Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yasadin neler uyguladinnnAmin darısı isteyen herkesin başına belki ben size umut olurum hamile olana kadar cok şey yaşadım cnki
Benim genelde adet oncesi de olur cnm bulantılarım ama iste ümit etmeden duramıyor insan tsklerİnşallh hamilesinzdr ama psikolojik de olabiliyor mide bulantıları doktor demişti bana inşallh üzülmezsnz
Kayinvalidemin daha 3 aylik evliykenden baslamisti baskisi belime yaki attirdi belimi cektirdi sakizlar attrdi sogan sulari icirdi maydonoz suyuna oturttu bacaklarima yaki attrdi yani anlicagin en cok bunlsr beni yordu . Sonra baktiki naptysa olmadi mecbur hastaneye goturdu bu soyledigim hersey sacma sapan seylerdi bosu bosuna . Bende lh yuksekligi varmış 3 ay tedavi oldum bu surede rahim filmi cektrdim sonra horminlarim düzelince klomene başladık 2. Ayimda hamile kaldimNe yasadin neler uyguladinnn
Ayyy canim benim anlayabiliorm . Hep imalar hep bisetlyler yoruyor zaten insani suan nasilsin peki arada mesafe varmi ben onceden cok severdim simdi yanina bile gitmiorm en son 1ay once gittim hep imalarından dolayi... esimde ayni sekilde 2haftada bir gidior yarim saat gorup geliyor. Cnku sonunda oda anladi beni strese soktunu moralimi bozdunu bu tedavinin enbuyuk dusmanin stres sknti simdi kendi diyor uzak dur oyleyse diyorKayinvalidemin daha 3 aylik evliykenden baslamisti baskisi belime yaki attirdi belimi cektirdi sakizlar attrdi sogan sulari icirdi maydonoz suyuna oturttu bacaklarima yaki attrdi yani anlicagin en cok bunlsr beni yordu . Sonra baktiki naptysa olmadi mecbur hastaneye goturdu bu soyledigim hersey sacma sapan seylerdi bosu bosuna . Bende lh yuksekligi varmış 3 ay tedavi oldum bu surede rahim filmi cektrdim sonra horminlarim düzelince klomene başladık 2. Ayimda hamile kaldim
Malesef canim biz hep yan yanayz ayni evde yasioruz .Ayyy canim benim anlayabiliorm . Hep imalar hep bisetlyler yoruyor zaten insani suan nasilsin peki arada mesafe varmi ben onceden cok severdim simdi yanina bile gitmiorm en son 1ay once gittim hep imalarından dolayi... esimde ayni sekilde 2haftada bir gidior yarim saat gorup geliyor. Cnku sonunda oda anladi beni strese soktunu moralimi bozdunu bu tedavinin enbuyuk dusmanin stres sknti simdi kendi diyor uzak dur oyleyse diyor
Malesef canim biz hep yan yanayz ayni evde yasioruz .![]()
40 çıktıktan sonra tekrarr torun demesin bana yeter((( oda guzel en azndan dogumdan sonra yardmci olur yemegiydi falan
Olusmadimi gebelik suan tedavidemisinBen dört ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama işe yaramadı .tabi herkesin bünyesi farklı çünkü işe yarayan çok kişi de var
Şuan hamileyim .klomenden sonra gonal f kullandım o ayda olmadı sonra ki ay hamile kaldımOlusmadimi gebelik suan tedavidemisin
Allahim sagliklica kucagna almayi nasip etsin darisi basimiza isteyen herkese insallahŞuan hamileyim .klomenden sonra gonal f kullandım o ayda olmadı sonra ki ay hamile kaldım
Ay çok sevindim hemen hamile kalmışsınz bakalım darısı bana bende çok istiyorum hayrlı bir evlatKayinvalidemin daha 3 aylik evliykenden baslamisti baskisi belime yaki attirdi belimi cektirdi sakizlar attrdi sogan sulari icirdi maydonoz suyuna oturttu bacaklarima yaki attrdi yani anlicagin en cok bunlsr beni yordu . Sonra baktiki naptysa olmadi mecbur hastaneye goturdu bu soyledigim hersey sacma sapan seylerdi bosu bosuna . Bende lh yuksekligi varmış 3 ay tedavi oldum bu surede rahim filmi cektrdim sonra horminlarim düzelince klomene başladık 2. Ayimda hamile kaldim
Klomen ne kadar kullndnz acaba kacıncı ayında hamile kaldnz darısı bana inşallhŞuan hamileyim .klomenden sonra gonal f kullandım o ayda olmadı sonra ki ay hamile kaldım
Bende bundan korkuyorum işte nasıp inşallh bende işe yararBen dört ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama işe yaramadı .tabi herkesin bünyesi farklı çünkü işe yarayan çok kişi de var
Amin cnm inşallah en kısa sürede herkese nasip olsnAllahim sagliklica kucagna almayi nasip etsin darisi basimiza isteyen herkese insallah
Ben klomenle hamile kalmadım cnm Bnde yumurta tembelliği vardı ilk ay klomen yumurtamı büyütmedi .sonraki üç ay yumurta oluştu büyüdü ama malesef yine gebelik olmadı.sonrasında gonal f kullandım o ayda hamile kalmadım.sonraki ay bir şey kullanmadan hamile kaldım .doktorum hem gonal f iğnelerinin altı ay etkisi olduğunu söyledi hemde bu kullandığımız tedaviler beş yada altı aydan sonra şansını arttırıyor dedi .yani ben dört ay klomen bir ay gonal f ile toplamda beş ay tedavi gördüm ondan sonra şansım arttı yani ve Tabiki gonal f inde etkisiyle hamile kaldımKlomen ne kadar kullndnz acaba kacıncı ayında hamile kaldnz darısı bana inşallh
Eğer üç ay sonuç almazsan tedavini mutlaka değiş.ama çevremde klomenin etkisini gören de var o yüzden umudunu yitirmeBende bundan korkuyorum işte nasıp inşallh bende işe yarar
Benım önümde uzun bir süreç var o zamanBen klomenle hamile kalmadım cnm Bnde yumurta tembelliği vardı ilk ay klomen yumurtamı büyütmedi .sonraki üç ay yumurta oluştu büyüdü ama malesef yine gebelik olmadı.sonrasında gonal f kullandım o ayda hamile kalmadım.sonraki ay bir şey kullanmadan hamile kaldım .doktorum hem gonal f iğnelerinin altı ay etkisi olduğunu söyledi hemde bu kullandığımız tedaviler beş yada altı aydan sonra şansını arttırıyor dedi .yani ben dört ay klomen bir ay gonal f ile toplamda beş ay tedavi gördüm ondan sonra şansım arttı yani ve Tabiki gonal f inde etkisiyle hamile kaldım