- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
- 723
- Konu Sahibi blackbird87
dunden birazdaha silik ama kalinlasmis gibi net degil kafa karistirici isler bunlarDün attığınla aynı gibi rengi yarın daha koyu olur İnşallah
ins. canim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dunden birazdaha silik ama kalinlasmis gibi net degil kafa karistirici isler bunlarDün attığınla aynı gibi rengi yarın daha koyu olur İnşallah
Ahh ahh hiç sorma canım ben bi defa denedim bu testleri bidaha yapmadım pko olduğu için yanıltabilir diye ki kaç aydın hamile kalamıyorum zaten. Sende Çan’ını sıkma herşey bahane aslında zamanı gelince allahım nasip eder merak etme sen devam et bakalım yarın koyulaşır gibime geliyordunden birazdaha silik ama kalinlasmis gibi net degil kafa karistirici isler bunlar
ins. canim ya
ins. rabbim emeklerimozo bosa cikarmasin 3gundur iftarimi incirli suyla aciyorum inofolic kullaniyorum solumda kist var hissediyorum ama sagimdada sanki yumurta gelisiyor gibi hislik var hakkimizda hayirlisiAhh ahh hiç sorma canım ben bi defa denedim bu testleri bidaha yapmadım pko olduğu için yanıltabilir diye ki kaç aydın hamile kalamıyorum zaten. Sende Çan’ını sıkma herşey bahane aslında zamanı gelince allahım nasip eder merak etme sen devam et bakalım yarın koyulaşır gibime geliyor
Benimde solumda canım kist. Amiinnn inşallahh. Sen başlamışsın İncir kürüne ne güzel inşallah bu ay güzel haberlerini alırız. Benim midem kaldırmıyor incir ve soğan suyunu ben sadece inofolic kullanıyorum oda ne kadar işe yarıcak bilmem sen ne zamandır bebiş istiyorsun canımins. rabbim emeklerimozo bosa cikarmasin 3gundur iftarimi incirli suyla aciyorum inofolic kullaniyorum solumda kist var hissediyorum ama sagimdada sanki yumurta gelisiyor gibi hislik var hakkimizda hayirlisi
3aydir canim ama benim oncesi var dr gitmeden hamile kalamiyorum 2kizim var dr kontrolunde yumurta takibitle nasip oldu ilk ay ikiside ama bu 4ay oldu hala yok 12yildir korunmadigimiz halde gebelik olmuyorBenimde solumda canım kist. Amiinnn inşallahh. Sen başlamışsın İncir kürüne ne güzel inşallah bu ay güzel haberlerini alırız. Benim midem kaldırmıyor incir ve soğan suyunu ben sadece inofolic kullanıyorum oda ne kadar işe yarıcak bilmem sen ne zamandır bebiş istiyorsun canım
Ne güzel allah bağışlasın Sonuçta olmama gibi bir durum yok şükür bak oluyor zaman alıyor sadece. Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallahhh banada haber ver ben ne yapmayalım sence benim 8 aydın olmuyor bazen günleri denk gelmedi tabi. Geçen ay öğrendim pko olduğunu doktor sadece inofolic verdi yumurta takibine çağırmadı acaba doktor mu değiştirsem sen nasıl bir yol izledi diğer çocuklarında bilginden yararlanayım bari ona göre hareket ederim3aydir canim ama benim oncesi var dr gitmeden hamile kalamiyorum 2kizim var dr kontrolunde yumurta takibitle nasip oldu ilk ay ikiside ama bu 4ay oldu hala yok 12yildir korunmadigimiz halde gebelik olmuyor
Ne güzel allah bağışlasın Sonuçta olmama gibi bir durum yok şükür bak oluyor zaman alıyor sadece. Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallahhh banada haber ver ben ne yapmayalım sence benim 8 aydın olmuyor bazen günleri denk gelmedi tabi. Geçen ay öğrendim pko olduğunu doktor sadece inofolic verdi yumurta takibine çağırmadı acaba doktor mu değiştirsem sen nasıl bir yol izledi diğer çocuklarında bilginden yararlanayım bari ona göre hareket ederim
