• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesinin 6. Günü idrar testi

Benim de iğnenin 5. Günü 10 gün sonra test yapacağım kan tahlilinde daha net olur. Bekliyorum ama bence tutmadı hiç ağrı sızıı akıntı falan yokk
Bu sitede hic belirtisi olmayanlar bile hamile oldugunu soyledi yani benim belirtim vardi ama bak negatif belirtiyle olmuyo malesef. Insallah guzel haberler alirsin

Bu sitede hic belirtisi olmayanlar bile hamile oldugunu soyledi yani benim belirtim vardi ama bak negatif belirtiyle olmuyo malesef. Insallah guzel haberler alirsin

İnşallah sen de bir sonra ki dönemde mutlu haberler alırsın üzerine çok fazla düşünce zaten geri tepiyor bu belli.
Bende bugün 5-6 saat aralıksız kasık ağrsı oldu aşılama da oldum ama şimdi yumurtalarım çatlamış olabilir mi?

İnşallah sen de bir sonra ki dönemde mutlu haberler alırsın üzerine çok fazla düşünce zaten geri tepiyor bu belli.
Bende bugün 5-6 saat aralıksız kasık ağrsı oldu aşılama da oldum ama şimdi yumurtalarım çatlamış olabilir mi?
Benim de çok ağrı olmuştu yumurtan çatladığı için o ağrı. Hadi inşallah tutar seninki :dua:

Back