler mhvedior yalnz insanni
İnşallah canım bende 9ay bekledim isteyen herkes anne olsun kolaylıkla (amin)Masallah allah bagislasin cnm ... darisi isteyen herkesin basina insallah...
Bende klomen ve catlatma iğnesi kullandım ama bende işe yaramadıÖncelikle merhaba... bugun catlatma ignemi oldum. Bekliyorum .... varmi klomen kullanip catlatma ignesi yaptiranlar deneyimlerii paylasalimmmm
Sağol canım inşallah evet mahvediyo bilmez miyim benim adetlerim o kadar düzensizdiki yumuslarda büyüme olmuyodu denemeler olumsuz olunca üzülüyordu insan ama rabbim tedaviden 4 ay sora nasip etti ilacın etkisinin olduğu da söyleniyo ve bide ovu testi kullandım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende klomen ve catlatma iğnesi kullandım ama bende işe yaramadı
[/QUOTE
Kismet canim hayirlisi vardir bir hikmeti ... bugun ilk gun beklemedeyim bakalim benim nasil olacak. Bende ise yarayacakmi bakalim
Çok güzel o zman değerlendirin bu günleri iğne vuruldun mu pekiBenimde adet duzensizliklerim vardi.. ilk defa buay kullandim klomeni yum buyumus istenilern buyukluge gelmis cok iyi dedi doktorm bu sabah 12
Ohhh neguzel masallah sagliklica alin kucaginiza 2.bebek tup bebek tedavisi ilemi oldu3 kez kullandım klomen artı ovitterelle igne sadece 1 tanesinde 19 mm iken yumurta hamile kaldim kimyasal mis düşük oldu 6 haftalikken
Sonra tüp bebekle hamile kaldım bebeğim 9 aylıkken doğal yollarla şimdi tekrar hamileyim 7 aylık
Nasip inşallah allah gönlünüze gore verir acele etmeyin rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin
Ben temmmuz ayinda yaptrdim ama o ay hamile olmadim sonraki ay tekrar gidip yaptrcaktm ama doktorum izinde oldugunu soyledi bizde bir ay araa vermeyi doktorun gelmesini beklemeye karar verdik ve o ay hamile kaldim su an hamile oldugumu dun ogrendim ve cok mutluyum allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyuÖncelikle merhaba... bugun catlatma ignemi oldum. Bekliyorum .... varmi klomen kullanip catlatma ignesi yaptiranlar deneyimlerii paylasalimmmm
Nasil anladin hamile oldugunu... adetler duzenlimi bende pko var duzensiz kalsamda anlayamam yani pko yuzunden der beklerim oyuzdn hersey doktr kontrolu ile oluyor klomen kullandm catlatma ignemi oldum beklemedeyim darisi basimiza insallah . Sagliklica al kucagina ins canmBen temmmuz ayinda yaptrdim ama o ay hamile olmadim sonraki ay tekrar gidip yaptrcaktm ama doktorum izinde oldugunu soyledi bizde bir ay araa vermeyi doktorun gelmesini beklemeye karar verdik ve o ay hamile kaldim su an hamile oldugumu dun ogrendim ve cok mutluyum allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?