Y
yapmadı çok önce yapmıştı 3 ay önce falan bidaha yapmadıHormon testi yapmadimi sasrdmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapmadı çok önce yapmıştı 3 ay önce falan bidaha yapmadıHormon testi yapmadimi sasrdmmm
Anladm inşallh olur adet sancısı gibi sancısı vardı ablamın geçikmişti adeti hamileymış ama darısı bizeValla kendimi hic dinlemiyorum ... olmazsa devam edicem sonucta birsuru tedavi sekillrri var. Rabbim biliyo nezaman vereceğini hayirlisi sagliklisi diyorum hep... aama cok akintim var cnm adet geldi sanip korkarak kosa kosa vcye gidiorm bakiorm..birde kasik agrim cok...
Hmmm anladim canim 3ay once yaptiysa tamamdir... 1 sene gectiyse tekrarliolr normaldeY
yapmadı çok önce yapmıştı 3 ay önce falan bidaha yapmadı
Yok o 5 gun icinde birgun verdi bana o gun mutlaka iliski olacak dedi hangi saatte olursa olsun dedi sonra igneden sonra banada 36 saat sonra iliski dedi sonraki 4 gun sik iliski oyle oldu benimBana o 5gun icinde iliski onermedi. 5gnun kullan gel dedi gittim yumurtama bakti catlatma ignesi verdi 36 saat sonra catlayacak iliski dedi sonra 1gun sonra gene iliski 14.gunden sonra adete gecikmeli gelirsin insllah gebelik bakariz dedi
Ne zamandan beri istiyorsun benim 1 yıldır istiyorum olmuyorİnşallh ya çok istiyorumhamile olmayı
İnşallh bir kere daha bakmıştı yumurtalaman gerçekkeşmedı demişti bana ondada 21.gun gtmiştimEvet alttan muayeneyle bakacak yumurtalara bence cok guzel bi tedavi sonrasnda hamile kalmak cok kolay oluo
Benimde ayni oyle adet sancisi gbi 12.gunum bakalim kismet. Bizde kucagimiza alicaz insallah canm hayirlisi... hic sabirli degilmisim zaman gecmek bilmiyAnladm inşallh olur adet sancısı gibi sancısı vardı ablamın geçikmişti adeti hamileymış ama darısı bize
Bende 1 yıl 4 ay evliym düzenli ilişkimz yok ama hiç korunmadık hiç denk gelmezmi yumurtalamaya denk gelmedi işteNe zamandan beri istiyorsun benim 1 yıldır istiyorum olmuyor
Valla canim ben su an hamileyim doktorumdam cok memnunum ne dediyse oldu 14. Gun gec olmaz mi hem catlatma ignesi olacaksnBna böyle tarif etmedı ama adetim 2 gunu başladm ben klomen kullanmaya ve 14. Gun tekrar gdecem altan muayene yapcaz dedi
Bende değilim ben çoktan evde 10 kere test yapmıştım ama o heyecan çok farklı ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorumBenimde ayni oyle adet sancisi gbi 12.gunum bakalim kismet. Bizde kucagimiza alicaz insallah canm hayirlisi... hic sabirli degilmisim zaman gecmek bilmiy
Çatlama ignesi yapcaz demedi bana altan muayene yapcaz dedi vala pko var bende ondan dolayı o gun de yumurtalarım büyümez sanmıyorum benValla canim ben su an hamileyim doktorumdam cok memnunum ne dediyse oldu 14. Gun gec olmaz mi hem catlatma ignesi olacaksn
Ovulasyon testi kullanaydin.... vucut isindan falan anlmdnmiBende 1 yıl 4 ay evliym düzenli ilişkimz yok ama hiç korunmadık hiç denk gelmezmi yumurtalamaya denk gelmedi işte
Ben düzenli ilişki de yaşadım eşimde de bende hiç bir sorun yok ama olmuyor isteBende 1 yıl 4 ay evliym düzenli ilişkimz yok ama hiç korunmadık hiç denk gelmezmi yumurtalamaya denk gelmedi işte
Anlamam vücut ısımdan çünkü psikolojik olabilir diye düşünüyorum ovulasyon testide almadım doktora gidp tedavi görmek daha iyi olur diye inşallh dur Bakalım bu ay biraz ümidim varOvulasyon testi kullanaydin.... vucut isindan falan anlmdnmi
Sikma canini canim allah buyuk hic beklemedigin bi anda olacak bakÇatlama ignesi yapcaz demedi bana altan muayene yapcaz dedi vala pko var bende ondan dolayı o gun de yumurtalarım büyümez sanmıyorum ben
İnşallh olur daha vakti zamanı değil demekki bilmiyorum hayrlısı ise hepimize nasip etsin RabbimBen düzenli ilişki de yaşadım eşimde de bende hiç bir sorun yok ama olmuyor iste
21 miiiii. Ben klomenden 7gun sonra gittimmm 20mm olmustuBenimde ayni oyle adet sancisi gbi 12.gunum bakalim kismet. Bizde kucagimiza alicaz insallah canm hayirlisi... hic sabirli degilmisim zaman gecmek bilmiy
Bnde pko yum ama buyudu gelisti dusunmemeye cals stres uzuntu enbuyuk dusmanSikma canini canim allah buyuk hic beklemedigin bi anda olacak bak
Bende öyle düşünüyorum ama ya olmazsa tüp bebek tedavisi olmak dahi istemiyorum çatlama ignesi 3,4 kez yapılınca aşılama tedavisine uygulanıyor sonra da tüo bebek bu durumlara gelmek de istemiyorumSikma canini canim allah buyuk hic beklemedigin bi anda olacak bak
Amin inşallah eşinde ya da sende herhangi bi sorun var mi canımİnşallh olur daha vakti zamanı değil demekki bilmiyorum hayrlısı ise hepimize nasip etsin Rabbim