Klomen + catlatma ignesi yaptiranlar...

Valla kendimi hic dinlemiyorum ... olmazsa devam edicem sonucta birsuru tedavi sekillrri var. Rabbim biliyo nezaman vereceğini hayirlisi sagliklisi diyorum hep... aama cok akintim var cnm adet geldi sanip korkarak kosa kosa vcye gidiorm bakiorm..birde kasik agrim cok...
Anladm inşallh olur adet sancısı gibi sancısı vardı ablamın geçikmişti adeti hamileymış ama darısı bize

Bana o 5gun icinde iliski onermedi. 5gnun kullan gel dedi gittim yumurtama bakti catlatma ignesi verdi 36 saat sonra catlayacak iliski dedi sonra 1gun sonra gene iliski 14.gunden sonra adete gecikmeli gelirsin insllah gebelik bakariz dedi
Yok o 5 gun icinde birgun verdi bana o gun mutlaka iliski olacak dedi hangi saatte olursa olsun dedi sonra igneden sonra banada 36 saat sonra iliski dedi sonraki 4 gun sik iliski oyle oldu benim

Anladm inşallh olur adet sancısı gibi sancısı vardı ablamın geçikmişti adeti hamileymış ama darısı bize
Benimde ayni oyle adet sancisi gbi 12.gunum bakalim kismet. Bizde kucagimiza alicaz insallah canm hayirlisi... hic sabirli degilmisim zaman gecmek bilmiy

Benimde ayni oyle adet sancisi gbi 12.gunum bakalim kismet. Bizde kucagimiza alicaz insallah canm hayirlisi... hic sabirli degilmisim zaman gecmek bilmiy
Bende değilim ben çoktan evde 10 kere test yapmıştım ama o heyecan çok farklı ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum

Ovulasyon testi kullanaydin.... vucut isindan falan anlmdnmi
Anlamam vücut ısımdan çünkü psikolojik olabilir diye düşünüyorum ovulasyon testide almadım doktora gidp tedavi görmek daha iyi olur diye inşallh dur Bakalım bu ay biraz ümidim var

Back