Bazen hic olmayacakmis gibi geliyor o kadar negatif gormusum ki olsa da inanmam gibi sizede oluyormu
Öyle oluyor malesef zamanla daha da umutlar tükeniyor sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen hic olmayacakmis gibi geliyor o kadar negatif gormusum ki olsa da inanmam gibi sizede oluyormu
Öyle oluyor malesef zamanla daha da umutlar tükeniyor sanki
İnşallah canım benim ama benim kistim yoktuNe güzel inşallah saglıcakla kucagınıza alın benimde etkili olur umarım kist falan varmıydı sizde
8 aylik evliymissiniz daha yeni :) simdi farkettim daha bzm 4 sene oldu :) 1 sene sonunda hamile kalan cok kisi var cnm sakin umudunu kaybetme
Kismet canim insallah onumuzdeki ay guzel sonuclar alirsinMerhaba kızlar bugun kontrolum vardı gerekli görürsek çatlatma ignesi yaparız demişti doktorum 3 yumurtam oluşmuş ikisi 20 cm biri 19 cm bu ay tedaviyi iptal ediyoruz ilişkide yasak dedi tutarsa 3 üz olma ihtimali var buda tercih edilmiyor dedi önümüzdeki ay adetin 3. Günü gel tekrar klomen vercem bu sefer günlük 1 tane alcaksın bide çatlamayan yumurta kist olursa adetle gitmişmi bakıcaz dedi çikolata kistimde aynı durumda orda yumurtamda oluşmamış zaten önümüzdeki ayı bekliycez artık kısmet inşallah olur
Merhaba kızlar bugun kontrolum vardı gerekli görürsek çatlatma ignesi yaparız demişti doktorum 3 yumurtam oluşmuş ikisi 20 cm biri 19 cm bu ay tedaviyi iptal ediyoruz ilişkide yasak dedi tutarsa 3 üz olma ihtimali var buda tercih edilmiyor dedi önümüzdeki ay adetin 3. Günü gel tekrar klomen vercem bu sefer günlük 1 tane alcaksın bide çatlamayan yumurta kist olursa adetle gitmişmi bakıcaz dedi çikolata kistimde aynı durumda orda yumurtamda oluşmamış zaten önümüzdeki ayı bekliycez artık kısmet inşallah olur
Benimde 3 yumurtam olusmustu ama hicbiri tutmamisti.. iliskide olmustu o ay...
Kısmet işte banada öyle dedi belki hiç biri çatlamaz tutmaz belkı 1 tanesi tutar ama biz matematik hesabı yapıyoruz 3 tane 3 de tutarsa diye düşünüp önlem alıyoruz ilişki falan yasak önümüzdeki ay tekrar klomen kullancaksın kontrol edicez dedi sizin çatladımı kist falan oluşmadı degilmi klomen tekrarmı kullandınız
Kısmet işte banada öyle dedi belki hiç biri çatlamaz tutmaz belkı 1 tanesi tutar ama biz matematik hesabı yapıyoruz 3 tane 3 de tutarsa diye düşünüp önlem alıyoruz ilişki falan yasak önümüzdeki ay tekrar klomen kullancaksın kontrol edicez dedi sizin çatladımı kist falan oluşmadı degilmi klomen tekrarmı kullandınız
Senin sorunun ne peki yumurtanmi olusmuyor o yuzdenmi ilac verdiler[/QUOTE
Benim bi sorunum yok sadece 2 buçuk cm çikolata kistim vardı bide süt hormonum yüksek çıkmıştı ilaç verdi yumurta takibi yapalım diye klomen kullandırdı oda günlük 2 fazla gelmiş yumurtaların çok iyi dedi günlük 1 tane olarak önümüzdeki ay tekrar deniyelim bu ay ilişki yasak iptal tedavide dedi inofolik kombi kullanıyorum bal tarçın çörek otuda yaptım onlarda etkiledi belki diye düşünüyorum
Bende 18 nisanda catlatma iğnesi kullandım.. ne zaman test yapmam lazım? Ayrıca bende çok şiddetli ağrı olmadı . Pko var ama ciddi derece de değilmiş bide kilom çok değil normal yani eğer tutmazsa sonraki ay yine klomen ve iğne kullanmam doğru olur mu acaba ?
Çatlatma ignesi yapmadı doktorum 3 yumurtam vardı 3 üz olma ihtimaline karşı ilişkide yasak tedavi iptal bu ay diger ay klomen günlük 1 tane içiceksin dedi ilişki doktordan geldikten 4 gün sonra oldu ondada tutarmı bilmiyorum tutmaz artık çatlamış geçmiştir diye yaptık adetimde 12 sinde hayırlısı artık kist falan oluşmaz inşallah
Merhaba arkadaşlar,
Benim amh m 0,63 çıktı doktor ortalama 8 folikülüm olduğunu söyledi. Geçen ay doktora gittiğimde 18 mm bir tane yumurtam vardı ama doktor çatlatma iğnesi yapmadı. Benim sorum normalde yumurtayı 18 20 mm görünce doktorlar çatlatma ignesi yapıp progesteron veriyorlarmış, bu opsiyonel bir şey mi? İsteyene mi yapılıyor? Neden bana doktor hiçbir şey söylemedi? Bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Peki sonuç ne oldu cnmCnm öncelikle rabbim tüm istiyenlere nasip etsin anneliği ... Ben nisan ikide yaptım çatlama iğnesini..
Negatif malesefPeki sonuç ne oldu cnm