• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık inofolic combi & pkos &ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar, ben yeni inofolic combi almıştım. Kullanmak nasip olmadı doktorum başka bi vitamin verdi. Boşa gitmesin istiyorum kullanan birine ulaştırabilirim ücretsiz isterse eğer evde çöp olacağına birisi kullansın

Merhaba benim ihtiyacim var acaba hala sizde mevcut mu inofolic combi? Cok memnun olurum..

Bende pko'yum. Regl bittikten hemen sonra başladım yapmaya ovulasyon testini fakat henüz ikisini aynı derece koyulukta göremedim. Reglden sonraki 20.gunum ..... Arada çok yanildigim oldu lh yüksek olunca şaşırtıcı oluyor .

Bende pko'yum. Regl bittikten hemen sonra başladım yapmaya ovulasyon testini fakat henüz ikisini aynı derece koyulukta göremedim. Reglden sonraki 20.gunum ..... Arada çok yanildigim oldu lh yüksek olunca şaşırtıcı oluyor .
bende hicbir ise yaramadi bosyere 240milyon verdim pahalisindan aldim birde bazi pkoslarda ise yaramiyor paranizi cope atmayin onun yerine dr kontroluyle takip ettirin derim

bende hicbir ise yaramadi bosyere 240milyon verdim pahalisindan aldim birde bazi pkoslarda ise yaramiyor paranizi cope atmayin onun yerine dr kontroluyle takip ettirin derim

Aynen canım doğru soyluyorsun.
Yumurtlama takibi için doktora regl olduktan sonra diyorum. Yoksa üçüncü günü falan mı gitsem hormon bakmak ister mi ?

Aynen canım doğru soyluyorsun.
Yumurtlama takibi için doktora regl olduktan sonra diyorum. Yoksa üçüncü günü falan mı gitsem hormon bakmak ister mi ?
2.gunu git belki ister tahlil bende baska dr gittim 2.gun genis kapsamli tahlil yaptirdi esimle bana 2cesit antibiyotik verdi kullanmamiz icin banada croen jel prowomen ve folidays verdi maliyetli ilaclar ama ins. ise yarar
pkos oldugumdan 3ay kilo vermeye calis antibiyatikle rahmi iltihaptan arindiralim takviye ilaclarida yumurtlamaya yarar dedi olmazsa 3ay sonunda klomen veririm dedi bakalim carsamba gunu kontrole cagirdi tshlil sonuclarina bakacak hem

2.gunu git belki ister tahlil bende baska dr gittim 2.gun genis kapsamli tahlil yaptirdi esimle bana 2cesit antibiyotik verdi kullanmamiz icin banada croen jel prowomen ve folidays verdi maliyetli ilaclar ama ins. ise yarar
pkos oldugumdan 3ay kilo vermeye calis antibiyatikle rahmi iltihaptan arindiralim takviye ilaclarida yumurtlamaya yarar dedi olmazsa 3ay sonunda klomen veririm dedi bakalim carsamba gunu kontrole cagirdi tshlil sonuclarina bakacak hem

İyi çıksın tahliller inşallah canım..
Kesinlikle kilo vermek işe yarıyor pkoda, bol bol yürüyüş yapıyorum bende ilaçla olan adetim duzensizde olsa kendiliğinden gelmeye başladı

Arkadaşlar yumurtlama doneminde kasık agrısı catladigi zamanmi olur benim her ay olmuyor bu ay çok oldu gün boyu az az sürdü ağrı sizde neden yaşayan varmı

Birde şuan gördüm biraz kanama ve kahverengi akintim var adetime daha 15 gün var bu ne şimdi :(

Yerleşme kanaması olmasın sakın....
Ahhh keşke canım.yerlesme kanaması böylemi oluyor ki daha erken degilmi adetime iki hafta var cunku Ağrımda oldu bugün acaba yunurtami catladi dedim ama kahverengi akintimi olur kafam karıştı çok

Ahhh keşke canım.yerlesme kanaması böylemi oluyor ki daha erken degilmi adetime iki hafta var cunku Ağrımda oldu bugün acaba yunurtami catladi dedim ama kahverengi akintimi olur kafam karıştı çok
Normalde canım regle bir hafta kala oluyor ama umarım seninki de yerleşme kanamasıdir. İyi düşün iyi olsun :)

Normalde canım regle bir hafta kala oluyor ama umarım seninki de yerleşme kanamasıdir. İyi düşün iyi olsun :)
Ayy inşallah canım benim çok isterim bir yıldır bekliyorum Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah cevabin içinde teşekkür ederim içimi ferahlattin

Kızlar ben yıldızlı günleri değerlendirdim yumurta çatlamış mi. Artık gün aşırı yapsam olur dimi değerlendirmeyi.

Ne dersiniz ?

Eklentiler

• 15415882990438254873501785732175.jpg
    15415882990438254873501785732175.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 92
merhaba arkadaslar hamile kalabildiniz mi bende pko var şeker hapı ve inofolic kullanıyorum 5 aydır denıyoruz ve nasıp ki hamıle kalamıyorum yardımcı olabilirmisiniz

denemeye calıstım ama malesef ki içemedim midem altust oldu :KK43:
Tüh :( benim bir yil olmadı bebişim canım pko nedeniyle daha sonra soğan kürü yaptım iki ay çokta düzenli sayılmaz Allah'ın izniyle 3 . Ayı hamile kaldım herşey vesile Allah ol demeden olmuyor tabi.insallah en hayırlı zamanda sizind olur bebisiniz

Back