Tamam o zaman ben doktor değişikliği yapayım haftaya randevu alayım çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda birbirimizden güzel haberler alırızyumurtlama takibi pkoslarda sart ben 2ay klomen kullanfim kist oldugu icin klomene devam edemedik kist yok olunca yine dr kontrolunde devam edecegim ins. sende klomen yada femera iste dr kontrolunde yumurtanin gelisimi saglansin aksi halde bizlerin sorunu zaten yumurtlama oluyormu gelisiyormu catliyormu vs sorunlar ancak dr kontrolu ile kisa surede istenilen elde edilebilir canim
ins. canim ben iki kizimdada ayni dr gitmistim bu farkli dr belkide ondan nasip olmadi sehir degistirdigimden mecbur kaldim yoksa hic degistirmezdim dr dogru dr bulmak gerekTamam o zaman ben doktor değişikliği yapayım haftaya randevu alayım çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda birbirimizden güzel haberler alırız
Evet gerçekten çok önemli doktor seçimi bende eşimin mesleğinden dolayı doğudayım ve bi çok doktora gittim tam olarak bulamadım iyi bir doktorins. canim ben iki kizimdada ayni dr gitmistim bu farkli dr belkide ondan nasip olmadi sehir degistirdigimden mecbur kaldim yoksa hic degistirmezdim dr dogru dr bulmak gerek
bugün doktora gittim smear testi için 29 mayısta adet olmuştum. 11.gün adetin yani ve baktı henüz yumurta yok dedi. Hafif pco var demişti. Napsam? Bayramdan sonra yumurta geliştirici tedavi başlayalım dedi o ne ? Lh fsh tan 1,86 fazlaPCo iseniz inofolic combiyi asla bırakmayacaksınız. Unutmayacaksınız. Tek bir doz bile atlamayacaksınız. Pco olduğunuz için ovulasyon testiniz o kadar saçmalayacaktır ki moraliniz bozulur yapmayın. Çünkü LH o kadar saçma pik yapar ki. Sonra buraya “acaba ben ikinci defa mı yumurtluyorum?” Diye garip sorular yazma ihtiyacı hissedersiniz çünkü kafanız karışır. Moraliniz bozulur. İnofolic en az 2 ay kullanın sonra teste başlarsınız. Hayır başıma geldi ondan diyorum : D
Ben inofolic combi 2x1
Agnucaston 1X1 (hayıt tohumu)
DHA +Epa+D3vit 1x1 kullanıyorum.
Eğer ki kilonuz varsa diyet yapmanız gerekir. Mutlaka Karatay mutfağını uygulayın ve Balık yağı tüketin. Keten tohumu, ceviz, çiğ badem,baklagil. bunlar pco da kilit noktalar.
klomen tedavisidir muhtemelen yumurta gelistirici hap kullanip yumurtalarin gelisimini takip etmek icin ultrasona cagirirbugün doktora gittim smear testi için 29 mayısta adet olmuştum. 11.gün adetin yani ve baktı henüz yumurta yok dedi. Hafif pco var demişti. Napsam? Bayramdan sonra yumurta geliştirici tedavi başlayalım dedi o ne ? Lh fsh tan 1,86 fazla
Önemli bir şey mi peki ve sonuç verir mi ? Önce bana iki ay daha bekle demişti ama bugün yumurta göremeyince olmazsa bayramdan sonra başlayalım dediklomen tedavisidir muhtemelen yumurta gelistirici hap kullanip yumurtalarin gelisimini takip etmek icin ultrasona cagirir
bu isler nasip kismet meselesi canim 2kizimdada ilk ayda klomenle hamile kaldim ama 3.okadar kolay gelmedi 4aydir ugrasiyorum isteÖnemli bir şey mi peki ve sonuç verir mi ? Önce bana iki ay daha bekle demişti ama bugün yumurta göremeyince olmazsa bayramdan sonra başlayalım dedi
Anladım inş hemen olur yabu isler nasip kismet meselesi canim 2kizimdada ilk ayda klomenle hamile kaldim ama 3.okadar kolay gelmedi 4aydir ugrasiyorum iste
Evet baya belirgin :) inşallah bu ay güzel haberler verirsin :)Eki Görüntüle 2156561
kizlar bugun 19.gunum sanki biraz koyulasmis gibi sizce kacgune kadar pik olur