Klomen + catlatma ignesi yaptiranlar...

Ben yedi senelik evliyim, beş senedir hamile kalmaya çalışıyordum ama hem ben çok üstüne düşmedim hem de hep kötü doktorlara denk gelip saçma sapan tedavilere maruz kaldım. Nitekim şimdiki doktoruma gittiğimde oldukça umutsuz bir halde tüp bebek yapalım dedim.

Doktorum eşimden testler istedi benden rahim filmi istedi neticesinde tüp bebeğe gerek yok dedi. Bende de pko var fakat ben her ay adet gördüğüm için pko durumunu pek dert etmiyordum meğer yumurtalarım yeterinde gelişmeden vücuttan atılıyormuş yani adet görüyorum fakat gebelik için sağlıklı yumurtam yokmuş.
Takip etmemiz lazım dedi. Klomen verdi 5 gün kullandım kontrole gittim. Dört gün boyunca belli dozlarda Gonal-F vurmamı söyledi. dört gün sonra bir daha gittim.

Tek yumurta oluşmuş ve uygun büyüklüğe gelmişti. Ovitrelle çatlatma iğnesi vurmamı 36 saat sonra ilişkiye girmemi önerdi. Dediklerini yaptım 3 gün sonra tekrar kontrole gittim. Bir yumurtamın daha oluştuğunu ve geliştiğini söyledi bir iğne daha yap yine ilişki dedi.

Onu da yaptım tekrar kontrole gittiğimde içimde 5 tane kocaman kocaman yumurtalar oluşmuştu. Progesteron tahlili istedi ve 1 hafta sonrasına gebelik testi yaptır dedi. Progesteron yaptırdım 3 gün sonra sonucunu aldım normal değerden hayli yüksekti ve benim sancılarım vardı. Şüphelenerek adetime dört gün kala idrar testi yaptım. Baktım silik çizgi attım çöpe negatif diye. Arkadaşıma söyledim böyle böyle oldu diye hemen dedi git kan ver silik çizgi pozitif. Aynı gün gittim kan verdim ve öğrendim ki hamileymişim.

Ben bu tedavinin olumlu sonuçları olduğunu düşünüyorum o yüzden umutsuzluğa kapılmayın. İnş. en kısa zamanda hepiniz bu mutluluğu tadarsınız.

Bilmiyorum ilk defa kullanıyorum günde iki tane ümitlenip üzülmek de istemiyorum
Herkesde ayni sey olacak diye bir sey yok... belkide sen ilk ayda sonuc alacaksin benim gbi
Bana umut oldu bu yazi coook tesekkurler

Herkesde ayni sey olacak diye bir sey yok... belkide sen ilk ayda sonuc alacaksin benim gbi

Bana umut oldu bu yazi coook tesekkurler
Valla tekrarkdan ümitlendım aynı sorunlar bende de var pkoyum ve her ay adet olurum demekki yumurtlarımda sorun var

Çatlatma ignesi nasıl yapılıyor peki inşallh bu ay bende çok istiyorum ama benım adet düzensizliğim var malesef
Çatlatma iğnesi eğer yumurtanız 18-19 mm ve daha fazla büyümüşse veriliyor
Kendiniz yapıyorsunuz göbekten hiç ama hiç acımıyor
Bende de aşırı adet düzensizliği vardı
Öyle ki ben hiç kendim adet olmazdım hep ilaçla oldum 14 sene
Ama şimdi hamileyim o yüzden umutsuzluk yok

Peki nasil hamile kaldiniz tedavi gordunuzmu ... allah bağışlasın darisi basimiza

Tedaviylemi oldu ve nekadar surdu benimde ayni asiri adet duzensizligi var

Tedaviylemi oldu ve nekadar surdu benimde ayni asiri adet duzensizligi var
Adet düzene girer girmez ilk denemede kendiliğinden oldu bundan önce 4,5 sene olmamıştı
Yani böyle söyleyince kolayca oldu gibi geliyor kulağa ama arkasında 4.5 sene var
(6.5 yıllık evliyiz )

Bugun kontrole gittim doltor ara ver bir ay sonra geldi ilkkez klomen icmistim hemen ara vermesi sasirtti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…