- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
- Konu Sahibi Okaniniremi
Galiba bu da 12.ya da 13.gün emin değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi düşün iyi olsun canım belirti arama bende hiç yoktuBende 6 mayıs da vururdum nedense hiç umudum yok tükendi sanirim5
Anladim baya az olmasina ragmen pozitif bakalimm insallah boyle olur benimde ben bu ay en basindan beri cok umutluyum yani nerdeyse eminim belko negatif olursa cok uzulcem ama bi his var iste bilmiyorumGaliba bu da 12.ya da 13.gün emin değilim
Cabim benden 2 gun sonra vurulmussun niye umutsuzsun ki kacinci denemenBende 6 mayıs da vururdum nedense hiç umudum yok tükendi sanirim5
10 aydır hiç mi denk gelmedi diyorum ikinizede de sorun yok ama olmuyorİyi düşün iyi olsun canım belirti arama bende hiç yoktu
İnşallah sende güzel haberler alırsın canımAnladim baya az olmasina ragmen pozitif bakalimm insallah boyle olur benimde ben bu ay en basindan beri cok umutluyum yani nerdeyse eminim belko negatif olursa cok uzulcem ama bi his var iste bilmiyorum
Ilk çatlama iğnem 10 aydır olmuyor canım bu ay doktor kontrolünde oldu her şeyimiz yumurtlama gayet iyi hormonlar vs ama olmuyorCabim benden 2 gun sonra vurulmussun niye umutsuzsun ki kacinci denemen
Belli olmaz bellide bu at kısmet olmuştur iyi düşün umudunu yitirme sakınIlk çatlama iğnem 10 aydır olmuyor canım bu ay doktor kontrolünde oldu her şeyimiz yumurtlama gayet iyi hormonlar vs ama olmuyor
Kuzum bak kendinde soyluyosun hic bi sorun yokmus 10 aydir olmamasi normal sikma canini benim 2 yil olcak nerdeyse ustelik policistik over var yani her ay duzenli yumurtlama olmuyor senin benden daha yuksek sansin umutsuzluk en kotu dusmanIlk çatlama iğnem 10 aydır olmuyor canım bu ay doktor kontrolünde oldu her şeyimiz yumurtlama gayet iyi hormonlar vs ama olmuyor
Evet canım şimdi net ama sonrası be olur bilinmez daha kese Yok kalp atışı Yok onları bir görelim ilk aşamayı geçmiş oluruz
Kaç gün geçti canım reglinKizlar bugun 11. Gunum adet olmadim idrar testi yaptim negatif
Bugun catlatma ignesinin 13. Gunu kan testi sonucum 2.8 cikti yukselme ihtimali varmi doktora sormadim sadece sonucu aldimKaç gün geçti canım reglin
Doktor yoktu saglik ocaginda yaptirdimBugun catlatma ignesinin 13. Gunu kan testi sonucum 2.8 cikti yukselme ihtimali varmi doktora sormadim sadece sonucu aldim
Yani daha gecikmemis oluyo ama adet olmam lazim bu aralarda catlatma ignesi oldugum icinKaç gün geçti canım reglin
Yarın bi daha ölçtür artar belki umudunu yitirmeBugun catlatma ignesinin 13. Gunu kan testi sonucum 2.8 cikti yukselme ihtimali varmi doktora sormadim sadece sonucu aldim
Olma ihtimali varmi ki bilmiyorumYarın bi daha ölçtür artar belki umudunu yitirme