• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Catlatma ignesi ve ovulasyon testi

mayissinegi

Pia
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
1.441
990
123
Kizlar merhaba bende pco var. Devlet hastanesindeki dr klomen verdi ilaci kullandim bitti. Ama orda yumurta takibi yapilmadigi icin ozele gittim bugun. Dr ultrasonda bakti solda yumurtlama olmus yumurtan buyuk sagdada var ama kucukler dedi. Ben catlatma ignesi vermicem dedi. Gun asiri iliski dedi. Shic mm falanfa solemedi bu kadar diye. Sizce napsam ovulasyon testiylemi takip etsem catlayip catlamadigini akışına mi biraksam bi akil veriin

CANIM MERHHABA YUMURTALARIN ISTENILEN MM GELMEDIGI ICIN IGNE VERMEMISTIR SEN LH TESTLERIYLE TAKIP ET BENCE VE DR DEDIGINI UYGUULA HERGUNN DEVAMM =)

OLABILIR CNM AMA YUMURTA TAKIBI ISTESEYDIN BENIM LH TESTIM GECEN AY HIC POZITIF CIKMADI BU AY DR KULLANMA DEDI ISTE KLOMEN VE IGNE VERDI BENIMDE 8 GUNUM BEKLIYORUM INSALAH ADET OLMAM

BU AY BAKICAKSIN YUMURTALMA GUNLERINI IYI DEGERLERNDIR.YUMURTLAMA GUNLERINDE GUN ASIRI DNE BAKALIM DEMEKKI GRERK GORMEDI EGER BU AY OLMAZS DIGER BASLICAK EMIN OL

Merhaba bende aynı şekilde pco çıktı 6 aylık evliyim daha yeni öğrendim durumu geçen hafta klomen kullanmaya başladım beş gün bitti ilaç şimdi beş gün beklemem lazımmış cuma kontrole gidicem tekrar büyüme varmı bakılacak degerlerimde endometrium diye bir yer var 5 mm çıktı sizce kötü bişey mi

Canim bende bir doktor degistirdim. Yumurta takibi istedim ilac Klomen istedim vermedi. Cunku benim yumurtam tembel diye dusunuyordum. Megersem Gercekten oyleymis. Doktora gittim adet oldum busefer ilac yazmanizi istiorum dedim ve yazmadi. Suan Baska bi doktora gidiorum ve adetimin 2. Gunu gittim. Bana Klomen yazdi gunde 2 kez sabah aksam tok karnina toplam 100 Mg oluyor. 5 gun boyunca icmeliyim. Ilac bittikten 3 gun sonra gel yumurta takibine bakalim, Sonrada catlatma ignesi yapariz duruma gore dedi. Suan doktordan memnunum cunku en azindan ilaca basladim. Kendi basina olucagi yok cunku. Ve her ay duzenli adet oluyorum.

Arkadaşlar tekrar merhaba. Bu ay klomene başladım 7 gün günde 2 tane içtim ve 3 yumurtam oluştu. En son cuma günü doktorum sağ yumurta 21mm dedi ve çatlatma iğnesi vuruldum. Şimdi bu gün 5. Günüm sağ kasigimda bacagima vuran ağrım var dunden beri. Arada solda batma oluyor belimin ortası agriyor. Ne oluyor anlamıyorum bu gibi durumları yaşayan arkadaşlar varmı. Hamile kalmak çok istiyorum. Yardım edin..

Arkadaşlar tekrar merhaba. Bu ay klomene başladım 7 gün günde 2 tane içtim ve 3 yumurtam oluştu. En son cuma günü doktorum sağ yumurta 21mm dedi ve çatlatma iğnesi vuruldum. Şimdi bu gün 5. Günüm sağ kasigimda bacagima vuran ağrım var dunden beri. Arada solda batma oluyor belimin ortası agriyor. Ne oluyor anlamıyorum bu gibi durumları yaşayan arkadaşlar varmı. Hamile kalmak çok istiyorum. Yardım edin..

Canim ben catlatma ignesi vurulmadim. O yuzden igne etkisimidir bilmiyorum adet gununu beklemelisin

Arkadaslar simdi doktordan geldim catlatma ignesi verdi ama ilceden eczanede yok olsa bile ucreti 82 lira mi ne dedi sizde bu kadar pahali mi aldiniz

Kesinlikle ignenin etkisi bende 2 defa vuruldum ve sol bacağında acayip atma segirme yapıyordu

Teşekkürler cvplariniz için bu gün itibariyle bacak ağrısı filan kalmadı adete 9 gün kaldı bakalım bende 81 TL ye almıştım iğneyi

Kızlar catlatma ignemin 11. Gununde test yaptım ikici çizgi çok net çıktı iğne etkisi mıdır gebelik var mıdır? Daha önceki ignelerimde hiç bu kadar net cikmamisti

Back