• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O dediğiniz ilaç nasıl bir şey?
Bu ay hem klomen hemde igne yazdı doktor.İgnenin fiyatı 200 üzeriymiş. Eczaneler kapalıydı alamadım.Yarın bakalım görecegim,ne kadarmış fiyatı:deli:

Adi ne ignenin???

Femara da ayni klomen gibi ama yan etkisi o kadar az ki..

Klomen kullandigim aylarda mide bulantisi koku hassasiyeti gogus agrisi kasik ve bel agrisi aglama duygusallasma o kadar cok yasamistimki..

Gecen ayda femara kullandim ama hicbiri olmadi..

Cnm cikolata kisti kaliteli yumurtayi engelliyormus diye duymustum sadece.. hamile kalmayi engelledigini duymadim. Ama ameliyatla o kisti aldirip hamile kalan coooook fazla kisi var

Aynen olabilir ameliyatta 5 cm üzeri olanlara genelde öneriyorlar yumurta rezervini bozuyormuş benimkide 2 buçuk cm kistim

Klomenin mevcut kistlere bir etkisi oldugunu hiç duymadım, doktorum da söylemedi. Benim de cikolata kistim var ve klomenin bu kiste bir yan etkisi olabileceğini hiç bir doktor söylemedi. Gecen ay klomenle denedik, benim mevcut kistimin boyutunda artı eksi hiç bir etkisi olmamış.

Banada öyle söyledi doktor bi etkisi olmaz kiste diye belki yumurtalık kisti falan diger kistleri büyütüyorsa yoksa çikolata kistini pek etkilemiyormuş

Aynen olabilir ameliyatta 5 cm üzeri olanlara genelde öneriyorlar yumurta rezervini bozuyormuş benimkide 2 buçuk cm kistim

Yani onu adetle atmadinmi ???
Benimki 4cm di adetle attim canim.. klomenle buyumustu benimki de..
Normalde 16mm di klomen kullaninca 2 hafta kadar kisa surede 4cm olmustu cok sasirmistim ama adetle atmistim

Benimki de 2bucuk cm. Boyutu kucuk oldugundan dolayı doktorlar mudahale etmiyorlar. Cikolata kisti konusunda gercekten cok araştırdım, hiç olumsuz düşünmeyelim :) bizim kistin boyutlarında kisti olup, cok rahat hamile kalan dünya kadar insan var. Bu boyuttaki bir kist için hiç bir doktor bana olumsuz konuşmadı. Ben de hep içimi rahat tutmaya çalışıyorum

Normalde 16mm di klomen kullaninca 2 hafta kadar kisa surede 4cm olmustu cok sasirmistim ama adetle atmistim

Yok duruyor benimki canım sogan kürü falan yaptım bi etkisi olmadı kiste klomen yeni bitti adet olunca belki adetle giderse bilemiyorum seninkidemi çikolata kistiydi

Banada öyle söyledi doktor bi etkisi olmaz kiste diye belki yumurtalık kisti falan diger kistleri büyütüyorsa yoksa çikolata kistini pek etkilemiyormuş

Ben de 2 bucuk cm cikolata kisti var. Klomen kullandım ve adetimle bu kisti atamadım. Klomenin cikolata kisti üzerine olumlu olumsuz hiç bir etkisi yok.
Klomen bende 2 yumurta olusturmustu, biri 17mm biri 23mm. Bu boyutlardayken catlatma iğnesi olmuştum. İğne birini çatlatmış, biri çatlamamış ve kiste dönüşmüş. Çatlayan yumurta da tutmadı, adet oldum. Çatlamayıp kiste dönüşen yumurtayı da adetle attım.
Şu anda klomenden önce nasılsa, hala öyle kist durumum.

Benimki de 2bucuk cm. Boyutu kucuk oldugundan dolayı doktorlar mudahale etmiyorlar. Cikolata kisti konusunda gercekten cok araştırdım, hiç olumsuz düşünmeyelim :) bizim kistin boyutlarında kisti olup, cok rahat hamile kalan dünya kadar insan var. Bu boyuttaki bir kist için hiç bir doktor bana olumsuz konuşmadı. Ben de hep içimi rahat tutmaya çalışıyorum

Bende öyle kisti hiç kafama takmıyorum zaten bıkaç doktorada gittim küçük boyutu hiç önemli degil bi sorun yaratmaz dediler daha büyük boyutta kisti olup hamile kalan çok var inşallah bizlerede nasip olur :)

Adi ne ignenin???

Femara da ayni klomen gibi ama yan etkisi o kadar az ki..

Klomen kullandigim aylarda mide bulantisi koku hassasiyeti gogus agrisi kasik ve bel agrisi aglama duygusallasma o kadar cok yasamistimki..

Gecen ayda femara kullandim ama hicbiri olmadi..
Bana, sadece kist oluşmasına sebep oldu.
İgnenin ismini bilmiyorum. Yarın aldığımda ögrenmiş olucağım:KK48:

Yok duruyor benimki canım sogan kürü falan yaptım bi etkisi olmadı kiste klomen yeni bitti adet olunca belki adetle giderse bilemiyorum seninkidemi çikolata kistiydi

Aslinda bilmiyorum hic sorma geregi duymadim. Pek bi bilgimde yok ciko kisti hakkinda belki bu klomenin ciko kistine bir etkide yoktur bilmiyorum..

Ama benim duyduugum kist varsa buyuttugu ama hangi kist bilemiyorum.. :(

Bende öyle kisti hiç kafama takmıyorum zaten bıkaç doktorada gittim küçük boyutu hiç önemli degil bi sorun yaratmaz dediler daha büyük boyutta kisti olup hamile kalan çok var inşallah bizlerede nasip olur :)
İnsallah :) ne kadar süredir deniyorsunuz?

Aslinda bilmiyorum hic sorma geregi duymadim. Pek bi bilgimde yok ciko kisti hakkinda belki bu klomenin ciko kistine bir etkide yoktur bilmiyorum..

Ama benim duyduugum kist varsa buyuttugu ama hangi kist bilemiyorum.. :KK43:

Olabilir çikolata kistine pek etkisi olmuyormuş diye duydum bende sizin adetle gittimi kist tekrarmı klomene başladınız

Hayırlısı olsun aslında kafaya takmayıp oluruna bırakınca oluyor diyolar inşallah bizlerede nasip eder rabbim

Onunla alakasi yok canim kafaya takincada oluyor.. nasip isleri bunlar. Bak benm eltim adetine 2 hafta varken kanda gebelik bakririyor, sonra 1 hafta varken baktiriyor. Daha sonra da adet gununde baktiriyor ve sonuc pozitif.. biz cogu zaman baktirmiyoruz bile yinede olmuyo

Onunla alakasi yok canim kafaya takincada oluyor.. nasip isleri bunlar. Bak benm eltim adetine 2 hafta varken kanda gebelik bakririyor, sonra 1 hafta varken baktiriyor. Daha sonra da adet gununde baktiriyor ve sonuc pozitif.. biz cogu zaman baktirmiyoruz bile yinede olmuyo

Aynen günümüz geçsinde öyle baktıralım sonra üzülüyoruz diye korkuyoruz kısmet işte onunda bi zamanı var inş o zaman çok uzun sürmez

Aynen günümüz geçsinde öyle baktıralım sonra üzülüyoruz diye korkuyoruz kısmet işte onunda bi zamanı var inş o zaman çok uzun sürmez

Bazen hic olmayacakmis gibi geliyor o kadar negatif gormusum ki olsa da inanmam gibi sizede oluyormu

Back